Şimdi Ara

Yeni başladım. Mediuma tank önerisi yapar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni başladım oyuna. Leopard 1 tank ağacında pz 3 oynuyordum su an. Mediuma tanklar nezaman iyi olmaya başlar kaçıncı tür sen sonra? Td ve ağır tankların çoğuna çizik dahi atamiyor. Sizden ricam bana oyunun 6 7 ve sonrası tierlerinde en hızlı tankinhangisi olduğunu söyler misiniz?. Boyutca ufak, hızlı , dayanıksız ama iyi vuran orta tank önerisinde bulunabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ruslardan type 62a , obj 140 bunlarıb ikiside güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medium tanklar 8 9 10 dan once iyi vurmaz, mediumlarin yildizi genellikle 9 veya 10 da parlar. Dusuk delme orani ile rakibi yandan veya arkadan yakalamaya yonelik kullanimlari oldugu icin sana ne tavsiye edersek edelim istedigini bulamazsin. lakin soyle oneride bulunabilrim;

6 ve 7 de British Mediumlari
    7 ve 8 de China Mediumlari
    9 ve 10 da Rus Mediumlari

onerebilirim.
  • T54 hafifsiklet yolundan bence obj140. T54 hafifsiklet çok zevkli bir tank. Oyunun basinda çok hizlica dusman usse girip 3 4 arti alicak j e 100 etrafinda dolanip alabilecek bir tank.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolundan pek emin değilim ama cromwell'i öneririm çok güzel
  • Yeni başladıysan leo 1 KESİNLİKLE gitme. Leo 1 pro tankıdır herkese uymaz. Sıkılırsın oyundan.
  • yeni başlayanlar için med önermem.
    haritaları, oyun stratejilerini ve tankların özelliklerini bilmeden med kasmak oyunun tadını kaçrıabilir

arty ve td kasıp kamp modunda takılmak daha uygun olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alman med ağacından gidiyorsan leopard 1 değil E50 ye git derim daha zırhlı ve hata kaldırır bir tanktır.. Alman tankların topları vur kaç tip e uygundur o yüzden yüzyüze çarpışmana gerek yok ayrıca adamlarının yeteneklerini kasarken controlled impact kasarsan E50 ile 500 damage bile vurabilirsin çarpışmalarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.