Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (434. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
23 Misafir (13 Mobil) - 10 Masaüstü13 Mobil
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.036.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teacher22

2004 c max imi 8 yıl kullandıktan sonra 2011 cmax aldım.Sürüşü ,konforu,gösterişi(dönüp dönüp bakıyorlar)...mükemmel.Ama....
    Aracın içinden,konsoldan vb sesler maalesef geliyor.Yani.beyler...
    Ford ;uçak kokpiti gibi konsol yapmış ama,herhalde sağırlara hitap etmiş.
    Eski aracımda da konsoldan ses gelirdi.Haaa...
    Yol tutuşu mükemmel,gösteriş mükemmel,servis (eski aracımdan biliyorum) tam bir facia ve kazık.
    Ama seviyorum keratayı be...

Genel bir sıkıntı olmadığını söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalnouma39

quote:

Orijinalden alıntı: genckanat

quote:

Orijinalden alıntı: EFENDİ7

quote:

quote:

herkese merhaba,

2012 trend aracıma xenon taktırmayı düşünüyorum yapan veya bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

sis farına da takılıyor mu hayırsa ikisi aynı anda yandığında sarı beyaz kötü durur mu?

ve mümkünse yaptıran arkadaşlardan fiyat bilgisi de rica ediuorum.

herkese kazasız sürüşler ve parklar

Sis farına Xenon taktırmanızı tavsiye etmem çok göz alıyor. Onun yerine LED sis ampülleri var ben ondan taktım. Aşağıda linkini görebilirsiniz: http://www.fordclubtr.com/forum/topic/239679-led-sis-fari/

çok teşekkür ederim sağol ayrıca arabanız çok güzeldi daha da güzel olmuş peki bu sis farı polis çevirmelerinde veya 3 sene sonra muayenede sıkıntı çıkartırmı?

ruhsata işletmek vs gibi yasal prosedürleri var mı?Hani bazı polisler cam filmine ceza yazıyo bazıları yazmıyo ya bu xenonda aynı muameleyi görür mü?

sorular biraz fazla oldu kusura bakma lütfen

Çok teşekkür ederim hepimizinki aynı nasıl olsa :) Sis farını sis olmayan durumlarda yakmak zaten yasak. Ben gündüz farı olarak kullanıyorum şimdilik, akşam açmıyorum. Xenon'lara polis şu anda karışmıyor diye biliyorum. Önceki aracımda 4 sene modifiye Xenon vardı sıkıntı çıkmadı. Ancak merceksiz olduğu için ışığı çok dağıtıyor ve karşıdan gelenin veya önünüzdeki aracın şoförünü çok rahatsız ediyor. Muayenede ise gitmeden önce ayarına baktırın bir serviste, yönlerinde sıkıntı yoksa herhangi bir problem yaşamazsınız ;)

muayene artık ışık şiddetine de bakıyor eski aracıma ağır kusur vermişlerdi geçemedim muayeneye giderken orjinal sarı ışıkları takıp muayeneden sonra tekrar xenonları taktırmıştım. orjinal xenon olmayın genelde geçmiyor muayeneden bilginize...

orjinal xenon fiyat bilgisi verebilir misiniz? vede tavsiye edebileceğiniz bir usta veya servis

teşekkürler

• quote:

quote:

herkese merhaba,

2012 trend aracıma xenon taktırmayı düşünüyorum yapan veya bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

sis farına da takılıyor mu hayırsa ikisi aynı anda yandığında sarı beyaz kötü durur mu?

ve mümkünse yaptıran arkadaşlardan fiyat bilgisi de rica ediuorum.

herkese kazasız sürüşler ve parklar

Sis farına Xenon taktırmanızı tavsiye etmem çok göz alıyor. Onun yerine LED sis ampülleri var ben ondan taktım. Aşağıda linkini görebilirsiniz: http://www.fordclubtr.com/forum/topic/239679-led-sis-fari/

Genckanat,

Size birkaç sorum olacak;
    1.Sis farı ile parklara aynı led ampulumu kullandınız?
    2.Normalde kısa farlar 2 kademe çalışıyor.Az ve çok Sizin kısa farlardaki ledler az yanar halinde mi yoksa normal kısa farlarda mı yanıyor?( şu an tam far düzenlerini hatırlamıyorum Karıştı ise kusura bakmayın.) Anlatmaya çalıştığım akşamları sarı ampul ile beyaz led karışıyor mu? Sis farindan bahsetmiyorum.O kapanabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb
    Genckanat,

Size birkaç sorum olacak;
    1.Sis farı ile parklara aynı led ampulumu kullandınız?
    2.Normalde kısa farlar 2 kademe çalışıyor.Az ve çok Sizin kısa farlardaki ledler az yanar halinde mi yoksa normal kısa farlarda mı yanıyor?( şu an tam far düzenlerini hatırlamıyorum Karıştı ise kusura bakmayın.) Anlatmaya çalıştığım akşamları sarı ampul ile beyaz led karışıyor mu? Sis farindan bahsetmiyorum.O kapanabiliyor.

1) Hayır Hocam, sis farları H11, park ampülleri W5W denen dipsiz ampüllerden,
    2) Fotoğrafta gördüğünüz ufak park lambaları, yani ilk far konumu. Fotoğrafta çok güçlü gibi çıkmış o yüzden kısa far sandınız sanırım. Orjinal Xenon farların rengi tam beyaz değil çok açık sarı. Az da olsa bir renk tonu oluyor tabi tamamen beyaz değil kısa farlar.

• ACİL
    Arkadaşlar ötv indirimli 2012 model grand c max e 44.500 fiyat verdiler. Sizce fiyat nasıl? (plaka masrafı, trafik sigortasını ben yaptıracakmışım ) Aracın bagaj kapağında çizik varmış boyamışlar sormadım ama araç boyalımı geçer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aqua.68

Günaydın tüm c-max sevenler.Nihayet zor ve engelli bir süreçten sonra dün akşam 18.00 itibariyle aracıma kavuştum ve ilk 100 km mi yaptım.Muhteşem bir sürüş deneyimi idi.Bu arada sormak istediğim bir iki konu var;
    Malum sesli komut sistemi değişti yenilerde;
    1-Eski seçenekleride müzik ve klima kontrolünü ilave ettirmek mümkün müdür?(ilave yazılımla yapan varmı acaba)
    2-Telefonumun modeli Samsung GT B7722 çift hatlı telefon ve rehber telefonda kayıtlı. Aracın sistemi bu rehberi görmüyor(sadece sim karttakileri mi görür).Birde özel hattımdan arama yapıyor bunu diğer hattıma nasıl çevirebilirim?
    3-Lasitiklere normal havayı boşaltıp nitrojen bastırmamı tavsiye edermisiniz veya bir mahsurat varmıdır aracın lastik basınç kontrolü için?

Öncelikle hayırlı olsun, baya bi uğraştınız beklediniz ama sonunda buna değdi sanırım İlk sorunuza cevap veremicem ancak 3. sorunuz için özellikle yaz lastiklerinize kesinlikle öneriyorum. Kışın pek sıkıntı olmuyor ancak yazın lastik ısınmasını engelliyor ve hava gibi basınç azalması fazla olmuyor. Ama soğuk tuttuğu için lastiklerin ömrü uzuyor.

Lastiklere nitrojen konusunda lastikçim kışın yapmamayı önermişti.Çünkü hava zaten soğuk ve nitrojen de soğuk olduğu için problem yarattığını söyledi.Ama yazın lastiğin ısınmasını önlediği için sıcaktan kaynaklanacak lastik patlaması vs. kazaları minimuma indirdiğini söylemişti.Kısacası kışın önerilmiyor ama yazın faydalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roadkingtr -- 7 Şubat 2013; 17:03:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gezgintin

ACİL
    Arkadaşlar ötv indirimli 2012 model grand c max e 44.500 fiyat verdiler. Sizce fiyat nasıl? (plaka masrafı, trafik sigortasını ben yaptıracakmışım ) Aracın bagaj kapağında çizik varmış boyamışlar sormadım ama araç boyalımı geçer.

Bercalan arkadaş yine size önceki sayfada (mobilde) cevap vermiş.Aralık zammından önce 45500 fiyat aldım demiş.Buarada siz fiyatı x paket li araç için aldıysanız dolayısı ile kasım fiyatına almış olacaksınız Hatta dağa ucuz.Boya önemli değilde.Fotoğraf varmı acaba hasarlı halinin bence onu görmek isteyin.Yada anlayan birini götürün baktirin yada hasarın sadece o bölgede ve boya düzeltmesi olduğunu belirten bir belge isteyin.

• quote:

quote:

ACİL

Bercalan arkadaş yine size önceki sayfada (mobilde) cevap vermiş.Aralık zammından önce 45500 fiyat aldım demiş.Buarada siz fiyatı x paket li araç için aldıysanız dolayısı ile kasım fiyatına almış olacaksınız Hatta dağa ucuz.Boya önemli değilde.Fotoğraf varmı acaba hasarlı halinin bence onu görmek isteyin.Yada anlayan birini götürün baktirin yada hasarın sadece o bölgede ve boya düzeltmesi olduğunu belirten bir belge isteyin.

araç titanyum x paket fotoğraf istedim yok dediler yarın çekip göndermelerini isteyeceğim.
    boya olayı ileride satarken sorun olurmu acaba!

• quote:

Orijinalden alıntı: BeSKazaLy

quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Ben bu gün şu kullanma kılavuzunu iyice okuyup bilmediğim özelliklerini öğrenmeye çalışacağım. Hani daha önce ford kullanmamış ve Cmax a yabancı biri olarak pratik bilgiler edinmek istiyorum. Eminim burada daha önce paylaşılmıştır ama malumunuz 145. sayfaya gelmişiz bulmak zor oluyor. Yeni öğrendiğim özellikleri benim gibi bilmeyen ve klavuzu okumaya zamanı olmayan arkadaşlar için buradan paylaşırım.

fesbuk sayfasındaki guruba katılın,orada gizli özellikler başlığı altında ayrıntılı bilgi var.

facebook sayfasının tam adresini verebilir misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

ACİL

araç titanyum x paket fotoğraf istedim yok dediler yarın çekip göndermelerini isteyeceğim.

Hasarlı halinin fotoğrafı varsa, yarın satarken çok sorun olmaz.Nitekim istanbulda boyasiz araç yok.Sorun olsa istanbulda ikinci el araç satilmazdi.Değer bir miktar düşer.Ancak siz hasarın basit boya ile duzeltildiginden bir şekilde emin olun.Sadece boya yada ufak bir hasarsa problem olmaz.Ister istemez sonradan da araclarimiza ne yazıkki böyle şeyler oluyor.
    Daha öncede yazdığım gibi, yazılı bir belge isteyin.Hasarın sadece boya ile giderildiğini belirtsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 7 Şubat 2013; 23:14:01 >

• Teşekkür ederim.En kısa sürede fotosunuda ekleyeceğim inşallah. Araç Üretim Tarihi 11 Ocak 2013
  • Bu arada arkadaşlar aracı teslim aldım ama içinden kullanım kitapçığı çıkmadı.Bayiyi aradığımda ellerinde olmadığını, olunca verebileceklerini söylediler. Ford merkezi aradım onlarda araçla kitapçık gelmediğini ancak bayiden temin edilebileceğini veya fordun sitesinden indirilebileceğini söylediler.Bu nasıl iştir anlamadım her daim bilgisayarmı taşımam gerekecek kitapçığa bakmak için yada o kadar sayfayı yazdırmam gerekecek.Yokmu bunun pratik bir çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: merakles

quote:

Orijinalden alıntı: BeSKazaLy

quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Ben bu gün şu kullanma kılavuzunu iyice okuyup bilmediğim özelliklerini öğrenmeye çalışacağım. Hani daha önce ford kullanmamış ve Cmax a yabancı biri olarak pratik bilgiler edinmek istiyorum. Eminim burada daha önce paylaşılmıştır ama malumunuz 145. sayfaya gelmişiz bulmak zor oluyor. Yeni öğrendiğim özellikleri benim gibi bilmeyen ve klavuzu okumaya zamanı olmayan arkadaşlar için buradan paylaşırım.

fesbuk sayfasındaki guruba katılın,orada gizli özellikler başlığı altında ayrıntılı bilgi var.

facebook sayfasının tam adresini verebilir misiniz?

https://www.facebook.com/groups/fordcmax/

• quote:

quote:

quote:

quote:

ACİL

Hasarlı halinin fotoğrafı varsa, yarın satarken çok sorun olmaz.Nitekim istanbulda boyasiz araç yok.Sorun olsa istanbulda ikinci el araç satilmazdi.Değer bir miktar düşer.Ancak siz hasarın basit boya ile duzeltildiginden bir şekilde emin olun.Sadece boya yada ufak bir hasarsa problem olmaz.Ister istemez sonradan da araclarimiza ne yazıkki böyle şeyler oluyor.
    Daha öncede yazdığım gibi, yazılı bir belge isteyin.Hasarın sadece boya ile giderildiğini belirtsinler.

Selamlar mart ayından itibaren c max lerde navigasyon opsiyon olarak seçilebilecekmiş.
    Fiyatı 1400 tl

• Navigasyon Paketi
    Sony navigasyon sistemi ve geri görüş kamerası 2250tl
  • quote:

Navigasyon Paketi
    Sony navigasyon sistemi ve geri görüş kamerası 2250tl

Navigasyon neyse de geri görüş kamerası güzel olabilirdi ama 2250 lira çok pahalıymış
  • dün bir cmax'de gördüm tampondaki siyah plastik kısım parlak bir malzemeydi. benimkinde (trend) mat plastik bu kısım. titaniumlarda mı böyle oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

dün bir cmax'de gördüm tampondaki siyah plastik kısım parlak bir malzemeydi. benimkinde (trend) mat plastik bu kısım. titaniumlarda mı böyle oluyor?

Ön tamponu diyorsunuz sanırım. Ben hepsinde piyano kasa diye biliyorum. Sizin tamponun fotoğrafını koyabilir misiniz?
  • bilgisayarımdaki fotoğraflarda net olarak görünen yok ama benimki mat plastik, piyano dedğinizden değil, eminim.
  • quote:

quote:

quote:

ACİL

Sn. gezgintin, servis sadece bir çizik için bagaj kapağını boyamaz. Bu pek inandırıcı değil. Boya öncesi resimlerini görmeden bence almayın. Zira servislerde neler olduğunu hepimiz biliyoruz. Üstelik siz bilerek alacağınız için sonradan hiç bir hak iddia edemezsiniz. Aman dikkat!!!!

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.