Şimdi Ara

Yeni Başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba , arkadaşlar RF'ye yeni başlayacağım sizden yardım almak istiyorum...

Araştırdım biraz hoşuma giden Accaretia (warrior) oldu sizce doğru bir seçimmi ? Neden doğru yada neden değil

...Yani aslında Warrior'ları her oyunda severim bu oyunda nasıllar ? .Şimdiden Tşkler

• Bu oyunda diğer oyunlar gibi sadece warrior-ranger-mage gibi classlar yok onların alt classlarıda var.Accretia warrior un 3 tane alt classı var.Benim tavsiyem accretia da Warder yani tank kasman.Çünkü hem level kasarken exp artıran buffı ile diğer warriorlardan seri kasarsın hemde daha çabuk party bulma şansın var.Zaten accretia tank pvp de de bana göre diğer accretia warrior classlarından üstün çünkü buffı ile potun verdiği hp yi artırıyor yani 5k lık bir pot buff basılıyken 7.5k civarı hp dolduruyor.Hem ölmüyor hem de neredeyse diğer warrior classları kadar damage atıyor.Tavsiyem tankı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

Bu oyunda diğer oyunlar gibi sadece warrior-ranger-mage gibi classlar yok onların alt classlarıda var.Accretia warrior un 3 tane alt classı var.Benim tavsiyem accretia da Warder yani tank kasman.Çünkü hem level kasarken exp artıran buffı ile diğer warriorlardan seri kasarsın hemde daha çabuk party bulma şansın var.Zaten accretia tank pvp de de bana göre diğer accretia warrior classlarından üstün çünkü buffı ile potun verdiği hp yi artırıyor yani 5k lık bir pot buff basılıyken 7.5k civarı hp dolduruyor.Hem ölmüyor hem de neredeyse diğer warrior classları kadar damage atıyor.Tavsiyem tankı dene

Teşekkür ederim...çok yardımcı oldun

• bu mesaj gec yazilmis olabilir ama Warrior olmak istiyorsan ya Acretian Warder (Tank) ol
    yada Bellato Berzerker ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warcraft 3 yeni başladım yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.