Şimdi Ara

Yeni Bir Sistem Topluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırdığım ve bütçeme uygun ayarladığım sistem budur arkadaşlar.

Anakart : ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart

İşlemci : AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

Bellek : GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

Ekran Kartı : MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

İşlemci Soğutucu : 66292

COOLER MASTER HYPER TX3 EVO 775/1155/1156/1366&AM2+AM3/AM3+/FM1

SSD : Kingston 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 450MB / Yazma 450MB)

Hard disk : Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

Kasa : XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA

Evet maksimum bütçe 2.500 tl monitor de dahil olunca bu fiyata çıkıyor öneriniz yada düşüncenizi belirtirseniz sevinirim herhangi bir uyumsuzluk olur mu kasa nasıldır 500 w yeterli midir bu sisteme ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xb-treck kullanıcısına yanıt
    Şu sorunlu seri ssdyi hiç alma diğer parçalara yatırım yap sana fps yi ssd vermeyecek buna emin ol
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Doğrudur dostum ama sistemin hızlı açılması ssd ye atacağım oyunun açılış ve yükleme hızıda da artı bir durum ama görüşünü dikkate alacağım olmadı ssd yi çıkartırım gtx 760 y alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: claude

Şu zamanda uygun fiyata idareten alabileceğin apu sistem yoksa eğer, amd almak paranı çöpe atmak olur. 7-8 ay sonra 14 nm, modüler yapıdan ayrılmış apu ve fx türevi işlemciler çıkacak. Tabi ki soketler de fm3 ve büyük ihtimal am4 olarak değişecek.

Dostum onlar çıksa bile fiyatlar bütçeyi zorlar ayriyeten o kadar kullanıcı benim belirttiğim tarza sistem kullanıyor ha senin tavsiyen intel ise ondan bir sistem kurabilirim yeni çıkan oyunları tatmin edici grafikte oynasam benim için yeterli amd yi fiyat konusunda uygun olduğu için seçtim

• xb-treck kullanıcısına yanıt
    Eğer fx takıntın yoksa 4460 işlemci ve gigabyte h81 d3 anakartı çok uyguna bulabilirsin sinerji gen tr den falan soğutucu da iptal olur 4460 stok soğutucu seni baya götürür yetmediği yerde alırsın.

tabi ki i5 fx6300den iyi olur performans açısından fx dersende sıfır alma 2 ci elde dolu var uygun forumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için bir pc topladım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.