Şimdi Ara

Yeni Bir iş Yeni Teknik Servis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim ablarlarım şuan 20 yaşında ve askerliğini yapma bir gençim ve bulundum yerde internet cafe işletmekteyim ama gönlüm hep internet cafede daralıyor çoçuklarla ve devletin bizi sıkıştırması konusunda

şuan 6 yıl boyunca borç odicem askere gidicem dukkanıma sureklı bakım yapıcam .... bu şekilde devam ediyor

benim hep istediğim bir durum vardı bilgisayar teknik servis

askerden geldikten sonra 10 15 tl lik bir kuçuk teknık servis açmak istiyorum

internet cafenin bassına bir eleman bulucam o buraya bakıcak bende teknık servisin basında durucam bır eleman daha olucak olucak orada aklımda boyle bir durum veya fikir var

sizce ne yapmalıyım. bana yardım edermısınız dusunceleriniz benım ıcın onemlidir saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E90F2B1F7 -- 12 Haziran 2014; 13:10:39 >

• Becerebileceksen yaparbilirsin , düşüncen güzel.İnternet cafenin camına yapıştır , Tamir , Teknik Servis ıvır zıvır yapılır yazısı.Yavaş yavaş işler gelir.
  • Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    merhaba abi benım demek istediğim teknık servis işi zaten internet cafede yapıyorum benım yapmak istediğim sey ayrı bır dukkan açamak sadece teknık servis uzerne ama oyle yapmam benım iyi mi olur kotu mu olur bılemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

merhaba abi benım demek istediğim teknık servis işi zaten internet cafede yapıyorum benım yapmak istediğim sey ayrı bır dukkan açamak sadece teknık servis uzerne ama oyle yapmam benım iyi mi olur kotu mu olur bılemedim

Riske girme şimdilik internet cafede yap bu işi.İşler iyi giderse başka dükkana geçersin.
  • Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    bulundum yer sürekli göç alan bir yer ve gelişiyor sürekli dediğinz gibi abi o raya açıçam parayla hem intenet cafemi güzelliştiririm hemde kendime parça sandalye ve teknık servis alanı oluştururum ama bu yaz sonuna kadar dışarıya kayan yazı şeklinde tabele yaptırmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.