Şimdi Ara

Yeni bir Efsane Doğuyor: AZAROTH RPG!(Geçici heves değil!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Size yeni RPG fenomenini tanıtmaktan gurur duyuyorum. Oyunumuzun adi Azaroth Rpg. Sağlam bir yönetici kadrosu ile günlerce uğraşara hazırladığımız Azaroth Rpg bugün açılmış bulunmakta.
    Şimdi size Rpg Dünyası hakkında bilgi vericeğim.


    IRKLAR

    Dünyamızda 3 ırk vardır.
     Yeni bir Efsane Doğuyor: AZAROTH RPG!(Geçici heves değil!)



    Bartuk Irkı:
     Yeni bir Efsane Doğuyor: AZAROTH RPG!(Geçici heves değil!)


    Aydınlık ve iyiliği seçmiş olan bu ırk güçlü savaşçıları, uzun ve yakın menzilde savaşabilen okçuları ve gizemli ak büyücüleri ile övünürler. Gerekmediği sürece savaşmayı sevmeyen Bartuk'lar gerektiğinde hiç acımadan düşmanlarını yok edebilirler.


    Reoxy Irkı:
     Yeni bir Efsane Doğuyor: AZAROTH RPG!(Geçici heves değil!)


    Karanlık ve kötülüğü seçmiş olan bu ırk hızlı ve seri savaşçıları, zehirli oklarıyla düşmanına acılar veren okçuları ve ölümcül kara büyücüleri ile övünürler. Olabildiğince savaşmak isteyen ve zevk için bile savaşabilen bu ırk hiç acımadan tüm düşmanlarını yokederler.


    Xerios Irkı:
     Yeni bir Efsane Doğuyor: AZAROTH RPG!(Geçici heves değil!)


    Tarafsız olan ve canları ne isterlerse o tarafta savaşan bu ırk sağlam savaşçıları, her mesafeden hızlıca vurabilen kundaklı okçuları ve canavar kontrol edebilen büyücüleri ile övünürler. Daha çok savaşın dışında kalmaya çalışan ve kendini geliştiren bu ırk çoğu zaman istedikleri tarafta savaşırlar.


    MESLEKLER

    Dünyamızta toplam 3 meslek(Savaşçı,Okçu,Büyücü) vardır ama ırklara göre mesleklerin yetenekleri değişebilir.

    BARTUK IRKI

    Savaşçı: Korkusuz savaşçılar ile herşeyi ikiye bölebilirsiniz. Bartuk savaşçıları silah olarak büyük kılıç kullanırlar.

    Okçu: Önsezisi güçlü, ortama uyum sağlayabilen okçular birçok kişinin karşılaşmak istemeyeceği bir rakiptir. Ayrıca Bartuk okçuları yay+ok kullanmanın dışında yakın mesafelerin için kısa bıçak kullanabilirler.

    Büyücü: Esrarengiz olan Bartuk büyücüleri ak büyü ile birçok zarar veren büyü saldırılarının yanında ayrıca iyileştirici büyüler yapabilir.


    REOXY IRKI

    Savaşçı: Tehlikeli savaşçılar sessizce yaklaşırlar, beklemediğiniz bir anda saldırırlar ve ardı ardına kılıçlarını saplarlar. Reoxy savaşçıları silah olarak 2 adet kılıç kullanırlar.

    Okçu: Okçular keskin gözleri ve üstün kamufle yeteneği ile düşmanının en hassas noktasına ölümcül bir ok atarlar. Reoxy okçularının en büyük avantajı ırklarının bulduğu ölümcül bir zehri oklarına sürerek daha fazla zarar vermeleridir.

    Büyücü: Herkesiz korkulu rüyasu olan Reoxy'lerin kara büyücüleri inanilmaz büyüler yaparak düşmana çok büyük zarar verirler.



    XERİOS IRKI

    Savaşçı: Sağlam ve güçlü savaşçıları yere devirmek çok zordur. Büyük cüsseleri ve sağlam vücutlarını kalkanları ile korurlar. Silah olarak kalkan ve kılıç kullanırlar.

    Okçu: Dikkatli ve hızlı okçular en uzaktaki hedefi bile vurabilirler. Xerios okçuları silah olarak kundaklı yay kullanırlar.

    Büyücü: Saygın Xerios büyücüleri saldırı ve savunma büyülerinin yanında başka boyutlardan veya Dünya'dan çeşitli yaratıklar çıkartabilir.




     Yeni bir Efsane Doğuyor: AZAROTH RPG!(Geçici heves değil!)


    SİZİDE BEKLİYORUZ..!!

    AZAROTH RPG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 13 Şubat 2010; 20:37:03 >







  • Ayrıca birçok sistem içeriyor.Tasarımda güzel.
  • Evet arkadaşlar ilk günden 38 kullanıcıya ulaşmış bulunmaktayız. Herkezi Bekliyoruz!!!
  • Site hoş fakat RP yapmayı öğrenip, ondan sonra böyle projelere açılmanızı öneriyorum... Çünkü bu kadar emekle uğraşıp zamanınızı harcıyorsunuz, eğer kullanıcılara cidden hoş questler hazırlayamazsanız bu bir geçici hevesten başka birşey olmaz... Önemli olan siteye 100 tane sistem yerleştirmek değil, kullanıcıların ilgisini çekecek questler hazırlamaktır ki, bunu yapmak hiç de basit değil. Ayrıca yaptığınız şeyden zevk alıyor olabilirsiniz. Fakat bir MMORPG oynayan ile aranızda hiç bir fark yok. Çünkü iki taraf ta zamanını boş şeylere harcıyor...

    Madem o kadar bilginiz var, düzgün bir oyun yapın. RP internetten artık yapılamaz, çünkü bu arkadaşlar arasında bir eğlence olmalıdır...

    Ha derseniz ki yok ben zamanımı boşa harcayacağım, hay hay. O zaman da üyelerinize RP yapmayı öğretin... Bir mesajını dedim, diğer mesajını diyor, diğer mesajını dedi tipinde çekimlerle bitiren kişileri uyarın...




  • Öncelikle biz zaten rp yapmayı biliyoruz.
    ''...kullanıcılara cidden hoş questler hazırlayamazsanız bu bir geçici hevesten başka birşey olmaz'' demişsin. İyi güzelde oyunda ne kadar vakit harcadın ki bunu söyleyebiliyorsun. Oyunu açalı daha 24 saat bile olmadı, bir yandan rp leri yönetip bir yandanda bulduğumuz eksiklerimi kapatıyoruz. Quest yazmak zor birşey değil(benim açımdan) ayrıca bizim ön planda tuttuğumuz şey quest yazıp yayınlamak değil, bizim ön planda tuttuğumuz şey oyuncuları memnun etmek için neler yapabileceğimiz. Bunlar içinde birçok yan kurgu ve maceralar yapacağız. Zaten şuanda yeni açılmış bir siteyiz bu yüzden oyuncuların sistemi anlayabilmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Ha sen illa quest de quest diyosan iyi o zaman söyle ben bu gece 12 ye kadar 20 nin üstünde quest yazayım. Dediğim gibi quest yazmak şuanda ön planda tuttuğumuz bir iş değil..


    ''Fakat bir MMORPG oynayan ile aranızda hiç bir fark yok. Çünkü iki taraf ta zamanını boş şeylere harcıyor... '' demişsin. Ne olmasını bekliyordun ki MMORPG oynayıp yada RPG yapıp profesör falan mı olmalıyız. Biz bunları zaman geçirmek için yapıyoruz.


    ''Madem o kadar bilginiz var, düzgün bir oyun yapın. RP internetten artık yapılamaz, çünkü bu arkadaşlar arasında bir eğlence olmalıdır...'' demişsin. Ne yapmamızı bekliyorsun WOW gibi bi oyun mu ayrıca RP internetten yapılmazsan nerden yapılabilir, cepten mesaj falan mı çekicez. Ayrıca biz bunu zaten eğlence olması için yaptık biz bu RPG sitesinden para kazanıp milyoner olmayı falan hedeflemiyoruz.


    ''Ha derseniz ki yok ben zamanımı boşa harcayacağım, hay hay. O zaman da üyelerinize RP yapmayı öğretin... Bir mesajını dedim, diğer mesajını diyor, diğer mesajını dedi tipinde çekimlerle bitiren kişileri uyarın...'' demişsin. Evet biz bu oyunu zaman harcamak için oynuyoruz. Eğer istemiyorsan gidip kitap okuyarak zaman harcayabilirsin. Ayrıca biz üyelerimizi sınav yapıpda seçmiyoruz. Her türlü insan üye RP yapıyor. Bazıların senelerdır bu tür oyunlar oynuyor bazıların ise ilk oynayışı tabikide hata yapan üyeleri uyaracağız..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.