Şimdi Ara

Yeni Başlayacak İçin Makina Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gezmeyi çok severim ve fotograf çekilmeyi sevmeyen biriyimdir ancak tam bir foto çekme hastasıyım Hobi olarak çekimler yapmak istiyorum bu işin inceliklerinide yavaş yavaş deneyimlerimle ögrenmek istiyorum.
    Bütçem 300Lira sizce hangi makinayı alıp başlamalıyım, her türlü çekim yapacagım manzara, portre vs. önerdiginiz ürün çok iyidir vs. derseniz 350e kadar 2.elinide alabilirim tavisyelerinizi bekliyorum.

• Canon Sx160 olabilir 150 de olabilir.
    Bence mutlaka manuel özelliği olan bir makine alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Canon Sx160 olabilir 150 de olabilir.
    Bence mutlaka manuel özelliği olan bir makine alın.

bununla teknikleri geliştirebilir miyim?
  • Aynı soruyu soracaktım, takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • masteyen kullanıcısına yanıt
    Tabiki Manuel özellikli makine ile Teknikleri temel terimleri falan öğrenir Sonra DSLR alırsanız zorluk çekmezsiniz.
  • Bence bütçeni biraz arttırıp iinci el bi dslr almak en mantıklısı olur. canon 1100d'lere bakabilirsin
  • Hocam bütçe arttırma muhabbetıne gırmezsek çok iyi olur, yanlış anlamayın bütçe o kadar ondan soruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Tabiki Manuel özellikli makine ile Teknikleri temel terimleri falan öğrenir Sonra DSLR alırsanız zorluk çekmezsiniz.

Bu biçimde başka makine bulamazsam bunu alacam o zaman.
  • www.gold.com.tr/fujifilm-finepix-s2980-siyah-dijital-fotograf-makinesi_u internette bu denk geldi fiyatıda uygun alınırmı başlangıç için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falanfilann

www.gold.com.tr/fujifilm-finepix-s2980-siyah-dijital-fotograf-makinesi_u internette bu denk geldi fiyatıda uygun alınırmı başlangıç için ?

Bu benim de ilgimi çekti ancak 14 MP'yi yeterli bulamadım. Tabii ki, sadece Mp önemli değil fakat artık 14'den aşağı makina çıkarmıyorlar diye biliyorum..
    Bunun yanı sıra, canon'a nikon'a göre biraz kaba gibi.
    Öteki özellikleri hakkında bilgisi olan yorumlarsa ben de sevinirim.
    Teşekkürler.

• Takip??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.