Bu ikisi arasında Ceed'i tercih ederim... İç ve dış tasarım olarak Ceed çok begendigim bir araçtır tam otomatik şanzımanı sorunsuzdur ama biraz fazla yakar...Megane'da güzel bir araç edc çift kavramalı bir şanzıman Ceed'den biraz daha performanslı daha az yakar...Ama magane hb ben almazdım alacaksam Megane Sport Touger alırdım arasında bariz kalite farkı var...İkinci eli iyi kötü demeyecegim biz burda şu aracın ikinci eli kötü iyi diyerek zaten o arabaların alınmasını engelliyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: faith_388
Bu ikisi arasında Ceed'i tercih ederim... İç ve dış tasarım olarak Ceed çok begendigim bir araçtır tam otomatik şanzımanı sorunsuzdur ama biraz fazla yakar...Megane'da güzel bir araç edc çift kavramalı bir şanzıman Ceed'den biraz daha performanslı daha az yakar...Ama magane hb ben almazdım alacaksam Megane Sport Touger alırdım arasında bariz kalite farkı var...İkinci eli iyi kötü demeyecegim biz burda şu aracın ikinci eli kötü iyi diyerek zaten o arabaların alınmasını engelliyoruz...
arkadaşa katılıyorum ceed güvenlik ,kalite yol tutuş, tasarım ve donanım açısından megandan bana göre üstün bir araç tek eksisi çift kavrama robotize edc şanzumana göre tam otomatik (ama sorunsuz masrafsız bir şanzıman) şanzuman nedeniyle 1-1.5 lt daha fazla yakması reno bayine gittiğimde fransız üretimi megane sport tourer yerli megana göre çok daha kaliteli
bu açılardan bende ceed derim. alternatif ararsan i30 ve c4 olabilir kolay gelsin tercih yapmak zor iş
quote:
Orijinalden alıntı: excalibur81
Arkadaşlar merhaba,
Yeni Kia Cee'd 1.6 dizel otomatik Concept ile Yeni Megane HB 1.5 110 BG EDC Extreme modeli için kararsız kaldım. İkisi de hemen hemen aynı fiyatı istiyor benden. Kararsızım. Yaklaşık fiyatı 51000 istiyorlar. Kia Cee'd de megane a göre extradan otomatik klima, yağmur sensörü, kısa far sensörü var. Onun haricinde hemen hemen aynı donanımlar. Megane için yorumlardan ve insanlardan duyduğum kadarı ile elektronik aksmında çok problem çıkıyomuş, 6. vitese geçişte ses çıkarıyormuş. Ceed için okuduğum kadarı ile süspansiyon sorunu olduğundan bahsedilmiş ayrıca bir kaç arkadaş da önceleri ekonomik tüketimi varken sonradan yakıt tüketimi çok arttı demiş. Ve tabi malum konu ikinci el piyasasının iyi olmaması.
Bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
belkide aracınızı almışsınızdır ama ben yinede yazayım daha önce 2010 clio 3 aracım vardı satıp ceed consept plus at aldım megane iconu test ettim iki araç arasında bariz kalite farkı var ceed her ayrıntıya özen göstermiş özellikle ceed in arka kısmındaki geniş alan megene ye göre bir üst sınıf gibi megene de cam tavan olmamasına rağmen baş mesafesi kısıtlı diz mesafesi dar ceed in otamatiği çok daha konforludur ortalamada edc den 1lt fazla yakar 100 km de tasarıma hiç girmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme