Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (442. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.036.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEVGİLİ DOSTLAR UZUN BİR ARAŞTIRMADAN VE BU FORUMDAKİ VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLER DAHİLİNDE 22 ŞUBAT CUMA GÜNÜ KIRIKKALADEN 2 .EL 8000 KM DE C MAX TDCİ TİTANİUM X AYTOZU GRİ RENK ARACI ALDIM SERVİSE GÖSTERTTİM VE ARAÇTA HATA YOK HATTA ÇİZİK DAHİ YOK ÇOK TİTİZ BİR KULLANICIDAN ALDIM. KIRIKKALEDEN ANKARAYA KADAR KULLANDIM 3 GÜNDÜRDE ANKARA İÇİNDE KULLANIYORUM BEN ARACI ÇOK BEĞENDİM. ANLAMADIĞIM ÇÖZEMEDİĞİM KONULAR OLURSA YARDIMLARINIZI BEKLERİM . HOŞÇA VE DOSTÇA KALIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipekmehmet

SEVGİLİ DOSTLAR UZUN BİR ARAŞTIRMADAN VE BU FORUMDAKİ VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLER DAHİLİNDE 22 ŞUBAT CUMA GÜNÜ KIRIKKALADEN 2 .EL 8000 KM DE C MAX TDCİ TİTANİUM X AYTOZU GRİ RENK ARACI ALDIM SERVİSE GÖSTERTTİM VE ARAÇTA HATA YOK HATTA ÇİZİK DAHİ YOK ÇOK TİTİZ BİR KULLANICIDAN ALDIM. KIRIKKALEDEN ANKARAYA KADAR KULLANDIM 3 GÜNDÜRDE ANKARA İÇİNDE KULLANIYORUM BEN ARACI ÇOK BEĞENDİM. ANLAMADIĞIM ÇÖZEMEDİĞİM KONULAR OLURSA YARDIMLARINIZI BEKLERİM . HOŞÇA VE DOSTÇA KALIN.

Hayırlı uğurlu olsun sakıncası yoksa kaça aldınız acaba?
  • DENİZ DOST 55000 tl ye ALDIM,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipekmehmet

DENİZ DOST 55000 tl ye ALDIM,

Tekrardan güle güle kullanın gayet iyi fiyat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEŞEKKÜR EDERİM DOST BAYA BİR ARAŞTIRMADAN SONRA BU ARACI BULDUM İLANA KOYDUĞU GÜN GECE YARISI ARADIM FİYATI ANLAŞTIK VE GİDİP ALDIM. YANİ 2 AYDIR İLAN SİTELERİNİ DİDİK DİDİK ETTİM NERDE HANGİ ARABA VAR VE KAÇA SATIYOR BİLİYORUM KİMSE BU FİYATA İNMEDİ BİRDE KIRIKKALE YAKIN OLUNCA HEMEN GİTTİM ALDIM 48 YAŞINDAYIM BİRÇOK MARKAYA BİNDİM SON İKİ ARABAMDA NİSSAN NOTE TEKNA DİZEL İDİ ODA GÜZEL ARABAYDI AMA BU ARABA GERÇEKTEN GÜZEL ONUNLA KARŞILAŞTIRMAK BİLE DOĞRU DEĞİL. BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN YÜKSEK OLMASI BAĞAJIN SEDAN ARABADAN BİLE BÜYÜK OLMASI DİZEL OLMASI BÜYÜK BİR ARTIYDI. BİRDE BİRÇOK DİZEL ARAÇ KULLANDIM BU ARAÇ HEPSİNDEN SESSİZ RESMEN BENZİNLİ ARAÇ GİBİ HATTA DÜN BİR ARKADAŞIM BİNDİ BU ARAÇ BENZİNLİMİ DEDİ. ŞU AN 4 GÜNLÜK KULLANIMDA MEMNUNUM BAKALIM İLERİDE NE OLACAK.
  • Trend yada tıtanıumda viraj içi aydınlatma oluyormu.
    Çoğu araçta görüyorum mahalleyi dönerken sis hemen pat yanıyor :)
  • Trend kullanan tek ben mi olacağım herkes tıtanıum kullanıyor gördüğüm kadarıyla
    (kararımızı verdik 1,6 tdci trend + otomatik park+ beyaz ) 53500 tl.
    bakalım hediye paspas falan verecekler mi. sadece gidip trend i görüp kullanmak kaldı..
    inşaallah daha sonraki zamanlara titanıum..

+1 yaklaşıyorrr
  • bizim titanyum bizde yok viraj farı.çünkü bizde x paket yok sadece oto paket var.geçen bizim mahalleden biri de c-max gördüm onda x paket var akşam baktım dönerken lamba hemen yanıyor.viraj farı normal farların içinde c-max de . Çoğu arabada sis lambaları yanıyor viraj farı olarak.mahallede iki c max de değişik oluyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadkingtr

quote:

Orijinalden alıntı: merakles

Yakın zamandahttp://ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates sitesini kullanarak update yapan oldu mu acaba? 2012 model araç için gerekli mi sizce ?

Ben denedim yapmıyor. İçindeki dökümana bakarsanız model yılları yazıyor. Ayrıca bir arkadaş 320kb lik mp3 leri çalmıyor demişlerdi ama benim araçta denedim çalıyor.

Ben de denedim dosya bulunamadı diyor ve yapmadı

• düz titanium da viraj andınlatması yok bildiğim kadarıyla ayrıca fordun en kötü jantı var titanıumda tabiki şahsi fikrim.titanıum veya x paket hepsi keseyle alakalı en donanımlısını alınabilse keşke ama x paket ile trend arasında 10 bin lira fark oluyor
  • SEVGİLİ DOST SAGA SOLA DÖNERKEN SİSLER YANMIYOR FARIN İÇİNDE AYRI BİR APPÜL VAR DİREKSİYONA DUYARLI O YANIYOR SADECE VİRAJA GİRERKEN DEĞİL DURDUĞUNUZ YERDE DİREKSİYONU ÇEVİRDİĞİNİZDEDE YANIYOR GÜZEL BİR ÖZELLİK BEN İLK SEFERİNDE KARANLIK BİR ORTAMDA SAĞA DÖNÜYORDUM SAĞDAN ARABA GELİYOR ZANNEDİP İYİ BİR FREN YAPMIŞTIM YANİ ARABAYI CUMA GÜNÜ ALDIM BU ÖZELİĞİNİN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM İÇİN BAYA KORKMUŞTUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftezel

Trend kullanan tek ben mi olacağım herkes tıtanıum kullanıyor gördüğüm kadarıyla
    bakalım hediye paspas falan verecekler mi. sadece gidip trend i görüp kullanmak kaldı..

+1 yaklaşıyorrr

slm bende mayis/haziran gibi ayni araci dusunuyorum. 53.500 tl cok degil mi? nerde oturuyorsunuz. ben izmirdeyim. gaziemirden arkadasin birisi 2012 trend oto.park gri sini 49.800 tl ye almisti. 2013 u ile 3.700 +renk farki. siz pazarlikla mi aldiniz o fiyati.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4335

quote:

Trend kullanan tek ben mi olacağım herkes tıtanıum kullanıyor gördüğüm kadarıyla

+1 yaklaşıyorrr

slm bende mayis/haziran gibi ayni araci dusunuyorum. 53.500 tl cok degil mi? nerde oturuyorsunuz. ben izmirdeyim. gaziemirden arkadasin birisi 2012 trend oto.park gri sini 49.800 tl ye almisti. 2013 u ile 3.700 +renk farki. siz pazarlikla mi aldiniz o fiyati.

Bursa fiyatı bu 4 yere sordum en düşük 2 fiyat aynı.Siz İzmir de araştırdınız mı 2013 ne diyorlar.2012 nin liste fiyatı 53300 burada da 49000 e vermişler 2012 yi satıcı öyle diyor.Arkadasınız koç indirimi ile almış olmasın..2013 liste fiyatı 55770 buradan en fazla 53500 e düşüyorlar.Esasında düşünnce 53300 den 49000-50000 düşüyorlar 55700 dende 3000 düşseler 1000 tl daha kar olur.:) test için gidince biraz daha kurcalayayım bakayım.

• quote:

quote:

quote:

+1 yaklaşıyorrr

Bursa fiyatı bu 4 yere sordum en düşük 2 fiyat aynı.Siz İzmir de araştırdınız mı 2013 ne diyorlar.2012 nin liste fiyatı 53300 burada da 49000 e vermişler 2012 yi satıcı öyle diyor.Arkadasınız koç indirimi ile almış olmasın..2013 liste fiyatı 55770 buradan en fazla 53500 e düşüyorlar.Esasında düşünnce 53300 den 49000-50000 düşüyorlar 55700 dende 3000 düşseler 1000 tl daha kar olur.:) test için gidince biraz daha kurcalayayım bakayım.

ben izmir otokoç a gittim. ellerinde 2 tane filodan artan 2012 varmış onları 51 e bıraktılar. 2013 fiyatına da pazarlık falan etmedim 53 ve ya 53.5 dedi. bildiğim kadarıyla arkadaş koç indirimi kullanmadı. birisiyle görüştüm otokoç tan tnx paketli almış ben 4-5000 tl kazık yedim dedi. bursa da 5 bayi varmış rekabet halindeymiş alacaksanız oraya başvurun dedi. benim bundan anladığım şimdi sene başı olduğu için pek bişi yapmıyorlar. yıl sonu özellikle bayi sayısı fazla olan illerde satış rakamını tutturmak zorlaştığından biraz daha bişiler oluyor.

• quote:

quote:

quote:

+1 yaklaşıyorrr

balıkesiri karacabeyi de arayın isterseniz fiyat alın onlarda yakın size gidilebilecek tüm yerlere sormakta fayda var

• Telefon ile sorayım bakayım fiyat farkı olursa izmirden alırız:)
    2012-2013 fark etmez fiyat önemli benim için..
  • Yokmuş 2012..Olmadı yine bizimkilerin eline kaldık..
  • Daha aracı almadan aksesuar bakmaya basladım,alamazsak kafayı sıyırırım herhalde:)
    Aşağıdaki ürün trende de uyar değilmi..
  • SEVGİLİ C MAX KULLANICILARI TELEFONA SESLE KOMUT VEREMİYORUM ACABA TELEFONDAKİ REHBERİ KİTEMİ TAŞIMAMIZ GEREKİYOR BİLEN VARSA NASIL YAPILDIĞINI YAZARSA SEVİNİRİM. YANLIŞ ANLAMAYIN HAZIRI HİÇ SEVMEM KİTAPÇIĞINI OKUDUM FAKAT BİR BİLGİ VERMİYOR. HOŞÇA KALIN.
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkteki paspası alıp kullanan varmı. Ismarlayacağım ama uymaz diye korkuyorum. İnternetten alınca sonra muhatap bulmakta zor.
  • 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.