Bilmiyorum, geldiyse de güncelleme yapmadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (624. sayfa)

-
-
Yazık tonla para ver araç al tavan boyası su damlatması ve sayfalarca multimedya konusundan başka bir muhabbet yok.Ben psa grubunun multumedya özürü konusunda 4-5 senedir bir arpa boyu neden yol alamadığını hala anlamış değilim. Bu aracı almamdaki en büyük neden şanzımandır oda japon malı :)
-
su alma, boya atması, multimedya ekranı kapanması sorunlarını hiç yaşamadım
-
Araçlar da 0 1 2 3 diye kısa far yükseklik ayarı okuyor. C5a da o ayar var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercekli farlarda otomatik kendisi yapıyor.
dizel alırsanız en iyi ihtimalle 6-7 lt aralığında bir tüketim değerlerinde aracı kullanırsınız. benzinli olursa 8-9 lt aralığında olur. tüketim açısından benim tercihim benzinli oldu. motor sessiz ve güçlü. muhtemelen aracı yılda 10bin km kullanmayacağım. sessiz bir motoru olan araç istediğim için ben benzinli tercih ettim.
-
Multimedya açılmama sorunu biraz önce benim de başıma geldi. Birkaç kere stop edip tekrar çalıştırtırdım ama yine açılmadı. Servis yolu mu göründü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gün bitmeden tekrar calisir diye tahmin ediyorum. Umarim bir problem yoktur. 308’den beri ayni hatayi veriyor nasil duzeltemiyorlar akil almiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün stop start ile ilgili benim için yeni sayılabilecek bir durumu keşfettim😁 aracı parkettiğimde sistem devreye giriyor ve motor kapanıyor. Emniyet kemerini açtığımda araç çalışıyor. Emniyet kemerini taktığımda tekrar kapanıyor. Bunu birkaç kez denedim ve hepsinde aynı şekilde oldu. Turbolu araçlarda araç çalıştırıldığında ve kapatılmadan önce belirli bir süre beklemek gerekiyor. Sanırım aracı park edip emniyet kemeri açıldığında stop start devreden çıkıyor ve aracın rölantide belli süre çalıştırılması in imkan veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: miracle40Bugün stop start ile ilgili benim için yeni sayılabilecek bir durumu keşfettim😁 aracı parkettiğimde sistem devreye giriyor ve motor kapanıyor. Emniyet kemerini açtığımda araç çalışıyor. Emniyet kemerini taktığımda tekrar kapanıyor. Bunu birkaç kez denedim ve hepsinde aynı şekilde oldu. Turbolu araçlarda araç çalıştırıldığında ve kapatılmadan önce belirli bir süre beklemek gerekiyor. Sanırım aracı park edip emniyet kemeri açıldığında stop start devreden çıkıyor ve aracın rölantide belli süre çalıştırılması in imkan veriyor.
Hocam dediğiniz gibi emniyet kemeri çıkartılınca start stop devre dışı kalıyor ama sebebi ile ilgili çıkarımınız çok iyimser olmuş. Olay tamamen emniyet sebebiyle.
-
Evet bugün çalıştırdığımda ekran sorunsuz açıldı. Cevap için teşekkürler. Umarım bir daha bu sorunla karşılaşmam.
-
Nasıl yani? Diğer markalarda böyle birşey var mı acaba?
honda da bu sekildeydi.
Start stop devreye girince direksiyon kitleniyor. Bunu önlemenin bir yolu var mı?
-
-
093c, Bosch Rcc cihaza sahip araçlar için en güncel versiyon. Güncellemeyi başarılı bir şekilde yapmışsınız.
-
Öyle bir seçenek yok hocam. Vag grubunda direksiyon düz olmazsa (örneğin göbekten döndünüz ve kırmızı ışıkta bekliyorsunuz. Direksiyon da dönüş açısıyla kaldı) sistem devreye girmiyor. Ancak C5te olup olmadığına dikkat etmedim
Maks satış sonrası PSA hizmeti; güncellemeyi verirler içeriğini vermezler, sahipleri kurcalayıp keşfetsin derler.
Benim kurcalayarak bulabildiklerim;
Sayfalar arası geçiş hızlanmış ve andorid auto daha hızlı çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası
Maks satış sonrası PSA hizmeti; güncellemeyi verirler içeriğini vermezler, sahipleri kurcalayıp keşfetsin derler.
Benim kurcalayarak bulabildiklerim;
Sayfalar arası geçiş hızlanmış ve andorid auto daha hızlı çalışıyor.Ben de aynı şekilde hızlanma farkettim, bir de buetooth bağlantısı ile Android Auto'nun daha stabil çalıştığını düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X