Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.347
Cevap
109
Favori
490.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim siyah bobrekler hakkinda gorusleriniz nelerdir? Kayinbabam pek begenmedi. Moralim bozuldu biraz

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jjordann23 J kullanıcısına yanıt
    sanki aracın gövdesinde kaybolmuş gibi ben deiştirdim xline taktim tabi bu zevk meselesi siz bu şekil i begeniyorsanız gerisi teferruattır bence aracın deiştirebilecek tek aksesuarıda böbreklerdir birde arac alacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle büyük ekran ve navi paketini tercih edin bende yok ve bir eksiklik

Bence cok guzel olmus black edition yakismis.

Bence çok yakışmış :)
    Aracınız siyah ve m paket kesinlikle aynı renk ve paket aracım olsaydı bende siyah böbrek alırdım hiç düşünmeden
    Bu arada kayınbabam beğenmeseydi daha çok mutlu olurdum :)
    Tam olarak doğru tercihi yapmışım derdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok sevdim, parlak siyah harika duruyor. Ben de tavan raylarını parlak siyah seçtim. @ jjordann23

Bugün 330 km yol yaptım, aracın konforu gerçekten çok iyi, asla yormuyor , yakın zamanda A3 sportback alan kuzenim X1 almadığı için pişman oldu :)

Fotoğraflar sanırım çok iyi çıkmadı, headup normalde çok daha net.

• HakMan06 H kullanıcısına yanıt
    Cruise control kampanyası iyiymiş sanırım X1 içinde geçerli bir kampanya pazartesi Borusan'ı arayıp bilgi almak lazım
    Haber verdiğiniz için teşekkürler :)

• Arkadaşlar,
    Ben 2013 model bir X1 için kapora verdim.
    Araç özgörkey'de. Sahibinden ilan numarası: 280463965

Aracın X Line olduğu yazıyordu. Eşim de beğenince çok iyi bilmediğimden ve genel olarak hemen ayak üstü x line nedir ne değildir diye bakarak kapora verdim ama şimdi yazıları okuyorum ve bu araç x line değil sanıyorum.

Bakabilir misiniz? X line değil ise vaz geçebilirim. Jantları 17, cam tavan yok, deri döşeme de yok. X line ise bazı aluminyum çıtalar da yok. Bilgi verirseniz sevinirim. Kaporamı geri isteyeyim.
    Bence üzülmeye değer bir detay değil ama araba siyah olduğu için metal gümüş böbrekler aracınızı estetik olarak daha alımlı gösterir .

• esOess E kullanıcısına yanıt
    Headup çok güzelmiş hertürlü verdiğiniz paranın Hakkı'nı veriyor bence harika bir opsiyon herşeyden önce çok teknolojik ve güvenli :)
    Benim aracımda olmasını en çok istediğim opsiyonlar harman kardon ve headup lı Navigasyon olurdu kesinlikle
    Aracınızı keyifle kullanmak nasip olsun
    Birde navigasyon açıkken fotolar paylaşırsanız ortam şenlenir :)
    Araç 1600 km oldu sürmek gerçekten keyifli almayan pişman olur bencede:)

Çok teşekkürler. Head-up Display hakkında sayenizde daha çok fikir sahibi olduk . Emeğinize sağlık.

• aakerr A kullanıcısına yanıt
    Sayın aakerr;

Çok iyi toparlamışsınız. Emeğinize sağlık.

• İngilterede yasanmıs bir hadise , premium marka boyle olunuyor iste ancak Turkiye'de bu muameleyi gorebilir miyiz emin degillim.

I thought I would share my experience of the new X1.

As a long standing BMW, BMW Motorrad and Mini customer, Last weekend I traded in my wife's 2014 Mini Cooper SD 5 door for a pre-registered Mineral Grey X1 2.0d X Drive Sport. It was a nice car, registered by my local BMW dealer in December 2015 with 10 miles on the clock. It had Dakota Leather, Heated Seats, Sun Protection Glass 19" wheels and Sport Auto. We collected the car last Monday 8th February

Now you may notice that I am speaking in past tense, that is because in the five days we had the car, it was in the dealers workshop for 2 days with a repetitive issue of the media / idrive system crashing and re-booting. When it was returned, after repair, the issue still existed but worse, on Friday (Day 5) the car suffered a complete breakdown, dashboard light up like a Christmas tree, total loss of drive, failure to start. This resulted in it having to be recovered.

I immediately contacted the dealer, who I must say have been excellent throughout, sending a driver and a new X3 within 20 mins of the breakdown to allow me to get on with my day. I intimated that I intended to reject the car under the newly enacted UK Consumer Rights Act 2015. I also contacted BMW customer services via email on Saturday morning, they responded within 10 mins expressing their sorrow and assuring me that the issue would be resolved quickly and to my satisfaction.

By 2.00pm on Saturday, and following some calm and civilised discussion, the issue was resolved with an agreement to accept a brand new factory built car to our spec / colour, with additional options at no cost, as a gesture of good will for my inconvenience. I also have the use of the X3 until our new car arrives.

Granted, I am a pretty demanding customer who knows his rights but I must say that this is a truly exceptional level of customer service from both the dealer and BMW UK.

S**T happens but my measure is how effectively that S**T is cleaned up. I am not sure what was wrong with the original car and I may never know but despite the frustration of this issue, I now have even greater brand loyalty than before

• Resimler çok net çıkmadı ama daha iyilerini de çekerim umarım, daha güzelleri sizlerin olsun.

• 3d seçeneği var ama yapamadım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esOess -- 27 Mart 2016; 0:52:56 >

Sizin aracınız çok hoş hiç takılmayın ki ben siyah araba sevmem.

• MeatBall kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Burada konuşmalar genel itibari ile yeni kasa üzerinden yapılıyor.
    Sizin talip olduğunuz araç eski kasa.
    Bu kasayı pek bilmiyorum ama jantlar xline değil sanırım.
    Başka özellikleri Nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ama bir arkadaş vardı ilk sayfalarda o daha iyi cevaplayabilecek tir siyah bir aracı var onun.
    İlk sayfalar bir bakın direk sorun derim.

Fotoğraflar gayet güzell teşekkür ettim :)
    Şimdi bakımda yaktı değerleriniz gayet iyi

• Cevaplariniz icin tesekkur ederim.
    Sn. Lamret'in soyledigi dogru, uzaktan bakinca siyah bobrek arada kayboluyor ama yakina gelince muhtesem gorunuyor.
    Ben cok begendim ama sizin gorusleriniz benim icin cok degerli oldugu icin sizlere de sormak istedim.
    Daha once pek konusma firsati bulamadigim karsi komsum (kendisinin 2015 xline x5'i var) bugun disarida beni gorunce hemen gelip x1 hakkinda sorular sormaya basladi :) siyah izgaralara da ayrica cok guzel olmus dedi.

Sn. aakerr,

Avrupa'da sanirim cogu ulkede bu duruma rastlamak mumkun. Benim daha onceki aracim a3 sportback 2013 yilinda arkadan carpan bir arac sonucu ondeki aracin da altina girerek pert oldu. Audi'den hemen bana 5 gunluk kullanim icinyeni arac tahsil edildi. Isteseydim daha da uzun kullanabilirdim cunku aracin full kasko olmasi durumunda bu giderler sigorta sirketi tarafindan karsilaniyor burada. Sonuc olarak audi baska bir arac vermek zorunda degil ama rekabet cok yogun ve musteri cekebilmek icin bu tur uygulamalara ben bir sigorta sirketi calisani olarak cokca rastladim.

Bu arada baska bir olayi anlatmak istiyorum.
    Audi'den sonra mercedes a180 aldim ve yaklasik 2 hafta once araci satmak icin anlastim. Satis oncesi mecburi olan teknik kontrole gittigimde, kontroldeki gorevli bana aracin sasi numarasinin dogru oldugunu fakat diger bir numara olan e1 ile baslayan numaranin dogru olmadigini soyledi. (On yolcu tarafindaki kapiyi actiginizda damga seklinde sasi numarasi,bu e1 ile baslayan numara ve bazi kg degerlerini gorebilirsiniz) Hemen kontrolden cikip araci satin aldigim satis temsilcisini aradim. Boyle bir durumun olamayacagini soyledi ve beni kontrol amacli mercedes garajina davet etti. Yarim saat sonra garaja ulastim ve bir yetkili gelip kontrol etti. 5 dakika sonra haklisiniz bu durum normal degil dedi. Direkt olarak Bruksel'deki ana merkezi aradi. Eger sorunu burada cozebilirsek 3-4 gun icinde hallolur olmazsa kagitlarin Almanya'ya gitmesi gerekir ki bu da en az 2-3 hafta alir dedi. 2 haftadir Mercedes'ten haber bekliyorum. Alacakli kisiyle de fatura kestigimiz ve imzaladigimiz icin maalesef cok zor durumda kaldik. Satin alan kisiye mecbur olmasa bile fiyatta indirim yapmayi dusunuyorum ama Mercedes'i de ugrattigi zarar dolayisiyla mahkemeye verdik. Arac su an hala plakasiz bir sekilde garajimda bekliyor.

Mercedes gibi bir firmanin bu konularda daha hassas olmasini beklerdim. Sonucta araclar teslim edildiginde ilk kontrol edilmesi gereken seyler bunlardir diye dusunuyorum. Bundan sonra da Mercedes almayi dusunmuyorum.

Telefon sürümünde , görüntüler üzerine tıkladıktan sonra gayet net görünüyor . Teşekkürler.

• aakerr A kullanıcısına yanıt
    Evet , olması gereken de bu . Müşterisini kaybetmeden en güzel şekilde hatalarını telafi etmişler .

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.