Şimdi Ara

Yeni başlayan birisine önerileriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık olarak 5-6 gün başladım oyuna ve elimden geldiğince neler yapmam gerektiği hakkında yazılar okudum. Ama kafama takılan sorular var ve bu konuda tecrübeleriniz ile bana yardımcı olursanız sevinirim.

    Köy binasını geliştirmeden önce madenleride son seviyeye çekmek önemli ve gerekli midir? Sizce köy binasını geliştirmeden önce neler son seviyeye çekilmelidir?

    Seviyem 20 ve farminge önem vererek oynadıgım için depoların geliştirilmesi ne kadar öncelikli olmalı?

    Farming için sizce benim seviyeme en uygun ordu kombinasyonu nedir? Ben okçu-barbar kullanıyorum ama sizce goblinide dahil etmeli miyim?

    Asker araştırmalarında öncelikli olarak hangi askerler araştırılmalıdır? Bunu ileri seviyeler için sordum suanda sadece 3 geliştirme yaptım. (Okcu,barbar,dev)

    Suanki durumumda sizce kupaya önem vermeli miyim? Çünkü farming taktiği ile oynadıgım için hatrı sayılır hammedde alırken aynı zamanda hatrı sayılır kupa kaybetmekteyim.

    4.işciyi questleri yaparak almak mümkün müdür? Oyun basında boş bir sekılde 10-15 gem harcasamda 3.işciyi questleri yaparak alabildim aynı şekilde 4.işciyi almamda mümkün mü?

    Son olarakta bana tavsiyeleriniz nelerdir?

    Şimdiden verdiğiniz tüm yanıtlar için teşekkür ederim.

    Buda benim köyümden bir ss;
     Yeni başlayan birisine önerileriniz nelerdir?


    edit; ss link



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasai Yuno -- 16 Ağustos 2015; 1:29:37 >







  • Köy binası 7. seviye olana kadar; labda dev okçu barbar duvarcı ve sihirbazı her köy binası seviyesinde yükseltin. Zaten yükseltmesi 1 2 3 gün sürer. Yine 7. seviye binaya gelene kadar depolar ve ordu kamplarını da yükseltin. Oyunda 7 seviye köy binası seviyesine gelince her şeyi bitirin. Kışlalar hepsi ejder kışlası olana ordu kampları 200 askerlik olana kadar ne varsa başka hepsini yapın ve duvarı da 7. seviye lacivert yapmaya çalışın.

    8. seviye köy binasına yükselince mutlaka yine labda dev okçu barbar duvarcı büyücüyü bitirin. havan sihirbaz top okçu kulesi ve teslalar ve 4 kışla pekka kışlası yapıp bitirdikten sonra duvarın tamamını 8 yapana kadar kalmayın 9. seviye binaya geçin ve okçu kraliçeyi erkenden alıp yükseltin.

    7. seviyede olduğu gibi 9. seviyede de herşey bitecek. Lab savunma kışla ordu kampı tuzaklar kara kışlalar. 9 bina geçişinde en uzun kalacağınız seviyedir.

    Madenlerden hiç bahsetmedim ama 7. seviyede herşey bitene kadar demiştim zaten orada belli seviyeye kadar yükselecektir, sonra 8 olunca ama bana göre 9 olunca son seviye yapabilirsiniz. Kara iksir sondasını her seviyede mutlaka yükseltin, ertelemeyin.

    Taşları harcamayın, kristal lig ve usta lig ödülleriyle 5.işçiyi alırsınız. 4. işçiyi zaten 1250 kupa görevi ve ufak görevlerle alacaksınız. 4 işçiyle th9 a kadar gelirsiniz th9 olunca 5. işçi ödüllerle gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 16 Ağustos 2015; 11:38:18 >




  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim onu bunu bilmem yeşil taş çok önemli
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.