Şimdi Ara

YENİ:BALLI HAT KAMPANYASI (AVEA FATURASIZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avea'dan faturasız hat alana BAL 250 Paketi HEDİYE!
    Avea'dan yeni faturasız hat alarak kampanyaya kayıt olan müşterilerimiz her yöne 250 Dakika, 250 SMS ve 250MB cepten internet içeren BAL 250 paketini ilk ay hediye olarak alıyor.
    Faturasız Hat aldıktan sonraki 30 gün içerisinde 250 yazıp 2070'e SMS gönderin, 30 gün boyunca BAL Paket'in keyfini çıkarın

    Avea'dan yeni faturasız hat alan müşterilerimiz için geçerlidir. Kampanyadan yararlanılabilmesi için Avea'dan faturasız hat alan müşterilerimizin hatları aktive olduktan sonraki 30 gün içerisinde kampanyaya kayıt olmaları gerekmektedir.

    İlk ay hediye olarak verilen BAL Paket iptal edilmedikçe otomatik olarak yenilenir.
    İlk ay hediye olarak sunulan BAL 250 paketi 30 günlük kullanım sonrasında, hatta yeterli bakiye bulunması durumunda 20 TL'ye yenilenecektir. Paket yenilemesi için abonenin hattında en az 20,5TL bakiye bulunması gerekmektedir.
    Paketin otomatik yenilenmesinin iptali için İPTAL 250 yazılarak 2070'e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Paketin iptali halinde, müşteriler sahip oldukları kullanım haklarını geçerlilik süresi sonuna kadar kullanabileceklerdir.
    Hediye BAL paketi kampanyaya kayıt tarihlerinden itibaren 30 gün boyunca geçerlidir ve 30 gün içerisinde kullanılmayan haklar silinecektir.
    BAL paket kapsamında kazanılan ücretsiz hakların aşımı durumunda yapılan aramalar, SMS gönderimleri ve data kullanımları müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.
    Dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
    BAL paket kapsamında kazanılan haklar 3.kişilere devredilemez.
    Paket kapsamında sunulan ücretsiz dakika ve SMS'ler sadece yurtiçi kullanımlarda geçerli olacaktır. Söz konusu ücretsiz dakika ve SMS'ler özel servis numaralarını, KKTC ve yurtdışı kullanımlarını kapsamamaktadır.
    Numara taşıma, reaktivasyon, faturalıdan faturasıza geçiş ve numara değişikliği kampanya kapsamına dahil değildir. Her bir hat, Ballı Hat kampanyasından sadece 1 kez faydalanabilir.
    Mobil Ofis, Katlayan Tarife, Standart Tarife, Baharda Yükle Kazan Tarifesi dışındaki tüm müşteriler bu kampanyadan faydalanabilecektir.
    Kampanya 30 Hazirana'a kadar geçerlidir.
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/balli_hat.shtml?pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz.ballihat&pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz







  • vays, tam yazmaya girmiştim; erken davranmışsınız :)
  • İlk ay hediye olarak sunulan BAL 250 paketi 30 günlük kullanım sonrasında, hatta yeterli bakiye bulunması durumunda 20 TL'ye yenilenecektir. Paket yenilemesi için abonenin hattında en az 20,5TL bakiye bulunması gerekmektedir.


    Dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.

    kısacası ilk aya tav olmak iyi bir sazanlık olur..
  • Bence mobil hatta turkcell egemenligi devam etmeli. Yoksa aveada acimaz bize;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya devam ediyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpjasper

    Bu kampanya devam ediyor mu?

    1 Ocak 2013'e kadar geçerli, ancak yine süreyi uzatabilirler. Kampanya ilk başladığında 30 Haziran'a kadar geçerliymiş. Uzata uzata 2013'e kadar gelmişler.

    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/BalliHatKampanyasi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :)
  • Kampanya 1 Haziran 2013 tarihine kadar uzatıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.