Şimdi Ara

Yeni BlackBerry 9700 Bold (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
561
Cevap
2
Favori
81.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

iki aydır bold 9700 kullanıyorum. gayet memnunum hiçbir sorun yaşamadım. ancak biraz özensiz kullanmamdan ötürü ekranda ışık yandığında farkedilmeyecek ufak çizikler oldu ve telefonun tuş takımının arası biraz tozlandı. ekrandaki çizikler pek önemli değil de o tozlar canımı sıkmaya başladı zira telefonun ışığı yanıyorken çok kötü görünüyor. telefoncu bir arkadaşım da ekrandaki çizikleri gördü ve eğer kvk ya verirsem telefonun ekranını falan ücretsiz değiştirebileceklerini söylediler. ben pek inanmadım doğrusu ama gerçekten öyle bi değişim mümkünmü? ücretsiz olması önemli değil çok abartı bi rakam olmadığı sürece ücretini ödemeyi düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: skhnd

merhaba.

iki aydır bold 9700 kullanıyorum. gayet memnunum hiçbir sorun yaşamadım. ancak biraz özensiz kullanmamdan ötürü ekranda ışık yandığında farkedilmeyecek ufak çizikler oldu ve telefonun tuş takımının arası biraz tozlandı. ekrandaki çizikler pek önemli değil de o tozlar canımı sıkmaya başladı zira telefonun ışığı yanıyorken çok kötü görünüyor. telefoncu bir arkadaşım da ekrandaki çizikleri gördü ve eğer kvk ya verirsem telefonun ekranını falan ücretsiz değiştirebileceklerini söylediler. ben pek inanmadım doğrusu ama gerçekten öyle bi değişim mümkünmü? ücretsiz olması önemli değil çok abartı bi rakam olmadığı sürece ücretini ödemeyi düşünüyorum.

ücretsiz mi bilemem ama dediğiniz şey kullanıcı hatasına giriyor. kvk da kullanıcı hatası olan şeyleri ücretsiz değiştirmiyor. ve 2 cihazını kvk ya vermiş 3. şu anda yaklaşık 15 günden beri kvk da olan biri olarak kvk ya vermeyin diyorum

• quote:

merhaba.

darbe ve sıvı temasa dayalı bir hasar olmadığı sürece servis garanti kapmamında onarım yapacaktır. Ancak sonuçta bahsettiğimiz kurum kvk sağı solu belli olmaz.

• peki kvk haricinde nerde değiştirebilirim bu dış kapağını? birde klavye arası tozlanma olayına nasıl bi çare bulabilirim acaba? çok teşekkürler şimdiden.

peki kvk haricinde nerde değiştirebilirim bu dış kapağını? birde klavye arası tozlanma olayına nasıl bi çare bulabilirim acaba? çok teşekkürler şimdiden.

eğer cesaretiniz varsa kendinizde değiştirebilirsiniz youtube'de kasa sökülmesi ile ilgili birçok video mevcut yada herhangi bir serviste değiştirirler diye tahmin ediyorum.

Ben tuşların arasını küçük kare bloknot kadığıdı ile temizliyorum. Kağıdı dikey olarak bir kere katlıyorum, sonra kat yerini tuşların arasından ittirerek içindeki tozları temizliyorum.
  • app word burdan
    desktop manager da burdan
    msn hızlı mesajlar' ın içinde olur (gmail ve yahoo'da orada olur)

sürümü derken telefonun sürümü ise seçenekler kısmında hakkında içinde görürsün herşeyi.
    quote:

Orijinalden alıntı: irmaa.

quote:

Orijinalden alıntı: 9700

quote:

Orijinalden alıntı: irmaa.

arkadaşlar merhaba bu yazıdan önce e72 almayı düşünüyordum tam alıcaktım ama bazı sebeblerden dolayı vazgeçtim o telefondan.
    2 yıldır aralıksız iphone kullandım başka telefonlara ihtiyaç duymadım ve belirtiyim iş için değil öğrenciyim .
    iphone u sattım çnkü uzun zaman oldu ve bütün telefonları kullanıp kullanıp 2 ay sonra satıp değiş tokuş yapardım iphone iyi gitti ama biraz sıkıldım (3g)
    sonra dün abim n97 beyaz getirdi inanın şahsi görüşümdür telefonun dış görünümü çok güzel ama kullandıkça nokia dan soğudum o nasıl bir işletim sistemi nasıl bir dokunmatik telefondur eh normal iphone dan sonra milattan öncesine düşmüş gibi oldum yinede dış görünümü çok hoştu . bugün abim geldi ve akşama sana 9700 beyaz getiriceğim dedi beğenirsen alırsın dedi. bende araştırma ypıyordum telefon yorumları için hep bu foruma bakıyorum . çoğu memnun bbsinden bende snırım onu kullanıcağım
    ama mesela hava için alınıyor denmiş çok doğru katılıyorum benim yaşımda (16) ve daha büyüklerim kullanıyor bu telefonu herkesin elinde iphone gibi olmuş ama ben hava için almıyorum mesajlaşma ve msn facebook için istiyorum telefonu normalde sürekli müzik dinleyen biriyim ama ipod almayı tercih ediyorum .
    ilk defa blackbery kullanıcam onun dşında nokia samsung sony erics. htc lg bütün teelfonları neredeyse denedim ama bu bir ilk olucak .

belirtmek istedim :)
    bide sorum olucak sizce memnun kalırsam ki inşallah 2-3 yıl idare etsin istiyorum telefon derdine düşmek istemiyorum yeniden beyaz alıcağım için sorun olur mu . hor kullanmıyorum telefonlarımı ama ...?

teşekkürler.

zevkler renkler tartışılmaz. Anca blackberry alacaksan bis aboneliği ile blackberry diğer telefonlardan fark atar ancak buda belli bir mali külfet getirir. bis olmadan da blackberry kullanılır ancak diğer telefonlardan farkı kalmaz.

bis kullanmak istemiyorum e maillere bkmam çok önmli değil ancak telefon zten diğerlerinden çok frklı herşeyi bambşka geldi gözüme çok sevdim ama problemlerim var
    öncelikle ne menüde ne dosyalarda msn veya app world yok ?
    ayrıca sürümü nerden öğreneceğim ?
    windows live messenger ı yükledim telefondan bbnin sitesinden yüklendi telefon bştan başlatıldı ama ne ikonu ne kendisi telefona yüklenmedi ?
    app world u nerden yükleyeceğim ?

yardımcı olursanız çok sevinrm teşekkürler :)

• arkadaşlar bu 9700 ın son sürümü vodafone türkiye nin internet sayfasındaki mi?

Orijinalden alıntı: m3l1h

arkadaşlar bu 9700 ın son sürümü vodafone türkiye nin internet sayfasındaki mi?

Oradaki eski bir sürüm son sürüm 5.0.0.862'dir.
  • saol 9700 peki son sürümü nereden indirebiliriz?

Orijinalden alıntı: m3l1h

saol 9700 peki son sürümü nereden indirebiliriz?

Bu linkten indirebilirsin.
  • Arkadaşlar bugün şirket hattımda bis aboneliğim başladı daha doğrusu öle bir mesaj geldi turkcell.blackberry adresine gidin die bende verilen siteden kaydol kısmından pin kodumu ve imei numaramı girdim sonrasında bi aksiyon olmadı bundan sonraki aşamalar hakkında bilgisi olan ve paylaşan olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 27 Ağustos 2010; 23:01:14 >

Orijinalden alıntı: imagoodman

Arkadaşlar bugün şirket hattımda bis aboneliğim başladı daha doğrusu öle bir mesaj geldi turkcell.blackberry adresine gidin die bende verilen siteden kaydol kısmından pin kodumu ve imei numaramı girdim sonrasında bi aksiyon olmadı bundan sonraki aşamalar hakkında bilgisi olan ve paylaşan olursa sevinirim.

pin kodu ve imei numarası ile kayıt olduktan sonra kullanıcı adı ve şifre oluşturmalısınız. Bu işlemler hallettikten sonra telefonunuza kurmak istediğiniz mail hesaplarınız bu sayfadan kolayca oluşturabilirsiniz. Yapmanız gereken Eposta ekl butonununa basmak eklemek istediğiniz mail adresini ve şifresini yazmanız yeterli.
  • arkadaşlar merhaba..bold 9700ün özelliklerinin kısıtlanmasıyla ilgili davalar ne alemde?bilgisi olan var mı?almayı düşünüyorumda riskli bi durum varsa hiç girmicem..şimdiden teşekkürler
  • @nuryal pm

Orijinalden alıntı: nuryal

arkadaşlar merhaba..bold 9700ün özelliklerinin kısıtlanmasıyla ilgili davalar ne alemde?bilgisi olan var mı?almayı düşünüyorumda riskli bi durum varsa hiç girmicem..şimdiden teşekkürler

hangi özelliklerini kısıtlanması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9700

quote:

Orijinalden alıntı: nuryal

arkadaşlar merhaba..bold 9700ün özelliklerinin kısıtlanmasıyla ilgili davalar ne alemde?bilgisi olan var mı?almayı düşünüyorumda riskli bi durum varsa hiç girmicem..şimdiden teşekkürler

hangi özelliklerini kısıtlanması?

Arap ulkelerindeki gibi, turkiyede kullaniminin yasaklanmasindan bahsediyor abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Arap ulkelerindeki gibi, turkiyede kullaniminin yasaklanmasindan bahsediyor abi.

Yasaklama gibi bir durum olması çok zor. Zaten konuşma ve ses trafiğini izlemek isteyen devletler mail ve ses trafiğini rahatlıkla izleyebiliyorlar onların tek ulaşmak istedikleri Bbm yazışmaları onlarada Rim birer pin vererek ulaşmalarını sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9700 -- 28 Ağustos 2010; 18:01:38 >
  • BlackBerry Bold 9700 mi alsam x6 16 GB mi alsam yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyi

Orijinalden alıntı: dr...daredevil

BlackBerry Bold 9700 mi alsam x6 16 GB mi alsam yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyi

müzik dinleyeceksin x6 ama yanında maillerinede bakacaksan Blod9700.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.