Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (749. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21.200
Cevap
391
Favori
1.651.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Navigasyonlu NAC Wave 4 üniteye sahip araçlar için yeni harita güncellemesi (12.0.0-r0) yayımlandı;

PSA_map-eur_12.0.0-r0-NAC_EUR_WAVE4.tar

Citroen Update üzerinden indirilebilir ya da aşağıdaki adresten dosyaya ulaşılabilir;

http://download.tomtom.com/OEM/PSA/MAP/PSA_map-eur_12.0.0-r0-NAC_EUR_WAVE4.tar

Dosya boyutu 18GB;

32GB ya da üzeri kapasitede, hızlı ve kaliteli bir USB bellek gerekecektir.

Citroen Update PC yazılımına aşağıdaki adresten dosyaya ulaşılabilir;

https://www.citroen.fr/content/dam/citroen/master/media/majestic-installer/Citroen_Update_Setup_0.1.24.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLyCeM -- 23 Mart 2022; 11:15:34 >

• DeLLyCeM kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, 10 gün önce güncellemiştim önceki versiyonu.

Sadece TR, Bulgaristan, Yunanistan 45 dk üzeri sürüyor güncelleme. Güncelleme yapacak arkadaşlar dikkate alsın.

Sanırım tüm ülkeleri seçerseniz 8-9 saat sürer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timbereagle -- 23 Mart 2022; 13:18:51 >
  • mehmetinho M kullanıcısına yanıt

Sorguya çekmiş gibi de olmasın da, arkadaş sormuş arkasından benim soru, merakımdan

3008 i alalı 6 ay olmuş neden 3008 yerine c5 Aircross u düşündünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HakanGurol H kullanıcısına yanıt
    Bence gayet açık

C5a malzeme kalitesi hariç 3008 den fersah fersah üstün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eeberkk kullanıcısına yanıt

CAN hattını keşfettikçe insanın daha çok içine giresi geliyor, benzer durum BMW de başıma gelmişti. Yıllarca bir takım retrofit işler, kodlamalar, beyin güncellemeleri yaptım. İşin finalinde (7 yıl sonunda) bu yaptığım işlemler bir telefon uygulaması ve minik bir kablosuz adaptörle yapılır hale gelince yeter bu kadar demiştim :) Çok güzel deneyimler bunlar, kolaylıklar diliyorum tekrardan.

• Bugün Ankara ATA'da birinci yıl bakımımı 20 gün kadar erken olarak yaptırdım. Genelde kısa mesafe kullandığım için akü sağlığı %50 civarındaymış. Akü ile ilgili müsait zamanda şarj tavsiyesinde bulundular, yarın şarj için bırakacağım.

Başka bir arkadaşın aracı da çok düşük km deydi. (Sanırım hiç kullanmamış, yılı sebebiyle getirmiş) Aküyle ilgili sıkıntı var araçta dediler, sanırım garantiden değişim olacak onlarda da.

• Maerdir kullanıcısına yanıt

1. Yil bakimina nisanda bende goturucem suandaki fiyat kac tl bilgi verebilirmisiniz

• yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt

3008 den renegade e sonra da c5a a geçen biri olarak söylüyorum

Çok haklısınız.  

Malzeme kalitesi kısmı da şöyle aslında elin ulaşamadığı günlük kullanımdan uzak kısımlarda sert plastik var.

• Bu kadar güzel ve hoş bir araba olan C5 aircross un son dönemde piyasasının düşmesine gerçekten şaşırdım. Tamam genel olarak yüksek fiyatlı otomobillerin piyasasında düşme var ama C5 aircross un düşüşü biraz daha fazla sanki.

• İstanbulTrafiği kullanıcısına yanıt

marka algısına kapılmışsın istanbul trafiği

citroen deyince aklınıza değersiz marka geliyor olmalı

• İstanbulTrafiği kullanıcısına yanıt

Marka algısını olumlu yönde oluşturmak zor iş. Citreon bu konuda çok başarısız. C5 Aircross ile neredeyse şeytanın bacağını kıracaktı ama bu süreci de yönetemedi. Tüm PSA grubunda görülen tavan sorununun kabağı citreon de patladı. Tek renk araçlarda bile tavan boyası atıyor diye düşünenler var.

Hondanin tavanı çöküyor, turbo hortumu atıyor, vw dsg malum. Bmw mercedes için bile sorunlar yazılıyor. Her arac kusursuz değil ufak tefek sorunları oluyor. Ama bir şekilde firmalar süreci yönetip konuyu uzatmıyor.

Ama sürecin başında citreon kimisine 20 bin verdi kimisine 30 bin, çok sesi çıkana çok az sesi çıkana az teklif etti. Olayın büyümesine neden oldu.

Gelinen noktada diğer araçlar 2 artarken citreon 1.5 artıyor, diğerleri 1.5 düşerken citreon 2 düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanGurol -- 24 Mart 2022; 19:10:7 >
  • HakanGurol H kullanıcısına yanıt
    Hayır tabi ki de. Sportage aracı sattım 6 ay önce. 6 aydır sedan bir arabaya biniyordum. Geçen hafta da 3008 aldım. C5 ve 3008 arasında kalmıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • timbereagle T kullanıcısına yanıt
    Michelin, primacy 4+ ler ile 225/50R19 üretmeye başlamış. 205 leri değiştirmek isteyen hiç düşünmeden geçsin.

• mehmetinho M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

• kaansa K kullanıcısına yanıt
    Bence "hiç düşünmeden" orijinal ölçüyle oynamayın derim. (Lastik marka modelini bir kenara bırakıyorum o ayrı bir konu). Lastik ölçüsü fabrika tarafından belirlenir. Alternatifi varsa kapıdaki etikette (resmini ekliyorum) yazar zaten. Bilmeden yapılan ölçü değişimi sağa sola sürtme, janta tutunamama, yere tutunamama vb hem güvenliğinizi etkiler, hem de araçta yanlış veriler üretir. 205 55 r19 yerine 225 55 r19 takarsanız ekteki sonuca ulaşırsınız. YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

• Aslında eğer gerçekten 225 50 19 lastik üretildiyse bire bir uygun. Fark yok denecek kadar az.

Edit:

Evet üretilmiş. Fiyatı da baya güzel ama :)

https://www.lastikcim.com.tr/michelin-primacy-4-225-50-r19-100v-xl/?dot=2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 25 Mart 2022; 11:34:17 >

• CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Tercih herkesin kendisine kalmış. Ebat değişiminde %3 den fazla fark önerilmez sadece bunu söyleyebilirim.

• 225/55 değil hocam 225/50 bu birebir ölçü

• Katılıyorum. Uzun zamandır araştırıyorum. Jant genişliği sebebiyle değişiklik düşünmüyordum. 225 50 19 bire bir olan tek ölçüydü. Ancak üretimi yoktu. Artık üretimi olduğu için içim rahat şekilde alabilirim.

Sadece genişlik değişiyor. O da zaten 225 yani mevcut standart ölçüleri ile aynı. Onun dışında lastik çapı vs aynı olacak. Tam kıvamında kararında bir değişiklik olacaktır tahminimce.

• timbereagle T kullanıcısına yanıt

Kingston 32GB USB 3.2 Exodia Datatraveler bellek kullanarak yaptığım ve sadece Türkiye harita güncellemesinin araca yüklenmesi belleğin algılanmasından ve güncelleme için EVET seçeneğinin basılmasından sonra başlatılan kronometreye göre 30 dakika 18 saniye sürdü.

Güncelleme tamamlandıktan sonra NAC ünitesi yeniden başlatılıyor, harita versiyonu aşağıdaki gibi oluyor;

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

• 
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.