Şimdi Ara

Yeni bir paket arıyorum 3 operatör farketmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acayip internet lazım oluyor 50 gb bile yetmiyoe ne öğrenciyim kyk yurdunda 16 gb hemen bitiyor ek telefonda 7 gb var oda bitti 1 haftada ne yapmalıyım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• YouTube sosyal medya vs ye gidiyorsa bu kadar internet Vodafone pass paketlerine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone icin uygun faturasiz tarife bulamadim. Onerdiginiz bir seyler var mi. TT 'de taahhut biten 2 hattim var. Onlari tasiyacagim.

• Bütçeni ve kullanım şeklini söyle 3 operatörden de tarifeler sunalım, sen kendince kararını verirsin.

• yazdığına göre internet kullanımın fazla o yüzden turcellin bol internetli tarifelerini kullanabilirsin lifecelll ve GNÇ paketlerini öneririm sana hatta ben de senin gibi öğrenciyim gnç nin yeni tarifesini kullanıyorum lifecelde de baya uygun bol internetli tarifeler var
    www.lifecell.com.tr
    İnternetin sonsuz dünyası Lifecell'de!
    https://www.lifecell.com.tr

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    İnstagram youtube netfilix çok yoğun kullanıyorum 50 tl geçmezse iyi olur geçerse de çok geçmesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rocketraccoon kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 liraya hem instagram hem youtube hem de netflix i rahatlıkla kullanabileceğin bir tarife bulamazsın.

Ancak vodafone'da redli 20 plus işini görür oda forumda 110 liraya birisi satıyor. Direk siteden falan alsan 125 lira..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.