Şimdi Ara

Yeni Bir Sistem Kuracam Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir sistem kurmayı düşünüyorum yakın zamanda , önerilerinizi bekliyorum.Ayrıca tam olarak bilmiyorum parçalarda uyumsuzluk var mı yardımcı olursanız sevinirim
    CPU-INTEL - E4400 C2D
    Anakart-Asus- P5K-SE
    Ram-Kingston-1 GB 667 Mhz
    Ekran kartı-PALIT - 8600GT SONIC
    HDD-SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ

Sizce nasıl? Bide bu sisteme ne kadarlık psu olur overclock yapmıcam

• ram in hep dedigim gibi 2 gb olsun ekran kartı içinde bütcen warsa 8800gts yoksa x1950gt yada x1950 pro psu içinde 430w kaldırır
  • PSU nun iyi bir marka olmasına dikkat et birçok güzelim sistem hatalı PSU seçiminden gidiyor başka diyarlara.Sende üzülme sonra
  • Bide ben anakartın daha uzun planda kullanmayı umuyorum Yani demek istediğim bu anakart ilerde çıkacak olan yeni teknolojilere ayak uydurabilirmi sizce?
  • su an intel in son chipset ine sahip 45 nm destegide war baya bi gider
  • Bi de bişi daha soracam bu pc nin oyun durumu nasıl olur,günümüz ve yakında çıkacak oyunları rahat rahat oynayabilirmiyim?
  • Soruma cvp alamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hdd yi arttır bi oyun cıkıyo 5gb tabi müzik filim oo cok yerlazım oyun oynatır ramleri arttır 2 gb yeterli
    e6750 islemci olsun daha ii
  • en basta ekran kartını degistir bnc cünkü o ekran kartıyla cıkacak oyunları full detayda oynaman imkansız gibi
  • Peki hangi ekran kartını önerirsiniz fiyatı uygun bişi olsun istiyorum max 250 ytl
  • eger dx10 filan düsünmüyosan ki zaten su an dx10 kartlarla full oynayabilmen için 8800gts , 8800gtx yada 2900xt lasım x1950 pro yada x1950gt yi önerebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.