Şimdi Ara

Yeni başlayan için.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bu yaz kursa gitmeden şöyle yazılım hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum....Bir kitap alsam onlardan bişeyler kapabilirmiyim....Birde yeni başlayacak biri için hangi dili önerirsiniz...

• - Eğer elektronik vs ile ilgileniyorsan C, C++
    - Uygulamalar için JAVA
    - Web yazılımları için PHP veya ASP (ASP.NET)
    - Fazla kasmadan uygulama geliştirmek için Visual Basic 6.0

Şu an piyasada en fazla rağbet gören JAVA veya C bilen programcılar. Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gansh

- Eğer elektronik vs ile ilgileniyorsan C, C++
    - Uygulamalar için JAVA
    - Web yazılımları için PHP veya ASP (ASP.NET)
    - Fazla kasmadan uygulama geliştirmek için Visual Basic 6.0

Şu an piyasada en fazla rağbet gören JAVA veya C bilen programcılar. Kolay gelsin...

peki c++ ile c arasında dağlar kadar fark var mı??? birde önerdiğiniz c++ yazılımı hangisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 28 Mayıs 2007; 13:47:25 >
  • C ve C++ arasinda daglar kadar fark var...

Ogrendigimiz C++ hangisi, ile ne demek istedin tam olarak???? C++ bir tanedir, ama cesitli gelistirme ortamlari cesitli kitapliklar kullanir. Zaten hemen daha birinci gunden standart olmayan kitaplik kullanmayacaksin, gelistirme ortamlari arasindaki farklari anlaman ve kullanman biraz zaman alacak, o yuzden hangisi diye kafana takma, sen C++ ogren. Yani tercihin c++ ise...
  • Peki dostlar kitapçılarda c++ öğreten kitaplar var...Önerdiğiniz var mı???
  • Alfa yayınlarından Herkes İçin C++ isimli kitabı önerebilirm. Bende var bi ara baslamıstım sonra bıraktım okumayı. Ama hiç programlama bilgin yoksa agır gelebilir. direk OOP den anlatmaya baslıyor cünkü ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BAŞLAYAN BİR PROJE
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.