Şimdi Ara

Yeni bir şehire alışamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu sene Eskişehir’e geldim üniversite için Ankaralıyım. Ne okula ne şehire ne de insanlara alışamadım. Neredeyse her fırsatımda, her hafta gidip geliyorum her seferinde hüzünle döner oldum. Arkadaşlarımı özlüyorum, şehri bilip ucuz güzel mekanlarda oturuyordum, aktivitelerimiz oluyordu. Çok zor arkadaş edinebiliyorum ve edindiklerimle de diğerleri gibi bağlanamıyor, anlaşamıyorum. Arkadaşlarım yeni arkadaşlar edindiler ve artık bazıları için sadece bir lise arkadaşıyım. Bırakmak istiyorum okulu ama aileme kıyamıyorum. Benzer bir durumu yaşamış olanlarınız varsa; nasıl alıştınız yeni bir şehre, nasıl arkadaş edindiniz ve nasıl mutlu kalabiliyorsunuz. Biliyorum benden daha zor daha kötü durumda olanlarda var fakat insan her ne kadar şükretse de hüznünü atlatamıyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk başlarda normaldir hocam, inan bana nasıl alıştığının farkına bile varmayacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz farklı ülkelere alışıyoz adam farklı şehire alışamamış

• Umarım dediğiniz gibi olur çünkü farkındayım şuan tek zararı kendime yapıyorum.

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Bakın sizi anlıyorum baştada belirttiğim gibi bunun farkındayım fakat bunu bilmek bendeki düşünceleri yok etmiyor.

• babamın mesleği dolayısıyla bir sürü şehir değiştim hocam halinizi gayet iyi anlıyorum. bunun belli bi çözümü yok sadece zaman istiyor alışmak. zamanla belli bi çevreniz olacak her şey yerine oturmaya başlayacak sabredin göreceksiniz :)
  • ahhahahah yazdıklarının aynısı bende de geçerli ve ben de üniversite için Eskişehir'e geldim :) Senin kadar şanslı değilim ama, Kars'a vizelerden sonra ve tatillerde gidebiliyorum ancak Şehre okula insanlara hiçbir şeye alışamadım, yurt odam tek kişilik ve çekilmiyor bir müddetten sonra. Memleketten 2 gün önce deşarj olmuş bir şekilde geldim fakat bu ortam yine bütün şarjımı yedi bitirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin için daha zor olmalı, gidecek olsan yolun uzun. Eskişehir’e ne hayallerle geldim şimdiyse Afrika’da bir Moğol gibiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dohtorauburn

Senin için daha zor olmalı, gidecek olsan yolun uzun. Eskişehir’e ne hayallerle geldim şimdiyse Afrika’da bir Moğol gibiyim.

Yapacak bir şey yok cs go pubg ile idare ediyoruz hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.