siz 365 e shine mı aldınız shine bold mu? |
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (514. sayfa)

-
-
Shine bold aldım -
235 55 18 alabilirsiniz aracın lansman lastik ebatı. -
Teşekkürler iyi dilekleriniz için. 356'ya geldi bana MTV dahil. Platin gri ve mavi arasında kalmıştım gride 359'den aşağı inemeyiz dediler ben de hiç düşünmeden mavide karar kıldım.
goodyear almayı düşünüyorum demiştim ama lastikçim laufenn önerdi goodyear 1250 tl iken laufenn 525 tl çok aklım çelindi fakat bilmediğim bir marka olduğu için tam anlamıyla güvenemedim. bilen duyan kullanan var mı laufenn markasını?
-
Hayırlı olsun. Benzinli sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Emeğinize sağlık. Demeden edemedim.
-
Mevcut sistemin ses gücü 4x16 ,4x20 ve 4x22 diyenlere rastladım.Si bir rakam görebildinizmi? Teşekkürler...
-
Bence ölçüyü değiştirmeyin. Herhangi bir sorunda araç garanti dışı kalabiliyor.
225/55R18 Michelin Pilot Alpin 5 alın rahat edin. Bi tık pahalı olabilir ama en iyi lastiktir.
Ankara'da iseniz yardımcı olabilirim. -
Burada bir arkadaş ses sistemi ile ilgili konu açıp tecrübelerini paylaşmış. Ses sisteminden menun olmayan,daha doğrusu hoperlör değişimi düşünenlerin okumasını tavsiye ederim.
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?12257-Ses-Sistemi/page2
-
-
Siz yine şanslısınız ilk alanlarda o hoparlör üstündeki kaplama yok onlar hakkını aramadı ama siz arayın -
Bardakligin içini veripte buraları vermemeleri ilginç. Unutmuşlar diye düşünüyorum.
Hocam bardaklığa falan yapıştırmayın üzerine bir şey döküldüğünde koku yapar, plastik kauçuk kalsın bir şey olursa 50 TL zaten Serviste -
Yapıştırdım hocam, çok güçlü bir yapışkan değil ısteyince sökülebilir. Zaten neden verdiklerine de anlam veremedim. Hem bardaklık hem de yanındaki göz altı yumuşak malzeme, ses yapmaz. Verildi diye yapıştırdım
Merhaba,Ürün tasarım itibariyle bu şekilde, Ancak yakın zamanda ıo açık kalan kısım için ölçülendirme deneyeceğiz. Sizi not alıyorum, hazır olduğunda yollayalım.
Firmanın verdiği cevap, bekleyip göreceğiz
Zorlamadığınız müddetçe göndermezler hocam emin olun:) -
Hocam user manuel de 4 ohm da 21w +-%10 diyor. Ama ses 21w sesi değil gibi
Klasik, durumu kurtaran cevap vermis. Ben de takipciyim ara ara sorarım diye cevap yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanGurol -- 18 Şubat 2021; 5:36:28 >
Aracin rodaj suresi ne kadar, ilk kac km de basmamak lazim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X