Şimdi Ara

Yeni Bir Video Çekim Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna girdiği anda cekime başlıormu yoksa biz bi tuşa basarakmı yapıoz
  • program için saol aga
  • quote:

Orjinalden alıntı: magenees

program için saol aga

aga demeyin yaw şurdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gıcık oluyonmmmmm

• beyler video kaydı yapan frapsın linkini verirmisiniz? Benim indirdiğim en fazla 30 sn kayıt yapıor
  • ben luncherdan oyuna giriom fakat kapat verio knight online yazısı çıkmıo kapat verio neden dolayı
  • herkez kendine müslüman yaw bi cevap istedim bu kadar zormu vermesi
  • yardım eden biri bile yok herkez bilio nedenini bu salak ne dio diyip kapıolar

• ya of hadi bekliom kapat çıkıo ıd yazma yerine gelmeden hadiiiiiiiiiiiiiiiii
  • oyundan video cekme programlarının en iyisi frapstır
    cunki fraps codec siz kayıt eder tamam cok yer kaplar ve iyi kalitede ceker ama
    pc yi yormaz realtime kayıt yapar
    yani direk hdd ye yazar rami kullanmaz
    game cam ram kullanır video yu sıkıştırır ve pc yi kasar

frapsın full veriyonunu bulmak kolaydır cunki talep cok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 26 Ağustos 2006; 17:44:22 >
  • YA Game Cam v1.3.0.3 indirdim krdum işte bide hot keys de laungher amı yapcaz knightonline yazan ama
    Videoyu çekmek için hangi tuşa basıcaz?

1Teknik olsaydı Ahh
  • Benim sorumu cvplicak yokmu
  • burdaki çogu kişiden hayır gelmez 4 tane yazı yazdım anca bitane fraps en iyisidir geldi :D

king şu frapsın full verisonunu koyarmısın bnim pc de sorun var galba hotkeys den ayarladım luncher dedim ama oyuna girio o siyah ekran çıkıo orda kapat raporu verio bndemi sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NineBeNKaDıNOlDum

burdaki çogu kişiden hayır gelmez 4 tane yazı yazdım anca bitane fraps en iyisidir geldi :D

king şu frapsın full verisonunu koyarmısın bnim pc de sorun var galba hotkeys den ayarladım luncher dedim ama oyuna girio o siyah ekran çıkıo orda kapat raporu verio bndemi sorun

iyide onunda kayıt yapmak için hangi tuşlara bsacaz BİLEN YOKMU ACİL YARDIM HELP MEEE PLS
  • Yardım Edin neden kaynakanıo sorunmu puff çok çekmek istiom bi yardımsever yok bu sitede herkez la kaç kişi okumuş cevap yazan yok sinirim bozuldu
  • tüm hayllerim yıkıldı şimdi ne güzel ardreamde video çkicemktim

upup
  • ŞU BENİM SORUMA Bİ CVP GETİRİN ALLAH AŞKINA
  • Ty.
  • ya snde sorun yok inter face i belirle recordu felan belirlepause inferface basılı olarak
    record hangi tuşsa bas çekmeye başlar

nemim sorunm ne ya banada cevappp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NineBeNKaDıNOlDum -- 26 Ağustos 2006; 18:33:33 >

• bilip te bana cevap yazmayanlar boyle olsunhttp://www.adana-tarimmd.gov.tr/resimler/tasarim/inek-01.jpg
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.