Orta Saha yeterli (yüksek) Sağ Defans kaliteli (çok yüksek) Göbek Defans çok iyi (düşük) Sol Defans çok iyi (çok düşük) Sağ Atak kaliteli (yüksek) Göbek Atak kötü (düşük) Sol Atak yeterli (çok düşük)
takımdan 3 tane oyuncu yolladım. yaşlı 3 oyuncu da aldım yine.
bu sezonun sonuna kadar oyunkuruculuk vermeye devam etmeyi düşünüyorum.
gelecek sezon ise, genç forvetler alıp pas antrenmanına döneceğim 1 sezonluğuna. bu sırada oyunkurucular da pas özelliğine kavuşacak.
sonraki sezon ise golcülüğe geçmeyi düşünüyorum.
oyunkuruculuk'ta para yok arkadaş, golcülüğü öneriyor musunuz?
yanıtı basit sen de biliyorsun ama yazalım tekrar,
golcülük ve defans oyuncuları bok gibi paraya satılıyor. fakat yetiştirmesi biraz daha zahmetli.
kanat oyuncuları pm olmadığı sürece çok para etmiyor. pm'i oldu mu, bas kanadı; yeme de yanında yat.
pm başlangıç için iyi bir antrenman, kalecilik gibi bence :) fazla para kazandırmaz ama başlangıç için iyidir.
özet geçiyorum: bence verdiğin antrenmanın türü değil, sürdürebilirliği önemli. sen bir oyuncu alıp 7-8 sezon oynatırsan tabii ki dert yanarsın pm'den kazanamadım diye. sen iyi yapardın 17'nin başında alıp, 18-19'da satmayı. bence onu tekrar düşün, bu sefer golcülük için.
oyunu 2-3 sezondur neredeyse hiç takip etmiyorum sadece talimat veriyorum. uğraşacak olsam çok da güzel yaparım. bir tane pm'yi 3,5-4 milyona zaten sattım, takımı toparladım. bir süre daha oyuncu sıkıntısı çekmem gibi. kasada da 4 milyon para duruyor. satılacak 1 pm daha var.
PM antrenmanının çivisi çıktı artık ya. Bu zamana kadar devam ediyo olman yanlış. Para kazanmak istiyosan pas antrenmanına hemen geç derim.
Ben de az önce başlayan birisi olarak ilk antrenmanı golcülük üzerine ayarladımHayırlısı.
Bende alışmışım bildim bileli kalecilik yapıyorum gerçi daha bileli çok bişey olmadı
her antrenmanı deneyebilirim pm dışında. e oyunda ortasaha çok önemli. alacan tecrübeli adamları koyacan ortaya en olgunundan, ne uğraşacan çocuk çocuklan :)
hemşo çok haklısın. hem yaşlı pm'ler ucuz oluyor, hem de tecrübeleri nedeniyle tercih nedeni.
imzana bayıldım, çorabilirim
iyi, bu hafta da kazandık deplasmanda. kanatlar iyi çalışıyor maşallah
neyse haftaya pas vermeye başlıyorum. hem orta sahaların pası artar.
şu 2 sene önce kural değişmişti yanlış hatırlamıyorsam. çok düşük seviyelerde skill atlama hızlanmıştı, yanlış mıyım?
neyse orta alandaki gençlerin pası yükselirse fiyatı da yükselir galiba. sonra yaşlı emiceleri dizerim takıma
genç forvetler de alacağım, pasları yükselsin.
şimdi elimdeki gençler bunlar. 4 tane forvet aldım, gelecek sezona kadar pas vereceğim. aslında bilerek düşme hattına gerileyip, sıralama maçı mı oynasam? fazladan oyuncu idman alır neyse, bu adamlara 2,5m para verdim, final haftasındayız diye fazla özenemedim. şu finalleri atlatırsam sağ salim yaz boyu takıma gül gibi bakacağım ve tekrar yükselteceğim. şimdi kısa pasa geçiyorum, seneye golcülüğe geçeriz.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
hemşo çok haklısın. hem yaşlı pm'ler ucuz oluyor, hem de tecrübeleri nedeniyle tercih nedeni.
imzana bayıldım, çorabilirim
al buyur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme