Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (595. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: aliersan
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
21.193
Cevap
391
Favori
1.650.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miracle40

Sanırım ilk bakıma gittiniz hocam? 15binde balataların bitmesi ilginç değil mi? Kullanıma bağlı birşey ama araç da spor araç değil ki, yanladım, makas attım, kaydırdım vs deseniz.

Vallahi bende anlamadim

sürekli sanayide dur kalk yapıyoruz onun etkisi muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Citroen servisi

Alıntıları Göster

Bir yanlışlık olmalı. Hava yağ ve polen filtreleri 15 binde, araç dizelse Mazot filtresi 30 bin de bir değişiyor.

• HakanGurol H kullanıcısına yanıt

Tavan rayları sökülebiliyor elbette ama içerden tavan kaplamasını komple sökmeleri gerekiyor :) Ona da girecek olan var mı bilmiyorum. Yapın deseniz firma yapar mı orası da meçhul. Benim aracı şöyle yaptılar, büyük bir parça ile ana kısım kaplandı, kalan kısımlara sıfıra sıfır parça attılar. İşçilik önemli özenirlerse on numara oluyor. Yoksa üstüste binmeler olursa bilemiyorum sökülme vs olur mu sonradan? Tavan raylarını da kaplattım ben üstüne yanına film çektiler rayların.

• miracle40 M kullanıcısına yanıt

Benim aracın kapı kolları, stopları, logoları söküldü. Bunların sök tak şekli hemen hemen her araçta aynı. Sıkıntı raylarda, ben aracı alırken yetkili servisin rayın birini değiştirmesi gerekmişti oradan biliyorum, iç tavan kaplamasını komple söküyorlar, onun için sütunlar da sökülüyor vs vs.. Değmez yani. İmkanı olan varsa komple kaplattırsın derim.

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

Citroen'in bir saçmalığı da orada, Hava filtresi bu araçların bakım programında 30bin görünüyor. Tabi burası bir Avrupa ülkesi olmadığından, servisler 15binde hava filtresi değiştiriyorlar. Bu hassasiyeti bazı servisler gösteriyor, bazıları göstermiyor. İşin saçmalığı, PSA grubunun Türkiye dikkate alınarak oluşturulmuş bir Servis bakım planının olmaması. Eğer 30binde değiştirmiyorlar ise siz isteyin değiştirirler. Bir daha da mümkünse o servise gitmeyin derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frhtmst -- 22 Haziran 2021; 23:14:18 >
  • SERVİS BAKIM PLANI ŞU ŞEKİLDE:

Dizel Araç için.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR
  • frhtmst kullanıcısına yanıt

Bunun benzinli versiyonu var mıdır acaba?

• 4-5 gün önec seyir halindeyken "airbag/gergili emniyet kemeri hatası" aldım yolcu koltuğundan. dün servise bıraktım, bugün servis dönüş yaptı ve "airbag beyninde hata var. parça değişimi yapacağız ancak ithal geldiği için araç beklemeli. size ikame araç vereceğiz" dedi.

daha 3 haftalık araçta böyle bir hatayla karşılaşmak inanılmaz midemi bulandırdı. 0 araç, daha 1000km yapmadan niye parçası değişiyor? yazın ailemle tatile gitmek için aldığım aracımla niçin tatile gidemiyorum, tüm yaz aracım serviste bekliyor. verecekleri ikame araç skoda octavia vs. tarzında bir araç olur, fix.

sizce ne yapayım?

burdan alıp başka servislere mi götüreyim? (çünkü belki de beyninde bir hata yok, nereden bielceğim? beyin değişimi vs. gibi mevzular servislere yüksek kâr bırakan şeyler)

ikame aracı kabul etmek istemiyorum her halükarda, parça gelene kadar ben kullanacağım, ön yolcu koltuğunda da kimseyi oturtmayacağım mı diyeyim?

3 haftalık araçta yaşadığımız şeye bak yani, insanın inanılmaz mides ibulanıyor. yarım milyona yakın para ödeyip bunları yaşamak.

• frhtmst kullanıcısına yanıt

Mantıklı olanı yapmışsınız, rayları sökme işlemi icin bir de dediginiz gibi iç döşeme sökülmesi giriyor ise hiç gerek yok. Parçaların birleştiği yer varsın bir iki mm açık kalsın olmadı.

• calimdor C kullanıcısına yanıt

Uzucu olmus, gecmis olsun. Bence kabul etmeme hakkınız vardır. Araç ben de kalsın, parca gelince haber verirsiniz diyebilirsiniz.

Yerinizde olsam şöyle denerdim, tatile gidip gelip tatil dönüşü ikame aracı isterdim.

• Sol kapıdan trim sesi geliyordu servise bıraktım daha beter ettiler :)

Tek yerden titreşim sesi gelirken şimdi bir yerden titreşim bir yerden zangır zangır ses geliyor.

Daha önce de vermiştim izolasyon yaptık dediler ses kesildi, sonra sonra titreşim başladı şimdi de tırnakları değiştirdik izolasyonu kontrol ettik dediler sonuç daha kötü.

Bu işi nasıl çözeriz bilen var mı ? En iyisi ellettirmemek. Her seferinde başka bir soruna eviriliyor.

• Kerasuslu K kullanıcısına yanıt

Trim serseri mayın gibidir, nokta atışı emin olmadiktan sonra elletmek riskli oluyor.

Bence o servise tekrar götürmeyin, size değerlendirme formu gönderirler orada gerekli açıklamaları yapın. Şehirde yâda yakınlarda başka servis var ise trim ustalarının iyi olup olmadığını arastirip değerlendirebilirsiniz.

• calimdor C kullanıcısına yanıt

Hocam muadil araç en kötü aynı segment oluyor. Daha küçüğünü veremezler. Başka servise de götürseniz sizin için daha önce açılan kaydı görme ihtimalleri var sanırım.elektronik sistem olduğu için beyaz eşya olayında olduğu gibi burada da şans faktörü devreye giriyor.

Bence ikame araç c suv olacaktır. Benzinli ve dizel olması bile sizin aracınızla aynı olur. Uzun yolu onunla yapın. Kendi aracınızın kmsi düşük kalır 😁

Geçmiş olsun....

• Kiralık araç C5 aircross isteyin

• umityasar kullanıcısına yanıt

Benim araç dizel olduğundan elimde mevcuttu, benzinli için olanı yok bende maalesef.

• Bildiğiniz gibi kapı içi gözlerimiz sert plastik malzemeden oluşuyor. Kapı içlerine ve orta konsol içine aldığım konfor setini uyguladım. Herhangi bir ürün vs koyduğunuzda artık nerdeyse hiç ses yapmıyor.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hangi marka ?

• Maerdir kullanıcısına yanıt

Elinize ssğlık. Güzel görünüyor. YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR 

Ben de sipariş verdim. İlk fırsatta uygulamak istiyorum. Dikkat edilmesi gereken veya öncelik verilmesi gereken özel bir yönü var mı?

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ben aşağıdaki görseldeki numaralandırmaya göre çok acele etmeyerek güzelce yapıştırdım. 1 kapı yapınca eliniz alışır zaten.

Sadece bende gelen sette hoparlörün önde kalan kısmı yoktu. Ve şöyle bir görüntü oldu;

Genelde bu şikayet ilk sipariş verenlerde varmış zaten. Güzelce oranın ölçüsünü aldım. Orta konsol içine uygulanacak parçadan oraya göre kesip uyguladım.

GrafiCar ile görüştüm, bundan sonra yolladığımız setlerde orası da mevcut olacak dendi. Sonrasında bana o harcadığım orta konsol içi parçaları yeniden kargoyu benim ödemem şartıyla yolladılar.

Orta konsolun da içi kapladım, orası da güzel oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Maerdir kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Keyifle, sağlıkla kullanmanızı dilerim. YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR 

• 
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.