Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Durumu buna uyan veya sonucunu bilen var mı?

Mesela ayın 1. günü 200 harcama yapınca gelen puan en geç 8inde harcanacak ya.
    Bu puan ile yapılan alışveriş 2. alışveriş diye mi geçiyor. Yoksa sadece puan kullanılan alışveriş sayılmıyor mu?
    Diğer türlü 500 harcamayı 1 haftaya sıkıştırmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noname3403 N kullanıcısına yanıt
    her harcama kendi için puan veriyor.
    1'de puan yatarsa 7'sinin saat 23:59 'una kadar puanı kullanmak zorundasınız. 7 gün içine ilk günü de dahil ediyor. O noktaya dikkat etmek lazım.
    Bana 23'ünde puan yüklendi 30'una kadar kullanmanız lazım diyor yani yüklediği gün başlıyor.
    Puan kullanılarak yapılan alışveriş dahil diye biliyorum.
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Mesajı atınız, kart elinize geçmese de kampanyaya kaydınız alınır
  • Ben kartı kapatmak için aradım 100 TL chip para verdiler bende kabul ettim 1000 TLde alışverişim olacak bu ay 50 TL de oradan gelecek bende bu yüzden vaz geçtim kapatmadım..
    Aklıma takılan bir şey var her ay 50 tl diyor benim bir sonraki ekstre 30 haziran da kesilecek ve bu ay ki harcamalarım da o ekstrede yer alacak şimdi her ekstre dönemimi 50 tl yoksa her ay mı? onu tam çözemedim...
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Hesap işletim ücretleri için de aynı şey geçerli mi acaba?

• sudo S kullanıcısına yanıt
    ben hesap açtırmadım ama onunla ilgili de forumda bir konu var diye hatırlıyorum.

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Yıllardır söğüşlediler, durdurma kararı çıktı ve alamıyorlar diye biliyorum ama geriye dönük olarak iade şeklinde işler mi bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: original_life

her harcama kendi için puan veriyor.
    1'de puan yatarsa 7'sinin saat 23:59 'una kadar puanı kullanmak zorundasınız. 7 gün içine ilk günü de dahil ediyor. O noktaya dikkat etmek lazım.
    Bana 23'ünde puan yüklendi 30'una kadar kullanmanız lazım diyor yani yüklediği gün başlıyor.
    Puan kullanılarak yapılan alışveriş dahil diye biliyorum.

tam 7 gün kullanma süresi var bu belirtilmiş tabii.. yalnız ilk alış verişten kazandığım çip parayı harcamayı unuttum.. gece 24 ü geçmişti ve tam 8 gün olmuştu. baktım silinmemiş.

ikinci alış verilten gelen 6₺ yi de riske ederek( harcayacak bi yer bulamamanın etkisi de var)bekledim ve 9 gün olmasına rağmen silinmedi.

gg den gelen çip paranın 10 günlük süresi vardı onu riske edemedim tabii :)

not: sistemsel bir aksaklık olmuş olabilir buna güvenip 7 gün ü geçirmeyin :)

• Eşim için başvurduk onaylandı kart gelmeden mesaj attım kampanya katılım bilgisi geldi.bireysel emeklilik ödemesinin dahil olup olmadığını merak ediyorum açıkçası.ayrıca kendi kartımdan aidat kesmişlerdi geçen ay aradım 6 ay kapatmama sözüne iade ettiler.bu durumda olup arayıp chippara alabilen oldu mu aceba

• Karti gelir gelmez blif yapip 100 tl kapan varmi..))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 31 mayısta alışveriş yapsak chip paranın son kullanım tarihi ayın 6 sı mı olur 7 simi?yani 7 si ise 7 sinde kullanabilirmiyiz?
  • Ben kapattirdim.
    Platinum kart vermişler. Normal kartlara daha fazla avantaj sağlıyorlar.

• classlord kullanıcısına yanıt
    Ben de klasik istedim. Platinum geldi. Teslim almayip kapattirdim. 120 çip verdiler. Kabul.ermedim. Klasik için yeni başvuru yaptilar. Yine platinum geldi. Yine teslim almadim. Sıktı artık.
    Gereksiz harcama yapmaya itiyor kampanyalar sanki. Kampanya süreleri kısa. Üye iş yeri şartı var. Çip harcama süresi 1 hafta. Yakinda ...ilk 100 tl harcamadan sonra her 100 tl ye... şartı da gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrgyStc

Ben de klasik istedim. Platinum geldi. Teslim almayip kapattirdim. 120 çip verdiler. Kabul.ermedim. Klasik için yeni başvuru yaptilar. Yine platinum geldi. Yine teslim almadim. Sıktı artık.
    Gereksiz harcama yapmaya itiyor kampanyalar sanki. Kampanya süreleri kısa. Üye iş yeri şartı var. Çip harcama süresi 1 hafta. Yakinda ...ilk 100 tl harcamadan sonra her 100 tl ye... şartı da gelir.

bizim arkadaslara sürekli faizsiz 6-9 taksitle kredi cikiyor.
    Normal kartı var.

Platinuma hiçbir şey yok, kampanyaları donanimhaber den alıyoruz.

Hemen kapattirdim.

İsbank maximum aldım. En azından bir ay müzelere giderim.
    Geçen sene Efes , Pamukkale, Topkapı, Ayasofya
    Hepsine parasız gittik ailecek

• Kart bana hala ulaşmadı. Aynı problemi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord

quote:

Normal kartı var.

Hemen kapattirdim.

Bir düzeltme yapayım bendede maximiles select var müze kart çzelliğinde bir kere kullandığın zaman 1 ay süren var 1 ay içinde girdin gezdin gezdin sonra kullanımı bitiyor diye biliyorum saçma bir şey ama öyle maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: classlord

quote:

Normal kartı var.

Hemen kapattirdim.

Bir düzeltme yapayım bendede maximiles select var müze kart çzelliğinde bir kere kullandığın zaman 1 ay süren var 1 ay içinde girdin gezdin gezdin sonra kullanımı bitiyor diye biliyorum saçma bir şey ama öyle maalesef

evet dostum. ama yetiyor ve hersene başında yenileniyor 1 aylık süre .15 günlük iznim vardı. hem izmirdeki ve civarındaki tüm müzeleri gezdik. hemde kalan zamanda istanbuldakileri.

eşimin ek kartı vardı bende şimdi bende asıl kart aldım. anneme kardeşlerimede ek-kart çıkartıyım diyorum aslında onlarda gezsiznler

sadece efes ve pamukkalaye giriş kişi başı 35 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. en az 500 tl giriş ücreti ödeyecektik.

bu arada EFES VE PAMUKKALEYİ kesinlikle görmenizi tavsiye ederim. özellikle EFES 'DE tarihi yaşıyorsunuz resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 28 Mayıs 2016; 10:36:07 >

• Arkadaşlar chip paralar anında mı yükleniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Arkadaşlar chip paralar anında mı yükleniyor?

Evet hemen yukleniyor 7 gun sureli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    Az önce yeni gelen platinum için yaptım. 6 ay için 100 TL chippara
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.