Şimdi Ara

yeni başlayanlara tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • twitch.tv den yayın izleyerek geliştirebilirsin. ama düzgün yayınları izlemen lazım mesela LCS maçları veya oyunu bilen adamların yayınlarını izlemeni tavsiye ederim, veletleri değil.

roam : koridorunu bırakıp başka koridordaki arkadaşlarına yardıma gitmek, gezmek anlamında kullanılır.

dive : kule altı dalışlara denir

Kite : genelde menzilli şampiyonların yaptığı bir eylem. vur kaç vur kaç yaparak rakibe hasar verme. oyunda bunu iyi yapmak çok fayda sağlar

harass : rakibi dürtmek - usandırmak. rakibi yıldıran derecede dürtmek

poke : dürtme ama az az harass kadar etkili değil

ignite : tutuştur adlı sihirdar büyüsü

yasuo zed vayne katarina : veletlerin en sevdikleri şampiyonlar

all mid : herkesin orta koridora toplanıp ittirmesi

KS : skoru çalmak amacıyla yapılan son vuruş

cooldown : bekleme süresi

AA: düz vuruş

Focus : hedef belirleme

AOE : alan hasarı

Engage : savaşa giriş disangage : savaştan çıkış

Zonelama : alan kontrolü yani rakibi o alana sokmama başka bir yerden dolaşmasını sağlama

CC: crowd control ( kitle kontrol olarak adlandırılabilir) (yavaşlatma sersemletme havaya kaldırma korkutma )

split push : ayrık ittirme

OP : over power ( aşırı güçlü anlamında)

lb : leblanc adlı şampiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senbenlekal -- 15 Şubat 2016; 15:33:32 >

• Arkadaşlarıyla lole başlamışlar. Arkadaşı olanlardan nefret ediyorum.
  • reaktonis kullanıcısına yanıt
    Smurf ve mr ne oluyo :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senbenlekal kullanıcısına yanıt
    Güzel açıklamalar teşekkürler

• M4A1-S kullanıcısına yanıt
    Dostum çocukluk arkadasiyiz biz nefret etmene gerek yok..
    Bir sorum daha var koridor oyuncuları oluyomus mesela brand orta koridorcuymus orta koridorda oynamanın artıları ve eksileri nelerdir? Bunu bilmeden sağda ve solda oynuyodum ortaya geçtim pek iyi olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: omtube

Merabalar.5 arkadaş lol oynamaya yeni başladık ve baya hosumuza gitti ancak çok geç oynamaya basladigimizin farkına vardik.bazı terimler falan çok yabancı geliyor. Forumdan okuyorum hiç birşey anlamıyorum:) sizden ricam özellikle marketten biseylerr alırken nelere dikkat etmeliyiz tabi bu şampiyona gore değişiyor mesela ben BRAND la oynuyorum ve ilerdede devam etmek istiyorum tabi daha çok hoşuma gidecek bir büyücü veya garen gibi kılıç kullanana yonelmezsem.market ve rünler hakkında nelere dikkat etmeliyim ve oyun içinde yapılması gerekenler nelerdir? Veya sizin önerileriniz nelerdir?

5 arkadaş girmeyin üzerler

• bide çok bişey katmaz ama oyunbrosun a dan z ye serisi var en azından şampiyonları tanır ve ufak tefek fikirleri edinebilirsiniz başlangıç aşamasında işinize yara . onun dışında psikolol izleyin bence en iyisi. bu kanalları youtube'dan izleyebilirsiniz. ancak illa çok kaliteli bir yayıncı arıyorsanız metal babaaaaaaaağ varhttps://www.youtube.com/channel/UCjgSgHriBMRE_ux2-t3hiDA
  • omtube kullanıcısına yanıt
    smurf hesap yan çar xd
    mr magic resist yani büyü direnci
  • metalbaba M kullanıcısına yanıt
    Arkadasa lowlarin ve sisman asosyallerin kanalini paylasma lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Demirci

Arkadasa lowlarin ve sisman asosyallerin kanalini paylasma lutfen

Ahahahaha low diyenin elosu plat :)) sadece sağ click atarak plat a çıkılır millet e low demeye yüzün olsun biraz :)
  • RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    yaklaık 1.5 senedir hesabım yok ne platı oyunu oyubrostan ögreniyosan problem sende ayrıca ayda 3-4 maç atan biriydim sabah aksam oyun oynayan bir asosyal değil
  • quote:

yaklaık 1.5 senedir hesabım yok ne platı oyunu oyubrostan ögreniyosan problem sende ayrıca ayda 3-4 maç atan biriydim sabah aksam oyun oynayan bir asosyal değil

Oyunbros kim ? :) hiç izlemedim.Lcs,world hariç sadece arkadaşlarımın streamlerini izliyorum.Sen analiz falan olucam diyen değil miydin ? Kısıtlı oyun bilgisiyle olursun analiz, abilerini örnek alma :-)
  • quote:

Günde 10 maç atanlar var ama millete böyle hitap etmen yanlış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Günde 10 maç atanlar var ama millete böyle hitap etmen yanlış bence.

günde 10maç atanlara değil günde 10maç atan asosyallere laf attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

quote:

Oyunbros kim ? :) hiç izlemedim.Lcs,world hariç sadece arkadaşlarımın streamlerini izliyorum.Sen analiz falan olucam diyen değil miydin ? Kısıtlı oyun bilgisiyle olursun analiz, abilerini örnek alma :-)

analist o analiz değil analiz yapılan eylemin adı

ayrıca supermassivenin koçu hatchy plat 5 liginde bilmem anlatabildim mi oyunculukla yönetimin farkını
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

quote:

analist o analiz değil analiz yapılan eylemin adı

ayrıca supermassivenin koçu hatchy plat 5 liginde bilmem anlatabildim mi oyunculukla yönetimin farkını

İyi senide bjk ye alırlar :) o adam oraya geldiyse eş,dost vb. kişiler tarafından gelmiştir geçmişi vardır.Senin neyin var ? Bu kadar basit olsa herkes olurdu, biraz mantıklı ol.Rüya aleminde gezme.

• RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    Hocam sen neyin kafasini yasiyosun bilmiyorum ama insanlari kucumseme ezme tavirlari tam bir turk insanisin ayrica geceleri analistlik hayaliylele yatmiyorum lolu eglenmek icin haftada 2 3 oyun oynuyorum fakst turnuva vs takip ediyorum da bu neden zorunuza gitti onu anlamadim

• Tavsiyem var.Başlamayın.

• quote:

Hocam sen neyin kafasini yasiyosun bilmiyorum ama insanlari kucumseme ezme tavirlari tam bir turk insanisin ayrica geceleri analistlik hayaliylele yatmiyorum lolu eglenmek icin haftada 2 3 oyun oynuyorum fakst turnuva vs takip ediyorum da bu neden zorunuza gitti onu anlamadim

Zoruma giden bir şey yok."Türk insanı" neden dedin sende öyle değil misin ? Saçmalamışsın.Türkiye de yaşadığın için bunları sadece türklerin falan mı yaptığını düşünüyorsun.Seni tanımam etmem kimseyi küçümsemeye çalıştığım falanda yok, hakettiğin türden bir yorum yaptığımı düşünüyorum.

• konu hortlamış teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.