Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.972
Cevap
61
Favori
610.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BRV35

quote:

Orijinalden alıntı: Köprülü37

quote:

Arkadaşlar selamlar

Biraz once yandex naviyi telefonuma kurdum bluetooth bağlantısı yaptım fakat araç bir türlü ses vermedi, bağlantıyı kestim telefondan ses verdi siz nasıl kullanıyorsunuz?

Bluetooth dan müzik dinleme seçeneğini seçin

Hocam audio olarak bağladığım zaman hic ses vermedi telefondaki muziklerle eslesiyor

Benim istegim radyo aktifken navinin seslerini hoparlörden vermesi bir türlü olmadı herşeyi denedim.

Ben ses alıyordum radyo dinlerken arkadaki ses sağa dön sola dön diyordu ama artık bende de navi sesini alamıyorum telefondandır diye düşünmüştüm. tekrar ses alırsam söylerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Köprülü37

quote:

Arkadaşlar selamlar

Biraz once yandex naviyi telefonuma kurdum bluetooth bağlantısı yaptım fakat araç bir türlü ses vermedi, bağlantıyı kestim telefondan ses verdi siz nasıl kullanıyorsunuz?

Bluetooth dan müzik dinleme seçeneğini seçin

Hocam audio olarak bağladığım zaman hic ses vermedi telefondaki muziklerle eslesiyor

Benim istegim radyo aktifken navinin seslerini hoparlörden vermesi bir türlü olmadı herşeyi denedim.

Hocam benim araç eski kasa Auris ve navigasyon olarak note3 neo dan igo kullanıyorum. Bizde usb, cd, bt arasında seçim yapmaya yarayan bir düğme var. Ordan bt seçiliyken navigasyon sesi araçtan veriyor. Ama müzik sistemi o an açık olacak fakat müzik calmayacak.

Siz eşleştirme yaparken hem telefon hem müzik için eşleştirme yaptınız değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaN

çevresinde 2.el advance skypack benzinli gören var mı? bütçe 56-57 bin. yardımcı olabilecek varsa sevinirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-mustafa-kalender-auto-dan-2012-auris-1.6-premium-otom-hatasiz-223635570/detay

BİR GÖZ AT İSTERSEN PAZARLIKLA İSTEDİĞİN FİYATA İNDİREBİLİRSİN BELKİ :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burakbrkl

quote:

çevresinde 2.el advance skypack benzinli gören var mı? bütçe 56-57 bin. yardımcı olabilecek varsa sevinirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-mustafa-kalender-auto-dan-2012-auris-1.6-premium-otom-hatasiz-223635570/detay

o seviyeye çekmem mümkün değil ve bir de biraz uzak bölge olarak da teşekkür ederim ilgine

• Hocam bende G3 kullanıyorum telefon ilk basta hem medya icin hemde telefon görüşmesi icin bağliydi bunu setup menusundeki bluetooth ayarlarından görebilirsiniz, bu sekilde ilerlerken hicbir sekilde ses vermedi bende media bluetooth bağlantısıni kestim fakat telefon görüşmeleri için bluetooth bağlıydi bu sefer telefon kendi hoparlörden verdi sesi yani hiçbir şekilde radyo acikken sesi aractan veremedim.Bunhn ince bir ayarı var sanirsam diğer arkadaşlar sizler nasil hallediyorsunuz bu durumu?

• quote:

quote:

quote:

o seviyeye çekmem mümkün değil ve bir de biraz uzak bölge olarak da teşekkür ederim ilgine

BEN ÇOK NİYETLENDİM DE BENZİNLİ VE YARI OTOMATİK OLMASI BİRAZ BENİ UZAKLAŞTIRDI YOKSA ŞUAN ARABAYI ALMIŞ BİRİ OLARAK KONUŞUYOR OLACAKTIM :)
    AMACIM AYNI MODEL DİZEL BİR ARAÇ ALMAK :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

BEN ÇOK NİYETLENDİM DE BENZİNLİ VE YARI OTOMATİK OLMASI BİRAZ BENİ UZAKLAŞTIRDI YOKSA ŞUAN ARABAYI ALMIŞ BİRİ OLARAK KONUŞUYOR OLACAKTIM :)
    AMACIM AYNI MODEL DİZEL BİR ARAÇ ALMAK :)

Alıntıları Göster
    Bu aralar trafik sigortası yaptıran oldu mu arkadaşlar ?

2013 Auris im var. Daha önceki aracımın sigortasını bu araca geçirmiştim .

6 - 7 yıldır hasarsızlık vardı. Sizce sigortası ne kadar tutar ?

• cetera kullanıcısına yanıt
    Kaskonun içeriğine bağlı olarak 700-1000 arası değişir diye tahmin ediyorum.
    Ben Mayıs'ta 800 TL'ye yaptırmıştım. Model ve hasarsızlık durumu sizinki ile aynı.
  • TT75 kullanıcısına yanıt
    bugun 1,6 benzınlı 40 bin bakım yaptırdım 465 tl tuttu
    yag değişim
    yag filtre
    polen filtre
    fren hıdroligi ve degişimi
    ok kadar:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldumut07

bugun 1,6 benzınlı 40 bin bakım yaptırdım 465 tl tuttu
    yag değişim
    yag filtre
    polen filtre
    fren hıdroligi ve degişimi
    ok kadar:))))
    sıcak havalarda klimayı da açınca yakıt göstergesi 8.8 e dayandı. ondan önce 8 idi. bu araçta 8'in altını görmek çok zor ya. kırmızı ışıkta kaplumbağa hızıyla ivmeleneceksin, gazı köklemeyeceksin, sağ şeritten yavaş yavaş gideceksin de ancak 7.5 falan zar zor görülür. araç 1.6 otomatik, benzinli

bir de güya eco mode'da yapıyor bu 8 litreyi. sport mode'a alsak 16 litre falan yakacak herhalde. nasıl eco mode bu :)

araç bence bir miktar daha yakıt tasarrufuna göre tasarlanmalıydı. sonuçta toyota bir performans markası değil.

arkadaşın tiguan'ı var benzinli, 10 litre yakıyor diyor. tiguan 10 yakıyorsa onun neredeyse yarısı boyutundaki auris'in 8 yakması düşündürücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerryh -- 14 Ağustos 2015; 22:47:41 >

• goldumut07 G kullanıcısına yanıt
    Toyota servisinde mi yaptırdınız? Yoksa dışarda mı?
  • TT75 kullanıcısına yanıt
    servis
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT75

Ben Mayıs'ta 800 TL'ye yaptırmıştım. Model ve hasarsızlık durumu sizinki ile aynı.

Kasko tarihine daha var hocam.

Zorunlu trafik Sigortasının tarihi dolmak üzere . Trafik sigortasını kaç liraya yaptırdınız.
  • quote:

servis

benim gibi kalem kalem detayları verseniz de aradaki farkın nereden geldiğini anlasak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

quote:

Orijinalden alıntı: TT75

Kasko tarihine daha var hocam.

Zorunlu trafik Sigortasının tarihi dolmak üzere . Trafik sigortasını kaç liraya yaptırdınız.

Mayısta 290 TL
  • Beyler egsozla problem yaşayan oldu mu ? Egsozdan sanki delikmis gibi ses geliyor. Egsozcuya goturdum bulunduğum yerde servis olmadığı için, egsozcu anlam veremedi sese. Yarın afyon hisar toyotadan randevu aldım. Telefonda servis sorumlusuyla konuştum biraz , bi iki tane degistik gelin yardımcı oluruz dedi. Aynı sesi 2013 yılında test aracında da duymuştum , hatta almadan bu ses normal değil demiştim, sorumlu bi sorun olduğunu soyledi. Acaba kronik bi problem mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Beyler egsozla problem yaşayan oldu mu ? Egsozdan sanki delikmis gibi ses geliyor. Egsozcuya goturdum bulunduğum yerde servis olmadığı için, egsozcu anlam veremedi sese. Yarın afyon hisar toyotadan randevu aldım. Telefonda servis sorumlusuyla konuştum biraz , bi iki tane degistik gelin yardımcı oluruz dedi. Aynı sesi 2013 yılında test aracında da duymuştum , hatta almadan bu ses normal değil demiştim, sorumlu bi sorun olduğunu soyledi. Acaba kronik bi problem mi ?

Kendimi alintilayim. Evet kronikmis. Egsoz degisecek. Ôn fren balatalari da ses yapiyordu yuksek hizda ikisi de garantiden ucretsiz degisecek. Parca siparisi verildi

• quote:

Beyler egsozla problem yaşayan oldu mu ? Egsozdan sanki delikmis gibi ses geliyor. Egsozcuya goturdum bulunduğum yerde servis olmadığı için, egsozcu anlam veremedi sese. Yarın afyon hisar toyotadan randevu aldım. Telefonda servis sorumlusuyla konuştum biraz , bi iki tane degistik gelin yardımcı oluruz dedi. Aynı sesi 2013 yılında test aracında da duymuştum , hatta almadan bu ses normal değil demiştim, sorumlu bi sorun olduğunu soyledi. Acaba kronik bi problem mi ?

benımde egzos abartı ses yapıyordu..vuruk esık varmı dıye baktılar bırsey bulamayınca garantıden degıstırdıler....
  • quote:

quote:

benımde egzos abartı ses yapıyordu..vuruk esık varmı dıye baktılar bırsey bulamayınca garantıden degıstırdıler....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2. yıl bakımı için götüreceğim aracı. 1,33 life.

Bakım ücreti ne kadar çıkar sizce ? Nelerde değişim oluyor ?

Yakında 2. yıl için bakıma giden var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Arkadaşlar 2. yıl bakımı için götüreceğim aracı. 1,33 life.

Bakım ücreti ne kadar çıkar sizce ? Nelerde değişim oluyor ?

Yakında 2. yıl için bakıma giden var mı ?

300 lira. 10 bin bakımının aynisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.