Şöyle bir sistem kurmayı düşünüyorum yakın zamanda , önerilerinizi bekliyorum.Ayrıca tam olarak bilmiyorum parçalarda uyumsuzluk var mı yardımcı olursanız sevinirim CPU-INTEL - E4400 C2D Anakart-Asus- P5K-SE Ram-Kingston-1 GB 667 Mhz Ekran kartı-PALIT - 8600GT SONIC HDD-SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ
Sizce nasıl? Bide bu sisteme ne kadarlık psu olur overclock yapmıcam
ram in hep dedigim gibi 2 gb olsun ekran kartı içinde bütcen warsa 8800gts yoksa x1950gt yada x1950 pro psu içinde 430w kaldırır
PSU nun iyi bir marka olmasına dikkat et birçok güzelim sistem hatalı PSU seçiminden gidiyor başka diyarlara.Sende üzülme sonra
Bide ben anakartın daha uzun planda kullanmayı umuyorum Yani demek istediğim bu anakart ilerde çıkacak olan yeni teknolojilere ayak uydurabilirmi sizce?
su an intel in son chipset ine sahip 45 nm destegide war baya bi gider
Bi de bişi daha soracam bu pc nin oyun durumu nasıl olur,günümüz ve yakında çıkacak oyunları rahat rahat oynayabilirmiyim?
hdd yi arttır bi oyun cıkıyo 5gb tabi müzik filim oo cok yerlazım oyun oynatır ramleri arttır 2 gb yeterli e6750 islemci olsun daha ii
en basta ekran kartını degistir bnc cünkü o ekran kartıyla cıkacak oyunları full detayda oynaman imkansız gibi
Peki hangi ekran kartını önerirsiniz fiyatı uygun bişi olsun istiyorum max 250 ytl
eger dx10 filan düsünmüyosan ki zaten su an dx10 kartlarla full oynayabilmen için 8800gts , 8800gtx yada 2900xt lasım x1950 pro yada x1950gt yi önerebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme