Merhaba arkadaşlar, ben bu oyuna Knight Online dan geçeceğim. WoW oynayan bir arkadaşım tavsiye etti bu oyunu "madem ko da para veriyorsun üyelik alıyorsun daha temiz bir oyuna geç paranla rezil olma" dedi. Lag, bug, hack, cheat olayları tak dedirtti. 63 LvL Archery (Okcu) charım vardı KO USKO serverlarından birinde ve halende duruyor ama hacklenmeyi beklemektense WoW a transfer olayım dedim.
Dün gittim D&R dan orjinal WoW cd sini aldım, kurulumu tamamladım fakat adsl 1-2 gün içerisinde evime bağlanacağı için henüz bir account alamadım. Yeni başlayacağım için soracak çok şeyim var. Orjinal serverda oynayacağım ve merak ediyorum WoW daki orjinal serverlarda ko daki gibi Ares, Cypher, Beramus gibi kollara ayrılıyor mu yoksa herkez 1 serverda mı oynuyor? Ben okcu veya ko daki Assaissian yani bıçakcı tarzındaki charlara alıştım acaba bu oyundaki charlarında ko daki charlara benzerliği var mı? Oyunun kitapcığını okudum resimlerinede göz gezdirdim her ne kadar char resimlerini beğenmemiş olsamda oyun akıcı gözüküyor. Clan olayı var mı mesela bu oyunlarda da veya Colony savaşları, Natioal Point v.b kriterler var mı? Itemlerin upgrade olayı mesela bu oyunda da item upgrade yapabiliyormuyuz? Bana en uygun char hangisi bu konudada bilgi verirseniz sevinirim. Rouge char sanırım okcu ama tam bir bilgi edinemedim bu konuda sitede de yazmıyordu.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim ...
dostum warcraft alemine hos geldin tabiki bir sürü server var ares,diez gibi eger archer ı seviyorsan hunter ac derim(cok güçlü bi class) ama classlar hakkında daha cok bilgim olsun diyosan cesitli pvp videoları varwww.warcraftmovies.com dan indirebilirsin. clan olayını dersen tabiki var ama clan deil (Guild). dungeon yaparak epic itemler düsüren guildler var..senin anlayacagın np de var belli savas bölgelerinde. bunlardan haric world pvp de yapabilirsin ortak bölgelerde düsman keserek! eger dersenki hordemi olayım alliancemi ben horde derim cünkü hemen hemen her serverda yani genellemede biraz daha güclüdür alliancelerden! secim senin iyi oyunlar dilerim
Rouge = "Allık" diye bir class yok :) tabi wow da sağlık ve güzellik merkezleri açılmısa olabilir. Şaka bi yana Rogue senin tabirinle bıçakcı. Hunter da yine senin tabirinle okçu oluyor.
Teşekkürler arkadaşlar Hunter açayım ben ne de olsa 6 aydır KO da okcu olarak oynuyorum sanırım çabuk ısınırım. Peki DH yoğunluk olarak hangi serverda bende geleyim en azından oyun içerisinde sormak istediklerim olursa başınızı ağrıtırım ...
o kadar çok server var ki .. DH nin toplu olduğu değil bence istersen türklerin olduğu server'a geç ;) Maghterion (yanlış yazmış olabilirim) Burning Legion , Frostwhisper vs..