Şimdi Ara

yeni astra sedan cosmo 1.3 cdti dizel aldım. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
11.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Antalya opel hedefin resmi işlemleri bir türlü bitirememesi canımı sıkmıştı ama sonra biraz olsun telafi ettiler.
    İş güç fazla kullanamadım, kullandıkça yazarım, şu an araç almamış olsam tekrar bunu alırım, memnunum.

ilk izlenimler: arkası çok rahat, diz mesafesi çok çok iyi, gidip baktığınızda dikkat edip arkayı inceleyin.
    Bagajı geniş.
    Yarım deri koltuklar: ben sevdim, arkadaşlar da beğendi.
    Araç sessiz, motor sesi biraz içeri geliyor ve benim çok hoşuma gidiyor.

Çakıl tipi pürüzlü asfaltın sesi içeriye çok geliyor, michelin tipi lastikler eskiyince varsa ses yapmayan lastiklerden takmayı düşünüyorum.

Arabamda park sensörü yok galiba, cosmo H/B kullanan arkadaşlar sizlerde varmı?
  • xenon veya afl almassanız park sensörü gelmez cosmo donanımda. keşke xenon lu alsaydın konsolda ki soldaki boş düğmede dolardı öyle olunca. kapı kilidinin simetriğinde olan düğmeden bahsediorum
  • Benimki xenon paketli (xenon + cc). Sanırım sedanlarda park sensoru yok. Kapı klidinin simetriği olan soldaki düğme, bende arka bagaj açma düğmesi.
  • hayırlı olsun hoş bir araç bu aracın servis bakım ücretini merak ediyorum bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hornet512

Benimki xenon paketli (xenon + cc). Sanırım sedanlarda park sensoru yok. Kapı klidinin simetriği olan soldaki düğme, bende arka bagaj açma düğmesi.

astra sedanların hepsinde otomatik bagaj var dimi
  • Sevgili hornet resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla...Ben de 1 yıl içinde bir astra hb veya sedan almayı düşünüyorum...
    6 ay önce kararım kesin astra hb idi fakat sedan çıkınca aklım karıştı açıkçası. Daha ayrıntılı izlenim bekliyorum kullanan arkadaşlardan

selamlar
  • Sedan Astra'da station wagon Astranın şasesini kullanmışlar o yüzden hatchback olanından çok daha geniş ve ferah bir iç hacmine sahip, tercih nedeni olabilir...
  • hornet resimler filan nerde,izlenimlerin...sabırsızlıkla bekliyoruz...özellikle orta konsolun resmini çekersen sevinirim..kimi modellerde yol bilgisayarı ayarı farklı düğmelerden yapılıyo..kimisinde bmw'nin iDrive gibi kimisinde yön tuşlarıyla kontrol ediliyor..anlamadım niye farklılık gösteriyo..seninkinde nasıl diye merak ediyorum..tez cevaplarını bekliyoruz..sagolasın..
  • kurban bayramından evvel de njoy 1.3 alıyoruz biz de..
    ön konsol cosmoyla çok farkediyo, cosmo bambaşka..
    hayırlısı..
  • Hepsinde nasıl bilmiyorum, benimkinde bagaj kapağı orta konsoldaki düğmeye basarak açılıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: frk96
    astra sedanların hepsinde otomatik bagaj var dimi
  • Arkadaşlar resimleri yakın zamanda paylaşırım, resim çekemedim.
    İzlenimlerime yakıt ile devam edeyim.
    Depoyu tam doldurarak son iki yakıt ikmalinde değerleri not aldım.
    Yakıt tüketimleri şöyle çıktı:

Birinci seferde tümüyle Antalya şehirmerkezi kullanımı, şehirdışı hiç yok.
    526 km, 107 YTL. Yani şehiriçi tüketimi 100 km de 7.4 litre.
    Bugünkü fiyatlarla kilometrede tam 20 kuruş yakıyor.

İkinci seferde %90 şehirdışı, kalan %10 şehiriçi.
    426 km, 65 YTL. Şehir dışı tüketimi 100 km de 5.5 litre.
    Bugünkü fiyatlarla kilometrede tam 15 kuruş yakıyor.

Diğer dizellere göre bu rakamlar nasıl bilmiyorum, benim eski benzinli 1.2 sienaya göre çok iyi.
    O araç 526km şehiriçinde 200 YTL nin üzerinde yakardı.
  • Resimleri de en yakın zamanda bekliyoruz..çok teşekkürler hornet..Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
  • 1.5 mılyar daha dusmus..
    inanılmaz..
    ıyıkı beklemısım..
    34e gelıcek njoy dızel spor paket metalık renk..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.