Şimdi Ara

YENİ AURİS(2013) Mİ? YENİ CİVİC SEDAN(2013) MI..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: temizyurek

quote:

Orijinalden alıntı: snnsmz

bu arada her ik araç için de manuel düşünüyorum

otomatik-triptonik vs. kesinlikle tercihim değil

o zaman yakıt konusuna bakacaksınız, dizel istiyorsanız auris , yok benzinli de olur diyorsanız civic öneririm...

lpg kitli hondanın ne kadar yaktığı hakkında bilginiz var mı?
  • Benzinli otomatikte size katılmıyorum. Bu konuda fabrika verilerine baksanız bile çok fark olduğunu anlarsınız. Hondanın otomatiğinin üstün bir yanı varsa daha dayanıklı yapısı olur, onun dışında bir artısı yok gibi. Yeni auris civic'e göre daha tok, konforlu ve sessiz. Yol tutuş gibi konularda da üstünlüğü var. Benzinli versiyonlarda da fiyat avantajı var. Bu yüzden Auris daha başarılı diyorum. 1.6 manuel advance donanım 50bin liste fiyatı var. Pazarlıkla 47-48 binlere alınır. Ama dizel auris haddinden daha pahalı sanki. Ben manuel auris + lpg'yi tavsiye ederim. @temizyurek
  • Bence bu iki aracın da benzinli ve otomatik versiyonları başarılı. Eğer lpgye sıcak bakmıyorsanız ve az yakması önemliyse Auris dizel daha mantıklı ama o da şıklar arasındaki mecburiyetten. Dizel düz viteste Ceed ve i30'u ben daha başarılı görüyorum.

Japonlar arasında kalmışsınız, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Bence bu iki aracın da benzinli ve otomatik versiyonları başarılı. Eğer lpgye sıcak bakmıyorsanız ve az yakması önemliyse Auris dizel daha mantıklı ama o da şıklar arasındaki mecburiyetten. Dizel düz viteste Ceed ve i30'u ben daha başarılı görüyorum.

Japonlar arasında kalmışsınız, kolay gelsin.

O yüzden de buradaki arkadaşlara karşı bir antitez geliştiremiyorum
    Hepinize saygılar. Her iki araçta güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auris ile test sürüşü yaptım. içini dışını eni konu inceledim. cam tavan muazzam bir ferahlık katıyor araca. ön panelini biraz yüksek buldum. benim için sorun değil ama eşim biraz rahatsız oldu bu durumdan. ön paneli biraz daha gösterişli olabilirdi ama yine de fena sayılmaz. test sürüşüne gelince: aracı biraz zorladım 1-2 makas ve sert viraj :) yanımdaki çocuk kapı koluna yapışmıştı :) yol tutuşu muazzam. dizel olmasına rağmen benzinli arabalardan daha sessiz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. bagaj biraz sıkıntı, beklediğimden daha küçüktü açıkçası. 2 bayiden fiyat aldım, ekstralar için uğraşıyorum.
    Hondaya gelince; dizel için ocak-şubat aylarını beklemek gerek, kasaya makyaj da gelebilir. kafamı karıştıran sadece bu. Yoksa auris beklediğimden iyi göründü gözüme
  • Ön panel de gösteriş diyorsanız civic ile de test sürüşü yapın, makyaj gelebilir dizel gelene kadar, muhtemelen makyajla gelir. Yine de görüşüm Auris dizel yerine benzin ve LPG daha iyi bence.

Vaktiniz varsa yeni corollayı da bekleyebilirsiniz.
  • http://m.youtube.com/watch?v=oX9-fLV8lwo&feature=plcp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni auris çok iyi olmuş bence sen auris al keyfine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingo34 -- 1 Mayıs 2013; 23:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

http://m.youtube.com/watch?v=oX9-fLV8lwo&feature=plcp

bunu ilk kez görüyorum

bu olay garanti kapsamına girer zannımca, hiç iyi olmamış ama...

sağlamlığı ve kalitesiyle bilinen bir markaya yakışmamış

• ben de yeni aldım aracımı 2013 honda civic sedan elegance lpg li yakıt tüketimi şu an 21-22 kuruş arası ve performansı kesinlike benzinliyi aratmıyor

Edit : Aracımı İstanbul'da şehiriçi trafiğinde kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut467 -- 2 Mayıs 2013; 14:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Civic sedan 1.6 dizel gelecek sanırım yıl sonuna...
    bence onu bekle..

Ciddi misiniz?

Normalde servisten tanıdık bir usta arardı bir duyum alınca ama sedana dizel geleceğini söylemedi.

Eğer gelirse 4. araba için niyet ederim vallahi.
  • quote:

Yinemi siz sasirmadim arka tarafa binen kisilerin ayaklari saglammis. Servise gittinmi bunun icin? Her konuda bu araci kotulemek icin elinden geleni yapiyosun. Video ya cektigin seyi ben direk kedi .... gormus yara sanmis ata sozu ile bagdastiriyorum. O kizagin arkasini orten plastikler gecmedir ve iki tarafinda tirnaklari vardir. Amaci kizagin arkasini ortmek ordan iceriye yabanci madde girmesini onlemek. O plastigi cok ufak bir hareketle guc harcamadan cikarabilirsiniz. Kalkip bunu dokulen plastik diye ortama yayarsan birazcik parcadan otomobilden anlayan adam bir tarafiyla guler
    Bence sen onu servise git taktir buyuk ihtimal de garantiye girmez. Arkaya cocuk bindiriyorsan tekme yemise benziyor parca.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

ben de yeni aldım aracımı 2013 honda civic sedan elegance lpg li yakıt tüketimi şu an 21-22 kuruş arası ve performansı kesinlike benzinliyi aratmıyor

nihayet bu soruma cevap alabildim

teşekkürler aykut bey,

yakıt tüketimi muazzammış gerçekten de

dizel ve makyajlı kasanın gelecek olması biraz daha bekle dedirtiyor

kesin bir bilgi alabilirsem bu konuda ona göre daha rahat hareket edebileceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: isomania

quote:

Yinemi siz sasirmadim arka tarafa binen kisilerin ayaklari saglammis. Servise gittinmi bunun icin? Her konuda bu araci kotulemek icin elinden geleni yapiyosun. Video ya cektigin seyi ben direk kedi .... gormus yara sanmis ata sozu ile bagdastiriyorum. O kizagin arkasini orten plastikler gecmedir ve iki tarafinda tirnaklari vardir. Amaci kizagin arkasini ortmek ordan iceriye yabanci madde girmesini onlemek. O plastigi cok ufak bir hareketle guc harcamadan cikarabilirsiniz. Kalkip bunu dokulen plastik diye ortama yayarsan birazcik parcadan otomobilden anlayan adam bir tarafiyla guler
    Bence sen onu servise git taktir buyuk ihtimal de garantiye girmez. Arkaya cocuk bindiriyorsan tekme yemise benziyor parca.

Serviste senin gibi "Arkaya çocuk bindiriyorsan normaldir" derse Hakem Heyetine giderim.
    Merak etme ilk defa araba kullanmıyoruz ki o yüzden videoya çekip gösterdim.
    Koltukları temizlerken paspasın üzerinde plastik parça gördüm sonra nerenin diye ararken emniyet kemerine ait olduğunu diğer taraftaki kemeri kontrol ederek anladım.
    Yoksa senin dediğin gibi arabada kusur aramak için elimde kamera dolaşmıyorum.
    Ama şurası gerçek: Yeni araba almayı düşündüğüm zamanlarda Toyata' nın yanından bile geçmiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

yeni auris igrenç ötesi.

kör adamlar yapmış öyle söylentiler var
  • quote:

quote:

ben de yeni aldım aracımı 2013 honda civic sedan elegance lpg li yakıt tüketimi şu an 21-22 kuruş arası ve performansı kesinlike benzinliyi aratmıyor

teşekkürler aykut bey,

Ben aracımı alırken bayii ile görüştüğümde hb dizelin gelişinden sonra yeni bir dizel modelin gelmesinin zaman alacağını artı mevcut modelin satışlarının çok iyi gittiğini ve makyajlı kasanın da ufukta görünmediğini söylemişti ama ne derece doğru kestirmek imkansız. Bir bakarsınız 6 ay sonra makyajlı kasa da gelebilir 2-3 yıl aynı kasa devam da edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Yeni Auris bu forumda yerden yere vuruluyor ama canlı görüp bindikten sonra, oldukça güzel olduğunu söyleyebiliriz.

buna katılıyorum işte
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler aykut bey,

Ben aracımı alırken bayii ile görüştüğümde hb dizelin gelişinden sonra yeni bir dizel modelin gelmesinin zaman alacağını artı mevcut modelin satışlarının çok iyi gittiğini ve makyajlı kasanın da ufukta görünmediğini söylemişti ama ne derece doğru kestirmek imkansız. Bir bakarsınız 6 ay sonra makyajlı kasa da gelebilir 2-3 yıl aynı kasa devam da edebilir.

valla makyajlı kasanın geleceği kesin ama zamanı belli değil

piyasadaki birçok oto dergisinde de bunun haberleri mevcut resimleriyle üstelik

HB modelden sonra yılın 2. yarısı en geç yıl sonu sedan dizeller bekleniyor

tek sıkıntı 2. yılında makyaja gidilmesinin markaya zarar verebileceği endişesi

şu da bir gerçek yeni civic sedan tasarımı hayranlarını hayalkırıklığına uğrattı

satışlar da umulanın çok altında kaldı bu nedenle makyaj konusunda bir kararsızlık var

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

yeni auris igrenç ötesi.

ilk gördüğümde aynı şeyleri söyledim ben de

ama showroomda görüp test edince fikirlerim hayli değişti

gerçek görüntüsüyle fotolarının arasında bu kadar fark olabileceğini

ya da bu kadar farklı düşündürebileceğini hiç ummamıştım doğrusu
  • Aurisin Tam boy stepneyi satıp bagaj hacmini arttırsam olur mu?
    Sonra garanti dışı demesinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.