Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar Buluşma Noktası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Başlayanlar Deneyimlerimizi Burada Paylaşalım Ve Tecrübelilerimize Sorularımızı Burdan İletelim
    İleriye Dönük Planlarımızı Yapalım.

İlk Soru Benden Olsun 1 Dan Oldum Skilleri Açtırma Konusunda Yardımcı Olurmusunuz Haritanın Neresinde ?? Resimli Olursa Sevinirim

• Öncelikle hoşgeldin. Haritada doğu kapısına doğru Bookstore Clereo diye bir NPC var. Oradan level'ına ve kullandığın silaha göre Skill Kitabı seçebilirsin.
    Skill Kitabını açmak içinse kitabın üserine sağ tıkla, Skill sayfanı aç (B tuşu). Orada Skillerini görürsün.
    Job'a da bir değineyim. Haritanın en güneyinde Lord Sagun var ve Lord Sagun'un etrafında 4 kişi var. Onların isimlerine göre mesleğini onlardan seçebilirsin.. İyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 9 Ocak 2007; 20:20:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: achılles

Öncelikle hoşgeldin. Haritada doğu kapısına doğru Bookstore Clereo diye bir NPC var. Oradan level'ına ve kullandığın silaha göre Skill Kitabı seçebilirsin.
    Skill Kitabını açmak içinse kitabın üserine sağ tıkla, Skill sayfanı aç (B tuşu). Orada Skillerini görürsün.
    Job'a da bir değineyim. Haritanın en güneyinde Lord Sagun var ve Lord Sagun'un etrafında 4 kişi var. Onların isimlerine göre mesleğini onlardan seçebilirsin.. İyi eğlenceler

Cok Saoll
  • Topic Kirliliği Olmasın Diye Açtım Hale Bak Yaf
  • türün ne söylede yardım edim
  • ben warrior um lv arttırmak için en iyi yer neresidir??
  • lwl ine gore degısr once 1 dan olduktan sonra yavas yavas hightlans sonra venom sparm gibi dolascan canavarların lwl i sna yakın olsun iyi exp alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Başlayanlar için Rehber
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama warrior'sa illa yakın level'lı mob kesmesine gerek yok. Warrior'ların Active Skill'i 50 saniye attack ve defence artırabilmektir. Eğer warrior skill seviyen 4-5 filansa 10 level'da Venom Swamp'a bile rahat gidersin..
  • shao ve zhuang nedir? ne işe yararlar?
  • Shao ve Zhuang iki Faction'dır. Knight Online oynadıysan ordaki Karus ve Human ırkları gibi birbirine düşman iki grup.
  • anladım saol yardımcı olduğun için
    ben shao yum zhuang la aralarında bi fark varmı?
  • Aslında yok. İkisi de birer grup, istediğinde olabilirsin. Birinin diğerine ekstra'sı yok yani. Ama forumdakilerin çoğu Zhuang olduğu için ben zhuang seçtim..
  • tamam anladım tekrar saol
  • bende shao dum ilk ama çoğu türk guild i forumdakiler zhuang olduğu için yeni açtığım charı zhuang yaptım
  • Ben 1 dan oldum ve atack pet(black wolf) almak istiyorum. Pazarlarda aradım aradım bulamadım. Petleri nerden, hangi NPCden alabiliriz, yardımcı olur musunuz?
  • onları hunter olanlar tame ler... eminim ark lar sana yardımcı olacaktır bu konuda.. kazıklanmak istemiyosan 10k dan fazla verme... eer kimse çıkmazsa 3-4 gün içinde ben bulmaya çalışırım sana wolf ama pek uğraşma onu beslicem die extra para harcamış olursun... bence lvl 40 a kadar pet kullanma ilgilenmesi zor olabilir..
  • teşşekkürler AsYouWish. Fakat hunter olmayanlar nasıl alacak onları ben bir adamımı Assassin yaptım. Diğerinin meslek skilllerini daha açtırmadım. Bu petler tamelemeden herhangi bir NPCden alınabilir mi?
  • alınamaz 97417489175891790 tane topicte söylendi bu sadece atın npcsi var gerisi yakalanıyor
  • benimde oynda 3 gunun 21 lvl oldum
    Su anda haftalik bakim yaziyor oyuna girmiyor

Oyunun kapali oldugu sure ne kadar oluyor.
  • bilmem ama öğlen e doğru gelmiş oluyor genellikle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.