Şimdi Ara

yeni bir pc ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben yeni bir pc yapmak istiyorum ve sizden bu konu hakkında uzman olduğunuzu duydum ve beni buraya yönlendirdiler ve sizden bilgi almak istiyorum

ben catia, solid, autocad, pro engineer, mechanical desktop gibi çizim programları kullanıyorum ve bilgisayarıma yüksek kalitede oyunlar , filmler yüklemek istiyorum

bana bu ihtiyaçlarıma cevap verecek bir pc hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

naddi açıdan ne çok fazla nede çok az olsun orta sewiyede bişi

şimdiden alakanız için teşekkür ederim

• bi kere kardeş bütçeni yazmamışsın yani. ne kadar paran var? ayrıca senin uygulamaların zaten baba olaylar.yani solid kullanıcam diosun yüsek kalite oyundiosun. o zaman en az core 2 duo lazım e6600 filan. 2gb ram lazım. anakartta ya gigabyteds3 alırsın yada asusp5b. ekran kartıda a artık bu saatten sonra directx 10 destekli yeni modelleirnden bir ati kart lazım sana. ama yani bu giderde gider. fiyatta gider tabi sen bi bütçeni ayzda gerisi kolay. ayrıca burası modding bölümü yani biz pc kasalrını modifiye ederiz. overclock kısmında da performans arttırma işlemi olur. yani pek yeri değil gibi ama neyse
  • bence de yer biraz yanlış olmuş ama bazı kişiler en dandik denilecek bilgisayarı bi le performans manyağına çevirebilir..
    ben p3 733@550mhz işlemci 256 ram ile yeni sistemleri aratmıyacak performans elde ediyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir Oyun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.