Şimdi Ara

Yeni bir sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

tabi ki ben sadece onu örnek olarak verdim mantıksız geliyor bana gaming 7 de ethernet kartı var wifi yok ona bir göz gezidirin

Anlıyorum çok teşekkür ederim eksik olmayın bilgileriniz için . @Nerd Miner

Sizin örneğinizden yola çıkarak bunları uygun gördüm . Fikrinizi almak isterim . Maliyet yükselttiği için kasadan vazgeçtim . Yerine bulduğum kasa da güzel bence . Üstüne de
    VIEWSONIC 24" VG2401MH 144 hz monitörü almayı planlıyorum . Toplam maliyet şuanlık '' 7.458.62 TL '' : )

Yeni bir sistem

• S_F_T kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel olmuş bana kalırsa kasaya ekran kartı sığıyorsa sorun yok
  • quote:

Gayet güzel olmuş bana kalırsa kasaya ekran kartı sığıyorsa sorun yok

Sığmazsa hiç kasa almam masanın üstüne dizerim parçaları yeter artık Okuduğum zamanlarda derslerimi bu kadar düşünsem şimdi atom mühendisiydim : )) İlgin için teşekkür ederim .
  • S_F_T kullanıcısına yanıt
    Kasa için son bir şey sıvı soğutma uyumuna da bakın Kurunca bir kaç ss atarsınız hayırlı olsun

Hocam ben baktım h90 sıkıntı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Mart 2015; 0:26:59 >
  • quote:

Kasa için son bir şey sıvı soğutma uyumuna da bakın Kurunca bir kaç ss atarsınız hayırlı olsun

Hocam ben baktım h90 sıkıntı olur

Teşekkür ederim . Uzun vadeli ( 8-9 aylık ) bir zamanda alacağım pc yi . Ama sözüm olsun ilk kurduğumda direkt resmini size atacağım özel olarak . Hayırlı forumlar iyi geceler : )
  • kendimce bişeyler topladım umarım beğenirsiniz
    6.400 etti monitörede 1400 deseniz

7.800 oldu aştım biraz k.bakmayın ama sogutucudan kısmak istemedim çünkü bu kasaya ve ramlere oc yakışır bence

Yeni bir sistem Yeni bir sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowofDeath06 -- 16 Mart 2015; 1:28:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.