Şimdi Ara

Yeni bir site için bilenlere danışıyım dedim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar web tasarımıyla daha önce basit şekilde uğraştım hazır site içerik yönetim sistemleri ( MAMBO, PHP NUKE, XOOPS, DRUPPAL bildiklerim) kullanabileceğim web alanı almak istiyorum linux tabanlı mı yoksa windows tabanlı mı almam gerek.Birde hangi hosting firmasını tavsiye edersiniz ???

Not : MAMBO, PHP NUKE, XOOPS, DRUPPAL den herhangi birini internetten yardım alarak siteye kurmayı düşünüyorum. ( En yaygın ve kullanışlı olan hakkında bilginiz varsa yardım alabilirim.)

• Linux alın derim ben. Kebirhost güzel. Hazır sistemlerden Joomla'yı tavsiye ederim.
  • Kebirhost tavsiye etmem çok yavaş

hostbul.net ten araştırarak birçok kaliteli firma bulabilirsin.

İstersen host ve kurulum konusunda bende yardımcı olabilirim.

CMS (İçerik yönetim sistemleri) için tabiki linux tabanlı almalısın.

Saydıklarından (MAMBO, PHP NUKE, XOOPS, DRUPPAL) ziyade yeni başlayacağın için "wordpress" denemeni tavsiye ederim hem daha basittir hemde daha kullanışlı.
  • Php Üzerine Çalışma Yapmayı Düşünüyorsanız Linux Sunucuyu Öneririm,
    Çübkü Php + SQL Mimarisi İçin En hızlı Çalışan Sistem Linux Sistemlerdir.

Başlangıc Boyutunda Bir Çalışma Yapmayı Düşünüyorsanız Çok Fazla Meblalar Ödemeden Yıllık 20 TL gibi bir Rakama 100mblik Bir Linux Paket Alabilirsiniz.

İlgilenirseniz.

satis@mkohosting.com adresini eklerseniz yardımcı olabilirim.
    teknik destek konusunda 7*24 saat msn ve telefon destegimiz mevcuttur sitenizden müşterimiz coolermaster'dan referans alabiirsiniz

İyi Akşamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeTaR

Kebirhost tavsiye etmem çok yavaş

hostbul.net ten araştırarak birçok kaliteli firma bulabilirsin.

İstersen host ve kurulum konusunda bende yardımcı olabilirim.

CMS (İçerik yönetim sistemleri) için tabiki linux tabanlı almalısın.

Saydıklarından (MAMBO, PHP NUKE, XOOPS, DRUPPAL) ziyade yeni başlayacağın için "wordpress" denemeni tavsiye ederim hem daha basittir hemde daha kullanışlı.

p.m attım tabiki yardım almak isterim.
    Bu arada yazdığınız sitede araştırırken bu paketi buldum sizce nasıl ??

http://www.rodosweb.com/linuxaltin.htm
    BİRDE ,
    20 GB Aylık Veri Transferi ne anlama geliyor?
    MAMBO, PHP NUKE, XOOPS, DRUPPAL,WORDPRESS için kullanılabilir mi ?

• Bahsettiğin sistemlerin heps PHP+mySql ile çalışıyor Linux tabanlı hosting alman gerekiyor. 20 gb data transferi aylık olarak sitenin harcayacağı data miktarıdır. başlangıç bi site için oldukça büyük bi değerdir.

Sen öncelikle sana verilen alan miktarını seçmen gerek. ne tür bir site kurcaksın bilmiyorum ama 500 mb ve üstü başlangıç olarak özel bir içerik olmayacaksa yeter artar bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.