Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (332. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.033.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz ford c-max almaya karar verdik ötv indirimi ile 3 tane sorum olacak; 1.6 tdci 115ps motorlu gece gri renkli tit x oto park donanımlı alacağız(ecoboost motor satmıyorlarmış artık mecbur dizel alacağız)
    1. sorum ; ötv ibdirimi ne kadar oluyor bizim alacağımız araba tit x paketli oto park paketli toplam 69 milyar 62 ye düşüyor vodafone indirimi filan oluyor.ötv 18 milyar oluyormuş.18 milyar az.biz evde hesapladık 22 milyar çıkıyor.ötv nasıl hesaplanıyor ?
    2.sorum ; ilk defa dizel araba alacağız.testlerde filan çok sessiz iyi yalıtımı var diyorlar.ne kadar doğru.ileriki zamanlarda ses problemi performans problemi filan olur mu ? (sonuçta 5 sene satamıyacağız bu arabayı)
    3. sorumda ; bu sürücü gösterge paneli çok küçük bildiğin kare ekran var.focusda ekran değişebiliyor.büyük ekrandan avrupa sitelerinde gördüm ama türkiye de yok.bunu serviste filan takıyorlar mı.takmaları lazım.çünkü içerdeki görselliği çok fena bir şekilde bozuyor.
    bide 1 sorum daha olacak ;yokuşta kalkış desteği sadece otomatik şanzıman için mi.biz manuel alacağız.manuele de var mı ?
    cevaplarsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blade120

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı)

KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER ARACINIZIN RENGİ GÜZELMİŞ YENİ FOTOĞRAFLARINIZ BEKLERİZ
  • Arkadaşlar aracımı Cuma günü teslim bayiiden alacağımı söylemiştim. Nihayet bu gün (Cuma) akşamüstü teslim aldım. Bayiiden alıp direkt eve geldiğim için (yaklaşık 10 km lik yol) detaylı izlenim ve resim veremiyorum. Ancak en kısa sürede vereceğim. Ancak merak eden arkadaşlar için; bayiiden-eve kadar olan 10 km yolda klima açık, akşam trafiği ve yaklaşık 15 civarında trafik lambası geçişinin ardından yakıt ortalaması 6,1 lt. ilk defa trafiğe çıkan bir araç için oldukça iyi. Tabiiki bu mesafede alınan sonuç bir ölçü değildir. Ancak önceki sayfalarda yakıt sarfiyatının fazlalığından yakınan arkadaşların kaygılarını gidermek için belirtmek istedim.

"YENİ C-MAX TDCİ + YENİ X PAKET + OTOMATİK PARK - BUZ BEYAZI."
    Fiyat merak edenler için Vodafone ve Koç Ailem kampanyası ile 57.000 TL Nakit. (tüm tescil giderleri ve trafik sigortası masrafları dahil).

Herkese ailesi ve diğer sevdikleri ile kazasız belasız maganda dalaşmasız seyahatler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyaeldu -- 17 Eylül 2012; 16:05:12 >

• quote:

Sayın "blade120"

Aracınızı Güle güle kullanın, Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah.

Renk muhteşem görünüyor. Ben de buz beyazı ile bu renk arasında kalmıştım. Çocuklar ve eşimin tercihi beyazdan yana oldu. Sizinkinin iç döşeme ve göğüs rengide harika.
    Tekrar hayırlı osun. İyi günlerde kullanın.

• Yeni araç alan arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: versino2

biz ford c-max almaya karar verdik ötv indirimi ile 3 tane sorum olacak; 1.6 tdci 115ps motorlu gece gri renkli tit x oto park donanımlı alacağız(ecoboost motor satmıyorlarmış artık mecbur dizel alacağız)
    1. sorum ; ötv ibdirimi ne kadar oluyor bizim alacağımız araba tit x paketli oto park paketli toplam 69 milyar 62 ye düşüyor vodafone indirimi filan oluyor.ötv 18 milyar oluyormuş.18 milyar az.biz evde hesapladık 22 milyar çıkıyor.ötv nasıl hesaplanıyor ?
    Araç fiyatı /1,37 şeklind hesaplanır. (62/1,37=45,2555)

2.sorum ; ilk defa dizel araba alacağız.testlerde filan çok sessiz iyi yalıtımı var diyorlar.ne kadar doğru.ileriki zamanlarda ses problemi performans problemi filan olur mu ? (sonuçta 5 sene satamıyacağız bu arabayı)
    Bakarsanız bağ bakmazsanız dağ olur

3. sorumda ; bu sürücü gösterge paneli çok küçük bildiğin kare ekran var.focusda ekran değişebiliyor.büyük ekrandan avrupa sitelerinde gördüm ama türkiye de yok.bunu serviste filan takıyorlar mı.takmaları lazım.çünkü içerdeki görselliği çok fena bir şekilde bozuyor.
    bide 1 sorum daha olacak ;yokuşta kalkış desteği sadece otomatik şanzıman için mi.biz manuel alacağız.manuele de var mı ?
    Gösterge paneli yada benzeri bir şeyleri değiştirme durumu kendiniz yapacaksanız olur, ancak sanayii yada benzeri bir yere yaptıracaksanız elletmeyin
    Yokuş kalkış desteği artık bir çok araçda standart siz freni bıraktığınızda araç 2 saniye daha askıda kalıyor

Merhaba,

Elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım.

İyi forumlar...

• versino2 manuel vitesli araçlarda da yokus kalkış desteği mevcut benim de ilk dizel aracım ses yalıtımı gayet iyi (ötv olayını bilmiyorum ama oranı yuzde 37 diye biliyorum)ekran kucuk ama işlevini gayet iyi görüyor.ben memnunum .

• quote:

Güle güle keyifle kullan arkadaşım. Tekrar hayırlı olsun......
  • Güle güle kullan arkadaşım hayırlı uğurlu olsun.... Keyifli sürüşler.....
  • quote:

biz ford c-max almaya karar verdik ötv indirimi ile 3 tane sorum olacak; 1.6 tdci 115ps motorlu gece gri renkli tit x oto park donanımlı alacağız(ecoboost motor satmıyorlarmış artık mecbur dizel alacağız)

62 Ötv indirimi ile hesaplaması şu şekilde oluyor, ülkemizde ötv nin de kdv si var ne yazık ki,

62/1.18=52.54 52.54/1.37=38.35 baz fiyatı

sizin ödeyeceğiniz: 38.35 * 1.18 =45.25 yani indirim oranı 62-45=17 bin tl dir.

• Arkadaşlar,
    C-max ların yere yakınlık durumu ile ilgili araştırmalarım sonuçsuz kaldı. İngilizcesi ground clearance olarak geçiyor bu değer ve C-max larda verilmemiş.
    Mesela focus 120 mm. golf 7 142mm ve Önceki focus 157mm vb.
    Sizce bu mesafe nedir C-max da.
  • @mmxa ben bu kadar saçma şey görmedim ya gerçi normal bura türkiye utanmasalar kdv nin de kdv sini alacaklar o noktaya dayandı
    @blade10 alcağımız istediğimiz araba tam aynısı rengi jantları aynısı . gittik bagajına filan baktık bagajı zaten başlı başına harika bi ekranı çok kötü sürücü ekranı kötü oldu çok küçük.ses yalıtımı iyi ise güzel olur.internette dizel motorunu 3000 devirin üstünde kullanmayın diyor çok yakar diyor doğru mu bu peki ?
    merak ettiğim bir konu daha var bu koç ailem kampanyası diye bir şey varmış her gittiğimde sormayı unutuyorum bu kampanyadan kimler faydalanabiliyor ?
    2 . sorumda ; teknik özelliklere baktım 1.6 ecoboost benzinli motorda max tork 240/1600-500 .ama gel gelelim ki tdci da 270 tork 1750-2500 yazıyor. bu ne demek oluyor bilen cevaplayabilir mi ? torkun yanındaki tireli yazılar ne oluyor ? devir sayısı mı luyor ? bu devirler arasında mı kullanmak gerekiyor ?
    bu arada gittim ekranı değiştirmiyorlarmış kötü oldu . konsoldaki ekran renkli ve büyük allah tan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi versino2 -- 8 Eylül 2012; 17:45:00 >

• koç ailem indirimi nasıl oluyor. 54 e alanlar var bize 62 bin tl dediler.bu kampanya nasıl oluyor.nasıl üye olunur siteye
    ecoboost motor baktığımız bayide yokmuş.hala ecoboost motor alanlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmxa

Arkadaşlar,
    C-max ların yere yakınlık durumu ile ilgili araştırmalarım sonuçsuz kaldı. İngilizcesi ground clearance olarak geçiyor bu değer ve C-max larda verilmemiş.
    Mesela focus 120 mm. golf 7 142mm ve Önceki focus 157mm vb.
    Sizce bu mesafe nedir C-max da.

YERE ÇOK YAKIN BENCE DİKKATLİ OLUN
  • quote:

güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin. maşallah iyi parlıyo...
  • quote:

@mmxa ben bu kadar saçma şey görmedim ya gerçi normal bura türkiye utanmasalar kdv nin de kdv sini alacaklar o noktaya dayandı
    @blade10 alcağımız istediğimiz araba tam aynısı rengi jantları aynısı . gittik bagajına filan baktık bagajı zaten başlı başına harika bi ekranı çok kötü sürücü ekranı kötü oldu çok küçük.ses yalıtımı iyi ise güzel olur.internette dizel motorunu 3000 devirin üstünde kullanmayın diyor çok yakar diyor doğru mu bu peki ?
    merak ettiğim bir konu daha var bu koç ailem kampanyası diye bir şey varmış her gittiğimde sormayı unutuyorum bu kampanyadan kimler faydalanabiliyor ?
    2 . sorumda ; teknik özelliklere baktım 1.6 ecoboost benzinli motorda max tork 240/1600-500 .ama gel gelelim ki tdci da 270 tork 1750-2500 yazıyor. bu ne demek oluyor bilen cevaplayabilir mi ? torkun yanındaki tireli yazılar ne oluyor ? devir sayısı mı luyor ? bu devirler arasında mı kullanmak gerekiyor ?
    bu arada gittim ekranı değiştirmiyorlarmış kötü oldu . konsoldaki ekran renkli ve büyük allah tan

sana tavsiyem test sürüşünü mutlaka yap. bana göre ses normaldir ama seni rahatsız edebilir .3000 devrin üstünde hangi araç olsa yakar 6 vites 2000 devirde 110 km ile gidiyorum.3000 devirde kaç yapacak bir denemem gerek.

Dizel motorlarda tork daha yüksektir. 270 tork / 1750-2500 Bu demektir ki otomobil bu devir bandında kendinden beklenebilecek en atak(esnek) sürüşü mümkün kılıyor. araç maksimum torkunu 1750 devirde üretmiş ve bu devirden sonra 2500 devirlere kadar fazla bir şey kaybetmeden çekişini korumuş. yani araçlarımız bu devirlerde kullanmak ideali 2500 devri geçince tork düşmeye başlayacaktır.yalnız Maksimum torku az olsa da o torku değişken devir aralığında sürekli üretebilen motor daha başarılıdır.bu konuda nette yazılar var bakabilirsiniz.

koç ailem üyesi olmalısınız . bayi bu konuda bir şekilde yardımcı olabilir.bilemiyorum bence sorun ve faydalanmaya çalışın bu indirimden derim.içine binince ve yola çıkınca kendimi bu kadar güvende hissetmemiştim. 1.2 opel corsadan sonra normal

• lecoq17 , blackfog3220 sağolun arkadaşlar aracı galeriden teslim alırken çektim resmini.bu renkte kendini ışıkta belli ediyor . Nazar değmesin hepimize Bu arada arkadaşlar sizlere iki sorum olacak 1. Araç hareket ettiğinde kapılar otomatik kitleniyor mu ayarı var mı? 2. Sinyal ve ikaz seslerini kısabilir miyiz ayarlanabiliyor mu ?şimdiden teşekkurler.
  • quote:

lecoq17 , blackfog3220 sağolun arkadaşlar aracı galeriden teslim alırken çektim resmini.bu renkte kendini ışıkta belli ediyor . Nazar değmesin hepimize Bu arada arkadaşlar sizlere iki sorum olacak 1. Araç hareket ettiğinde kapılar otomatik kitleniyor mu ayarı var mı? 2. Sinyal ve ikaz seslerini kısabilir miyiz ayarlanabiliyor mu ?şimdiden teşekkurler.

kapılar otomatik kilitlnmiyor müzik sisteminin olduğu yerdeki tuşla kilitlemeniz gerekli.ikaz seslerini bilmiyorum ayarlar bölümünde kapatılabilir belki.
  • quote:

lecoq17 , blackfog3220 sağolun arkadaşlar aracı galeriden teslim alırken çektim resmini.bu renkte kendini ışıkta belli ediyor . Nazar değmesin hepimize Bu arada arkadaşlar sizlere iki sorum olacak 1. Araç hareket ettiğinde kapılar otomatik kitleniyor mu ayarı var mı? 2. Sinyal ve ikaz seslerini kısabilir miyiz ayarlanabiliyor mu ?şimdiden teşekkurler.

bilgisayar menüsünden ayarlanabiliyor idye biliyorum ama hiç denemedim
  • slm arkadaşlar.
    kısmetse önümüzdeki hafta sonuna dogru bende cmax titanyum xpaket+ otomatik park- buzbeyazı aracımı teslim alacam.
    kaporasını verdik. i teslimat en geç hafta sonuna kadar olurmuş.
    fiyatına gelince.. 61.000tl ye kavga dögüş aldık. yanında halı paspas-kauçuk paspas-trafik seti ve kafalıklarda dvd oynatıcı.
    tabi çok severek kullandıgım 1.6tdci fiestamdan ayrıldım. hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrakk -- 9 Eylül 2012; 9:17:40 >
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.