Bildirim
Yeni çalışma masam nasıl? (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun rengi pek alıştığım tarzda değil ama farklı bir hava katmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kirmizi duvar-Beyaz masa guzel olmus
Hayirli olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bildiğimiz masa, yeniyse güle güle kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''Boşver abi'' dediler.''Fazla ileri gitmez'' Deniz sığdı;
bütün manto suyun içinde kaybolduğu zaman kıyıdan çok uzaklaşmıştı. Fazla ileri gitmişti.
Yanılmışlardı... -
İyi calismalar :) hayırlı olsun uyum var :D
`` Ben takım tutmam, Fenerbahçe'liyim. `` -
Masa tamam da duvar kırmızı kırmızı, rahatsız etmiyor mu ? _____________________________ |Çetin Topçuoğlu-İbrahim Bilgen-Ali Haydar Bengi-Cevdet Kılıçlar-Fahri Yıldız-Necdet Yıldırım-Cengiz Songür-Cengiz Akyüz-Furkan Doğan| -
Biraz ufak gibi geldi bana ama sana yetecekse sıkıntı yok _____________________________ Batuhan Kilinc kişisel blog - Beni tanımak ya da yazılarımı incelemek isteyenler için kişisel blogum -
Kırmızı olması rahatsız etmiyor arkadaşlar. Oda biraz ufak, doğrudur ama bana yetiyor daha önceden dediğim üzere.
Güzel hayırlı olsun
When i am sad,please don't ask me what's wrong.Just hug me.BDDK'da Hukuk işleri "Avukat", Akıncı Law Office'de Avukat. -
vay adam ıslak mendile siliyor. masa güzelmiş eski masamın aynısı 60liraya almış pratikerde
_____________________________ imza dediğin nedir ki? bir gün puan verirler öteki gün görmezden gelirler. -
Masada ders çalışmak için ışık yetersiz gibi geldi _____________________________ -
Beğendim. _____________________________ -
BİM'de satılan ıslak mendili gördüm sanki
_____________________________ -
dostum odanın içeriğinin bir önemi yok senin iihtiyacını karşılıyorsa sıkıntı yok bu arada odan güzel olmuş haporlörü güzel yerleştirmisin hoşuma gitti :D -
Pc lenovo g50 mi ?
hiç kırmızı duvarı olan bi odam olmadı siyah isterdim annem izin vermedi, zaten daha ne olsun güle güle kullan _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kartalberke
dostum odanın içeriğinin bir önemi yok senin iihtiyacını karşılıyorsa sıkıntı yok bu arada odan güzel olmuş haporlörü güzel yerleştirmisin hoşuma gitti :D
Teşekkürler.
Evet, ışık biraz yetersiz gelebilir arkadaşlar ama aslında o da bana yetiyor.
Sade güzel.Hayırlı olsun.
Kalemliği siz mi yaptınız sprey boyayla falan..Hoş duruyor da..
_____________________________ ...KAYIP... -
ıslak mendil yakmıyor mu? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Raz3rs
Pc lenovo g50 mi ?
Evet, çok iyi bir PC değil ve bununla en az 1.5 yıl daha idare etmek durumundayım. Bilgisayar 4 aylık. Vesselam, okulumdan mezun olayım ve kendi paramı kazanayım, en iyilerinden olmasa bile gerçekten iyi bir PC (Masaüstü de olabilir) alacağım.
İşte böyle. Teşekkürler arkadaşlar.
Benzer içerikler
- yüz felci geçirenler kadınlar kulübü
- kim milyoner olmak ister mülakat soruları
- sanane saman ye ben tokum sen ye devamı
- beylikdüzünden kadıköye nasıl gidilir
- fındık faresi insana zarar verir mi
- black friday
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler