Şimdi Ara

Yeni başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar yeni başladım wowa karazhan diye bi serverda gnome olarak oynuyorum.bundan sonra forumun bu bölümünede takılıcam hepinize iyi oyunlar

• Usta Bence Direk Horde Ol Başka Bir Serverda Ally lar genelde Eziliyor....

FOR THE HORDE......
  • o server sırf horde zaten
    pvp die bi şi kalmamıştı ben migrate ederken
  • Karazhan serverında ally ım var şuanda galiba ally 400 horde 8800 mi neymişBen retriladin im full set fln var yineden dün ogrimmar ve uc u basmaya kalktık ogriye gittik 200 horde karşıladıuc da 10 kişi gitti ztn xDhordenin en güçlü olduğu server karazhan zaten ben oyunu bırakıcam dönünce migrateyinede horde açma frostwhisper mı ne orde lightbringer da ALLY eziyor sonuna kadar

FOR THE ALLIANCE!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paladinn

Karazhan serverında ally ım var şuanda galiba ally 400 horde 8800 mi neymişBen retriladin im full set fln var yineden dün ogrimmar ve uc u basmaya kalktık ogriye gittik 200 horde karşıladıuc da 10 kişi gitti ztn xDhordenin en güçlü olduğu server karazhan zaten ben oyunu bırakıcam dönünce migrateyinede horde açma frostwhisper mı ne orde lightbringer da ALLY eziyor sonuna kadar

FOR THE ALLIANCE!

paladinn pm ile msnini atabilirmisin?

• Alliance ı bırak Horde aç :) Bir gün anlıcaksın
  • Ben zayıfın yanında olmak isterim . Bu nedenle charımı Krazhan ally tarafına migrate edecem :)
  • bana yardımcı olabilcek varmı karazhanda alliance
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayıterbiyecisi

Ben zayıfın yanında olmak isterim . Bu nedenle charımı Krazhan ally tarafına migrate edecem :)

Birzamanlar bende bu şekilde düşünüyordum karazhanda ally açtım

LVL 70 olduktan sonra anladımki benim gibi lore aşığı için PvE şart

Karazhanda Ally açarsan PvE çok zor yaparsın

Bu arada Karazhandaki Hordenin çoğu ezik (kişilik olarak) Mobla savaşırken arkadan ganklerler ancak

Sonuç olarak Migrate ettim ve Mutluyum ama Hevesimi Aldığımda Geri dönücem

inadına Human PALADIN!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 27 Ağustos 2008; 19:17:50 >
  • Horde rulz her zaman söylerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Bu arada Karazhandaki Hordenin çoğu ezik (kişilik olarak) Mobla savaşırken arkadan ganklerler ancak

karazhan'da horde karakter(birden fazla) sahibi olarak cevap hakkı doğdu.

koyu renkle yazılmış olanı herkes yapıyor tek horde lar değil. level 40 horde hunterımla stv de ganklenmeden tek bir gün q yapamadım, şikayetçi değilim doğal karşılıyorum. yani olay tek taraflı değil. cevap yazmanıza gerek yok, tartışma hiç başlatmayın.

KARAZHAN PVP server ıdır PVE değil. başka söze gerek yok.

"düzenleme : imla hataları"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetiraku -- 28 Ağustos 2008; 12:18:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: huersa

quote:

karazhan'da horde karakter(birden fazla) sahibi olarak cevap hakkı doğdu.

koyu renkle yazılmış olanı herkes yapıyor tek horde lar değil. level 40 horde hunterımla stv de ganklenmeden tek bir gün q yapamadım, şikayetçi değilim doğal karşılıyorum. yani olay tek taraflı değil. cevap yazmanıza gerek yok, tartışma hiç başlatmayın.

KARAZHAN PVP server ıdır PVE değil. başka söze gerek yok.

"düzenleme : imla hataları"

Sana katılıyorum PvP serverında ganklenmek kadar normal birşey yok sanırım

• PvP serverinde Ganklemek çok doğal bişey doğru ama savaşta onur diye bişey vardır

Bunuda en çok savunduğunuz orcların kültürü destekliyor

Ama ne yazıkki Playerler Thrallın kültürünü yaşatamıyor

Kim ne derse desin kendine güvenen bekler adamın işini bitirmesini..........

(bu söylediklerim 70 ler için geçerli bu arada yanlış olmasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 28 Ağustos 2008; 15:15:54 >
  • quote:

PvP serverinde Ganklemek çok doğal bişey doğru ama savaşta onur diye bişey vardır

Bunuda en çok savunduğunuz orcların kültürü destekliyor

Ama ne yazıkki Playerler Thrallın kültürünü yaşatamıyor

Alakası yok, yani çok büyük bir savaş olursa tabi yüz yüze saaşılır, yiğit yiğide, arkadan vurulmaz, ama 1v1 pvp'si farklıdır, roglar nasıl yapıyor? sen orda dursan bile seni gankleyeceğini bilsen bile duruyorsun, yardım istiyorsun /1 omg theres a rog here help me help me diye, e bi hunter gelse seni kesicek mesela adam, senin mobla savaşının bitmesini mi beklesin? Thrall'ın savaş kültürü world pvp'den çok ayrı bir kültür...

• Ben Retri paladinim Rogları genelde hep alıyorum

Birde şöyle düşün Savaşıyosun (mobla) Canın çok azalınca direk dalıyolar

E zaten KArazhan Horde güçlü isteseler zaten kesicekler

Bu tür haraketlere gerek yok mike diyesim geliyor

(anlatmak istediğim Ganklenmek değil ben lvl 20 bi undead bile görsem keserim paladinim ben ama bunu kalleşçe değil mertçe yaparım)

Kesemiceğim adamdan ya kaçarım yada savaşır ölürüm Kesinlikle canı %5 kaldığında Hummer of Wrath atmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 28 Ağustos 2008; 15:22:04 >
  • wallaha ben taurenim tabak gibi gözüküyorum geliom diye:D
    onurlu öldürüyorum
  • ben birçok karazhanda birçok allynin hayatını kurtarmışımdır. çoğuda sadık kalmıştır.
    nagrandda ogrelere bayrak saplama görevinde adam kesiyor /point atıyor teşekkür olarak.ben gidiyorum bayrağımı saplıyorum.
    /kiss spamlayanlarda cabası
  • Bu benim düşüncem hatam varsa affola

Başka mesaj atmayacağım bu konuya
  • yalan yok
    ben gördüm mü allye saldırıyorum
    onlar da gördü mü saldırıyor
    camp yapıoz arada
    bizim serverda bi şi var herhalde
    ahnqiraj, bekleriz
  • karazhan da 70 belf horde oyuncusuyum ,o gun kael in adasında 200 canla mob kestıkten sonra nelf bı arkadaştan backstab
    yemişligim wardır haliylen bi pwp realmde helede rog olp arkadan wurmamak gıbı bişi garip oluor
    Ayrıca horde olarak sadece av lerde elle tutulur bi üstünlüğümüz olduğunu soleyebilirim arathı %70 ally nin wsg ler eye of stromlarsa %40-50 civarı horde da , anlıcanız horde nın ezdiği pek solenemes
    Dediklerim sadece karazhan la ilgili şeylerdir , tamamının türk olmaması istediginiz zaman da türk e rastlanması açısından bana gore en ideal realm gelcek arkadaşları bekleriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.