Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.579
Cevap
82
Favori
1.043.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guardian

Bende Buz Beyazı C-Max Titanum TDCİ aracımı bugün teslim aldım.
    Aracın sürüşü inanılmaz keyifli
    Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
    Fotoları en yakın zamanda koyacam

Bide sorum olacaktı
    Ben araçtayken çocuk kilidi düğmesine basıyorum,ışığı yanıyor fakat arka kapılar dışardan yinede açılıyor.
    Bunun sebebi nedir

Alıntıları Göster
    ilk foto

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı)
    xaomi 14
    Salcano Kemer E-Bike Bisiklet
    Falcon Martini 50/125 motosiklet
    SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: mukul34

ilk foto

Arabanız hayırlı olsun buz beyazı bu senenin en çok tutulan rengi çok iyi seçim yapmışsınız

Bende Buz Beyazı C-Max Titanum TDCİ aracımı bugün teslim aldım.
    Aracın sürüşü inanılmaz keyifli
    Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
    Fotoları en yakın zamanda koyacam

Bide sorum olacaktı
    Ben araçtayken çocuk kilidi düğmesine basıyorum,ışığı yanıyor fakat arka kapılar dışardan yinede açılıyor.
    Bunun sebebi nedir

Alıntıları Göster
    Arka kapılar ve diğer bütün kapıların dışarıdan açılmasın diye orta konsoldaki kilit tuşuna basman lazım camların oradaki cçocuk kilidi adı üstünde içeriden açılmasını engeller sadece
    Bu arada arabanız hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker -- 2 Temmuz 2011; 20:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nefiii

MERHABALAR, BEN DE YENİ C MAX'E ALIŞMAYA CALISIYORUM. KAPILAR KİLİTLENDİĞİNDE DİKİZ AYNALARININ KAPANMASINI ENGELLEYECEK BİR YÖNTEM BİLİYORMUSUNUZ?

Eğer aracın içinde değilseniz yok kapıları kilitlediğinizde dikiz aynaları otomotaik kapanıyor. Ama aracın içindeyseniz şöför tarafındaki camları ve aynayı ayarladığınız yerin üs tarafında küçük bir buton var ona basarsanız açıp kapatabilirsiniz dikiz aynalarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker -- 2 Temmuz 2011; 20:07:04 >

Orijinalden alıntı: grafiker

quote:

MERHABALAR, BEN DE YENİ C MAX'E ALIŞMAYA CALISIYORUM. KAPILAR KİLİTLENDİĞİNDE DİKİZ AYNALARININ KAPANMASINI ENGELLEYECEK BİR YÖNTEM BİLİYORMUSUNUZ?

Eğer aracın içinde değilseniz yok kapıları kilitlediğinizde dikiz aynaları otomotaik kapanıyor. Ama aracın içindeyseniz şöför tarafındaki camları ve aynayı ayarladığınız yerin üs tarafında küçük bir buton var ona basarsanız açıp kapatabilirsiniz dikiz aynalarını.

Alıntıları Göster
    yeni araç alan arkadaşlar kumandadan camları açıp kapayabiliyorsunuz bilginiz olsun. Açma düğmesine 2 kere basın 2. basışınızda basılı tutun açma fonksiyonuna basılı tutarsanız camlar açılır kapama tuşuna basılı tutarsanız kapanır. Bunu mutlaka deneyin bazen kapılar ağır olduğu için insanlar biraz hızlı açıp kapıyor ve camayarları bozulabiliyor cam ayarlarınız bozuksa cam otomotik modda yukarı kadar çıkmıyor ( 4 cam otomotik olduğu için çocukların kafası eli sıkış masın diye zorlanma gördüğünde aşağı iniyor) siz camı kapattım sanıyorsunuz fakat eğer cam aracın öbür tarafında sizin göremeyeceiniz taraftaki cam da ayar sız ise cam sabaha kadar açık kalabilir
    bilgilerinize arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: PWhitney

quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

Image marka bagaj havuzu, moda car'ın yarı fiyatı.
    İnsan kalitesi konusunda tereddüte düşüyor.
    Aynı üründe çok farklı iki fiyat.
    "Image Ford C-Max HB Bagaj Havuzu 2011 ve Sonrası" ürününü alıp kullanan var mı?

Ben bugün siparişi verdim.
    Gelsin görelim.

Geldimi acaba bagaj havuznuz geldiyse resim ve görüşlerinizi alabilirmiyiz size zahmet olmaz ise.

yeni araç alan arkadaşlar kumandadan camları açıp kapayabiliyorsunuz bilginiz olsun. Açma düğmesine 2 kere basın 2. basışınızda basılı tutun açma fonksiyonuna basılı tutarsanız camlar açılır kapama tuşuna basılı tutarsanız kapanır. Bunu mutlaka deneyin bazen kapılar ağır olduğu için insanlar biraz hızlı açıp kapıyor ve camayarları bozulabiliyor cam ayarlarınız bozuksa cam otomotik modda yukarı kadar çıkmıyor ( 4 cam otomotik olduğu için çocukların kafası eli sıkış masın diye zorlanma gördüğünde aşağı iniyor) siz camı kapattım sanıyorsunuz fakat eğer cam aracın öbür tarafında sizin göremeyeceiniz taraftaki cam da ayar sız ise cam sabaha kadar açık kalabilir
    bilgilerinize arkadaşlar

teşekkürler
    xaomi 14
    Salcano Kemer E-Bike Bisiklet
    Falcon Martini 50/125 motosiklet
    SAYGILAR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PWhitney

quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

Image marka bagaj havuzu, moda car'ın yarı fiyatı.
    İnsan kalitesi konusunda tereddüte düşüyor.
    Aynı üründe çok farklı iki fiyat.
    "Image Ford C-Max HB Bagaj Havuzu 2011 ve Sonrası" ürününü alıp kullanan var mı?

Ben bugün siparişi verdim.
    Gelsin görelim.

Geldimi acaba bagaj havuznuz geldiyse resim ve görüşlerinizi alabilirmiyiz size zahmet olmaz ise.

Alıntıları Göster
    SAYIN GRAFIKER,

ONCELIKLE CEVABINIZ ICIN TESEKKURLER. ANLADIGIM KADARI ILE ARACIN DISINDAYKEN, KAPILARI KILITLEDIGIMIZDE DIKIZ AYNALARININ KAPANMASINA ENGEL OLAMIYORUZ. DOGRU MU?

• quote:

quote:

quote:

SİPARİŞTEKİ ARACIM İZMİT E VARMIŞ
    UMARIM BİR HAFTA İÇERİSİNDE BANA ULAŞIR

Bende aynı aracı aldım fakat temmuz pulundan dolayı 1 temmuzda teslim alacam aracı.

FİYAT NEDİR
    BEN 52500 E ANLAŞTIM

Alıntıları Göster
    gerçekten,dizel araç alsam mı almasam mı diye aklında soru işareti kalacak arkadaşlar için ve forumu okurken benzinli araç sahiblerinin az olması ve yorumların da azlığı yüzünden biraz daha ekleme yapmak istedim. klavuzda rodaj süreleri motor için yaklaşık 1000 km olarak belirtildiği için dibine kadar zorlamasamda biraz agresif kullanıllırsanız araç yol bilgisayarında 9,0-9,5 lt/100 km çok sıkışık tarafiklerde kullandığımda totalde 10,5 lt/100 km olarak gösterdi ki, en fazla tüketim bu değerdi 10,5/100 km. motor şuanda 500km ye yaklaştı zaman içerisinde azalsada genel kanım "aile arabası" :) tarzında kullandığınızda yakıt tüketimi şehir içinde minimum 7,5-8,0 lt, şehir dışında ise 6,8-7,0 lt/100 km arasında kalacagı kanaatindeyim. gerçi ilk şehir dışı yolumda yaklaşık 150 km kadar mesefade çoğu hız sabitleyiciyle 6,8lt/100 km' yi gördüm:) ki buna sevindirici geldi.) bu arada bir nokta daha belirtmek isterim arkadaşlar biz üç kişilik çekirdek: ) bir aileyiz buna ragmen GRAND c max in çok dogru bir tercih olduğunu gördüm . heleki şehir dışına çıkıp biraz uzun zaman yolda alacaksanız, benim gibi ki oğlum 17 aylık:) en arka koltuklardan birini açığ boş kalan yan tarafada bilgisayara oyuncakları kumandalı direksiyonu vs vs gibi oyun park tarzında açıp, ortadaki koltugu katlayıp arka sırasyı iki kişilik haline getirerek annesiyle tüm yol boyunca rahat bir yolculuk imkanı sunuyor, sonuçta grand cmax bence doğru bir tercih:) ama aklımda 2. sıra koltuklarına yada cam tavanın bittiği yerin hemen arkasında tavana şık bir ekran taktırmak var ki o zaman tadından yenmez diye düşünüyorum. bu konuda şu aralar yogun araştırma içindeyim sırıtmaytacak kalıcı bir sistem arıyorum. böyle bir sistem taktıran duyan ya da bilen var sa mesaj atarsa sevinirim.
    birde teknolojik nimetleri arabanın:) bence otomatik park gereksiz,ancak benim arabamda var demek için geçerli:) sesli kumanda sistemi ise gene bak benim araba klimayı sesle açıyor demek için faydalı, bu sistemde yer alan bir çok sistemi elle kumanda etmek daha hızlı ve kolay bence.) şık iki kısım ise telefonunuzun arabya baglanması, ki hem aramalarda hemde telefonunuzdaki müzikleri dinlemek için harika, birde otomatik bagaj kapağı, çok ama çok faydalı .)

• quote:

SAYIN GRAFIKER,

ONCELIKLE CEVABINIZ ICIN TESEKKURLER. ANLADIGIM KADARI ILE ARACIN DISINDAYKEN, KAPILARI KILITLEDIGIMIZDE DIKIZ AYNALARININ KAPANMASINA ENGEL OLAMIYORUZ. DOGRU MU?

Alıntıları Göster
    araç dışardan kağatıldıgında dikiz aynaları otomatik olarak kapanıyor, klavuzada baktım detaylıca, kapanmamasını saglayacak bir fonksiyon yok. ama olsun varsın kapansın, oda güzel duruyor. gerçi hoş bugun benimde aklımdan geçmedi degil bu böyle zart zurt kapanıp durursa ne zaman bozulur diye:) birde benim oğlan çizgi film izlemeye bayıldığı için laptopun bir tanesi sürekli arabada duruyor. BT audio fonksiyonunu telefodnan müzik dinlemek için kullanıyorudm lakin bugun laptoun bluetoot unu eşleştirdim ve sesleri arabadan dinlemek güzel bir sinema efekti yarattı, taviye ederim: )

• quote:

Orijinalden alıntı: rftcan_

araç dışardan kağatıldıgında dikiz aynaları otomatik olarak kapanıyor, klavuzada baktım detaylıca, kapanmamasını saglayacak bir fonksiyon yok. ama olsun varsın kapansın, oda güzel duruyor. gerçi hoş bugun benimde aklımdan geçmedi degil bu böyle zart zurt kapanıp durursa ne zaman bozulur diye:) birde benim oğlan çizgi film izlemeye bayıldığı için laptopun bir tanesi sürekli arabada duruyor. BT audio fonksiyonunu telefodnan müzik dinlemek için kullanıyorudm lakin bugun laptoun bluetoot unu eşleştirdim ve sesleri arabadan dinlemek güzel bir sinema efekti yarattı, taviye ederim: )

Alıntıları Göster
    sayın cmax kullanıcıları içinizde garanti uzatması yapan var mı? Tutarı ve şartları ,nasıl yapılacağı hakkında bilgi verirseniz sevinirim
    teşekkür ederim

• Nefii arkadaşım doğru anlamışsın. Bu arada forum larda ve bu tarz yerlerde maillerde büyük harfle yazmak bağırma ünlemi gibi algılanır. Küçük harfle yazarsanız daha şık olur.
    Saygılarımla.
    quote:

SAYIN GRAFIKER,

Nefii arkadaşım doğru anlamışsın. Bu arada forum larda ve bu tarz yerlerde maillerde büyük harfle yazmak bağırma ünlemi gibi algılanır. Küçük harfle yazarsanız daha şık olur.
    Saygılarımla.
    quote:

SAYIN GRAFIKER,

Alıntıları Göster
    ok, teşekkürler. Ayrıca ben kilometre sabit kalmak koşulu ile garanti süresini +1 yıl uzattım. Maliyeti 292,50 TL. Tavsiye ederim. Bu arada +1 yılda çıkan arızaların bedelinin %20 si bana ait. Bilginize....

• quote:

ok, teşekkürler. Ayrıca ben kilometre sabit kalmak koşulu ile garanti süresini +1 yıl uzattım. Maliyeti 292,50 TL. Tavsiye ederim. Bu arada +1 yılda çıkan arızaların bedelinin %20 si bana ait. Bilginize....

Alıntıları Göster
    aracım 5 kişilik dizel.lastik basınçları 40 çıktı.mutlaka kontrol edin yeni alan arkadaslar.tüm lastikleri 34 yaptım.uygunmudur arkadaslar

Orijinalden alıntı: bege aracım 5 kişilik dizel.lastik basınçları 40 çıktı.mutlaka kontrol edin yeni alan arkadaslar.tüm lastikleri 34 yaptım.uygunmudur arkadaslar

Arkadaşım bende şimdi onu yazacaktım
    Bende az önce lastik basınçlarına baktırdım 40 çıktı bende 32 hava bastırdım.
    Yalnız ben "Nitrojen Hava" bastırdım.
    Baya bi tavsiye ettiler.
    Arkadaşlar sizin görüşleriniz nedir bu nitrojen hakkında.

C-Max Titanium 1.6TDCi 115PS Buz Beyazı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bege aracım 5 kişilik dizel.lastik basınçları 40 çıktı.mutlaka kontrol edin yeni alan arkadaslar.tüm lastikleri 34 yaptım.uygunmudur arkadaslar

Arkadaşım bende şimdi onu yazacaktım
    Bende az önce lastik basınçlarına baktırdım 40 çıktı bende 32 hava bastırdım.
    Yalnız ben "Nitrojen Hava" bastırdım.
    Baya bi tavsiye ettiler.
    Arkadaşlar sizin görüşleriniz nedir bu nitrojen hakkında.

Alıntıları Göster
    direksiyondan radyo kontrolünde,istasyon arama özelliği yok.sağ sol yön tuşlarını frekans aramak için ayarlama varmı?yön tuşları kayıtlı radyolar arasında geçiş yapıyor.yani radyo frekans tarama sadece ön konsoldanmı yapılıyor?mesela uzun yolda kayıtlı radyo olamayacağına göre direksiyondan kontrol çok anlamsız olmuyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: bege

direksiyondan radyo kontrolünde,istasyon arama özelliği yok.sağ sol yön tuşlarını frekans aramak için ayarlama varmı?yön tuşları kayıtlı radyolar arasında geçiş yapıyor.yani radyo frekans tarama sadece ön konsoldanmı yapılıyor?mesela uzun yolda kayıtlı radyo olamayacağına göre direksiyondan kontrol çok anlamsız olmuyormu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar anahtarsız giriş sistemi mevcut mu?(Anahtarsız çalışmayı kastetmiyorum)

Orijinalden alıntı: bege

Dediğiniz dogruda asıl noktayı kaçırımışınız.Direksiyondan cd çalar kumandası direksiyonla birlikte dönüyor,önceki aracımda direksiyonun altında sabitti elimi atımmı ulaşıyordum.Bunu şehiriçinde kullanmak çok zor ,çogu zaman ulaşamıyorsunuz direksiyon dönük oluyor.Şehirdışındada pek ihtiyaç duyulmuyor varmı var işte

@Guardian nitrojen gazı faydalı ,sıcaklıkla basınçlar degişmiyor ,havadan hafif yakıt tasarrufu, havadaki nem yok vs diye biliyorum

@mokinto uzaktan kumandaya basmadan girilmiyor

• ya evet dönerken felan direksiyo üzerinden ses kısmak bazen zor oluyor

Orijinalden alıntı: rftcan_

gerçekten,dizel araç alsam mı almasam mı diye aklında soru işareti kalacak arkadaşlar için ve forumu okurken benzinli araç sahiblerinin az olması ve yorumların da azlığı yüzünden biraz daha ekleme yapmak istedim. klavuzda rodaj süreleri motor için yaklaşık 1000 km olarak belirtildiği için dibine kadar zorlamasamda biraz agresif kullanıllırsanız araç yol bilgisayarında 9,0-9,5 lt/100 km çok sıkışık tarafiklerde kullandığımda totalde 10,5 lt/100 km olarak gösterdi ki, en fazla tüketim bu değerdi 10,5/100 km. motor şuanda 500km ye yaklaştı zaman içerisinde azalsada genel kanım "aile arabası" :) tarzında kullandığınızda yakıt tüketimi şehir içinde minimum 7,5-8,0 lt, şehir dışında ise 6,8-7,0 lt/100 km arasında kalacagı kanaatindeyim. gerçi ilk şehir dışı yolumda yaklaşık 150 km kadar mesefade çoğu hız sabitleyiciyle 6,8lt/100 km' yi gördüm:) ki buna sevindirici geldi.) bu arada bir nokta daha belirtmek isterim arkadaşlar biz üç kişilik çekirdek: ) bir aileyiz buna ragmen GRAND c max in çok dogru bir tercih olduğunu gördüm . heleki şehir dışına çıkıp biraz uzun zaman yolda alacaksanız, benim gibi ki oğlum 17 aylık:) en arka koltuklardan birini açığ boş kalan yan tarafada bilgisayara oyuncakları kumandalı direksiyonu vs vs gibi oyun park tarzında açıp, ortadaki koltugu katlayıp arka sırasyı iki kişilik haline getirerek annesiyle tüm yol boyunca rahat bir yolculuk imkanı sunuyor, sonuçta grand cmax bence doğru bir tercih:) ama aklımda 2. sıra koltuklarına yada cam tavanın bittiği yerin hemen arkasında tavana şık bir ekran taktırmak var ki o zaman tadından yenmez diye düşünüyorum. bu konuda şu aralar yogun araştırma içindeyim sırıtmaytacak kalıcı bir sistem arıyorum. böyle bir sistem taktıran duyan ya da bilen var sa mesaj atarsa sevinirim.
    birde teknolojik nimetleri arabanın:) bence otomatik park gereksiz,ancak benim arabamda var demek için geçerli:) sesli kumanda sistemi ise gene bak benim araba klimayı sesle açıyor demek için faydalı, bu sistemde yer alan bir çok sistemi elle kumanda etmek daha hızlı ve kolay bence.) şık iki kısım ise telefonunuzun arabya baglanması, ki hem aramalarda hemde telefonunuzdaki müzikleri dinlemek için harika, birde otomatik bagaj kapağı, çok ama çok faydalı .)

ekran işini unutun,cd çalar dvd okumuyor,cd çaları iptal edemezsiniz bluetooth,park sensörü,sesli kumanda falan hepsi cd çaların içine entegre.

başka bir yere dvd çalar taktırayım derseniz öyle bir yer yok

en basit çözümü söylüyorum,portatif dvd çalar alın,ön kol dayamanın arka sıraya bakan kısmında 12v girişi var,12v yi 220volta çıkaran dönüştürücüler satılıyor(vatan bilgisayarda bulabilirsiniz) 30-40 lira civarı ondan alın,arkadaki kahvaltı masasının üzerine dvd playeri açın çocuk izlesin uzun yolculuklarda.

sabit ekran taktırmak hırsızlara davetiye

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.