Şimdi Ara

Yeni bot sürümü Auto Login mi oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna girince pembe yazıyla yazıyor. İndirip denemedim. Cidden Auto Login gelmmişmi ? DC yiyince Auto Login oluyor yazmışlar

23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI SAMANDIRA İSTANBUL
  • iSrobot auto login özelliğini ekledi ancak her zaman image kodu düzgün giremediği ve bunun sorun yaratabilceğini de duyurdu sitesinde.Ayrıca internet kafe gibi yerlerde oynayanlar içinde zararlı olduğunu ekledi ve bu sebepten ötürü kaybolan hesaplardan sorumlu olmadıklarını belirtti.

7/24 bot kullanıcak adam zaten premium alır,bundan zaten gbot olmaz,sadece premium alamayan ve nadiren bota bırakan insanlar için cazip.Ancak Sbot varken bunlar iSro nun son çırpınışları

METU EEE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S-Bot o kadar iddia limi ya, kullanamadan bıraktık oyunu ha..
    Daha önceden isrobot clientlesde mevcut olan otomatik image kod girmeyi isro power bot'a da getirdiler ama hafızasında olmayan image kodları girmeyi size bırakır ve hafızada olmayan image kod girildiğinde onuda hafızaya ilave eder, çok nadir de olsa bazı image kodları hatalı girebilir bilginiz olsun.
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
    Güveniniz İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

isrobotun bitiyoruz feryadı,
    Daha önceden isrobot clientlesde mevcut olan otomatik image kod girmeyi isro power bot'a da getirdiler ama hafızasında olmayan image kodları girmeyi size bırakır ve hafızada olmayan image kod girildiğinde onuda hafızaya ilave eder, çok nadir de olsa bazı image kodları hatalı girebilir bilginiz olsun.

Kendi girme ve olmayanlari hafizaya alma olayi gercekten bir adım daha öne geçirir bu botu.

Orjinalden alıntı: M@N

quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

isrobotun bitiyoruz feryadı,

Kendi girme ve olmayanlari hafizaya alma olayi gercekten bir adım daha öne geçirir bu botu.

+1905 Ayrıca SBot arada takılıyor nedense ve oyle kalıyor bana getirisi 4 exp. ve 76+5 oldu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.