Şimdi Ara

Yeni C3 vs Polo vs i20 ( C3 aldim ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende aynı süreçten kısa süre önce geçtim tam donanım pure tech olan bir C3 ün fiyatı benim için biraz yüksek kalmıştı , diğer adaylardan F/P olarak en uygun aday i20 oldu Elite Pan 1.2 MPI olanını 4 aydır kullanıyorum trim sesi yok mu ? Evet var zaten B segmentinde olup klit parke ve ya bozuk stabilize yolda trim sesi olmayan araç yok denecek kadar azdır , i20 nin zayıf kalan yanı üzerindeki motorların biraz eski teknoloji ve güçsüz olmasıdır zira 1.0 eco tsi 115HP 200NMTQ WAG motoru varken insan özenmiyor değil.Ancak 1.2 manuel i20 sakin kullanımda ağır şasesine rağmen (1250KG civarı) oldukça makul yakıt değerlerine sahip.
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    peki sen benim kullandığım arabayı benden iyi mi bileceksin? yok diyorsak yoktur. eski kasa kullanıp kullandım demeyin.
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    1.0 120lik i20 demi güçsüz kalıyor

Dicemde sitesinden kaldırmışlar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ 20 de golf gibi her yerde var ben olsam c3 alirdim fotoğraftaki gibi

• arkadaslar C3 aldim, aracla ilgili yorumumu yeni c3 konusunda paylastim. herkese cok tesekurler.

link:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127986511

Yeni C3 vs Polo vs i20 ( C3 aldim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CinliUV -- 27 Temmuz 2017; 22:23:9 >

• Hayirli olsun

• CinliUV C kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız Inşallah. Jantlar alaşım mi yoksa kapak mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız Inşallah. Jantlar alaşım mi yoksa kapak mi?

cok tesekkurler

jantlar alasim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CinliUV -- 27 Temmuz 2017; 23:42:58 >
  • hayırlı olsun, çok güzel araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavercanturk

peki sen benim kullandığım arabayı benden iyi mi bileceksin? yok diyorsak yoktur. eski kasa kullanıp kullandım demeyin.

Ne eski kasası.. Arabayı çıktığı ilk hafta almıştım. Ben aldıktan sonra 3 tane daha elite+pan sipariş veren arkadaşım oldu. 4 arabada da trim sesi vardı. Kaymak yolda kullanıp, trim sesi yok demeyin. Gayet her yerinden ses gelen bir araba.

• Gorod kullanıcısına yanıt
    Memnun kalmadığın, trim sesleriyle dolu araba almışsın, arkasından arkadaşların macera olsun diye 3 tane daha almış. çok inandırıcısın biliyo musun...
  • kazasız belasız ve sorunsuzluk diliyorum hocam güzele seçim
  • Hayırlı olsun şuan 3 u arasında kalsam po i20 c3 kesin c3 alirdim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.