Şimdi Ara

Yeni Arçelik Uydu Alıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bu arada Arçelik AS 520 DCI adını verdiği yeni uydu alıcıyı piyasaya sürdü.Teknik özellikleri kısaca şöyle

5000 program hafızası (TV+Radyo)
    2 Slot ortak arayüz ( common interface) ( Viaccess, Irdeto, Cryptoworks, Nagravision, Conax ve Mediaguard destekli)
    DiSEqC 1.0 ve 1.2 desteği
    2 scart bağlantısı
    Dijital koaksiyel ses çıkışı
    Loop Through bağlantısı ile başka bir uydu alıcısına bağlantı
    Düzenlenebilir 5 adet favori kanal listesi
    Manuel PID ile kanal arama
    Çocuk kilidi
    Elektronik Program Rehberi (EPG)
    Uydu sinyal seviye bilgisinin gösterilmesi
    RS 232 portu ile yazılım güncelleme
    Menüden Önizleme
    LNB Frekans Ayarlama
    3 adet oyun
    11 menu dili
    Dijital yayınlar için grafik menüler
    Scarttan RGB seçeneği sayesinde mükemmel görüntü
    Uzaktan kumandadan ses kontrolü
    Uydu ve transporder için tarama özelliği
    Bekleme modunda ön panelde saat göstergesi
    Sleep fonksiyonu
    Kanal yönetimi ve kurulum menüsü kilidi
    PAL/NTSC desteği
    Yedi adet zamanlayıcı
    Kişisel açılış mesajı
    Fabrika ayarlarına dönebilme özelliği
    Kanalların yerini değiştirebilme özelliği

Fiyat Bilgileri

Peşin Fiyatı : 300.000 TL.

Ön Ödemeli TV Kampanyası
    Peşinat Taksit Toplam Fiyat
    25.500 8 x 25.500 229.500
    17.900 13 x 17.900 250.600

• Abi git allah aşkına ya çamaşır makinesi buzdolabı yapan firmadan receıver mı alınır.

key girmek istesen yapamazsın.
    Modül desen bir yere kadr.
    Çatı anteni takarım daha iyi.
  • daha dusuk fiyata daha yuksek ozelliklerde makina alırsın
    bunu alırsan bir ise yaramaz zaten
  • Arkadaş haklı.
  • ABİ profescobar SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM FIRIN BUZDOLABI ÜRETEM ADAMLARDA UYDUMU ALINIR ZATEN O MARKALARIN İÇİ BİZİM BİR ÇOĞUMUZUN KULLANDIĞI MARKALARDAN FAZLA PARA VERMEYE GEREK YOK YANİ
  • NE ALAKA ARKADAŞIM UYDU ALICILARINDA ÖYLE ÇOK BÜYÜK FARKLAR YOK ARÇELİKLE DİĞERLERİ ARASINDA ÇOK FARK YOK KIRILAN TUM ADULTLAR ARÇELIKTEDE IZLENİYOR...DISCOVERY KIRILAMIYOR AYNI ŞEKILDE ARÇELIKTEDE BU AYNI YANI ŞU ANDA KIRILAN ŞİFRELERIN HEPSI ARÇELIKTE IZLENIYOR ŞU AŞAMADA ARALARINDA SOMUT Bİ FARK YOK....BAZI KONULAR DEDİKODU YOK BEN IZLIYORUM YOK ŞU AÇIYORR FELAN INANMAYIN...
  • bu fiyata çakılı modüllü pek çok cihaz alınır hemde next, sunny veya goldmaster gibi çok daha iyi yazılım desteği olan firmalardan cihaza lafım yok ama çok pahalı mesela next 2005dcı skı 250ytl civarı peşin fiyatı çakılı modülü var ve bu cihazdan fazla olarak fullxleride açar, next 2000cıs 230ytl civarı çakılı modülü var ve bundan daha iyi bir cihaz. lafım arçeliğe değil fiyata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uydu alıcısı ve android tv?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENİM ARÇELIKLE YAKIN İLGİM YOK AMA CİDDEN SOMUT Bİ FARK YOK ORTADA ARAŞTIR BU BÖYLE HERKES LAF KALABALIĞI YAPIYORRR
  • ŞUNUDA SÖYLİM O ALICILARIN ÇOGU ÇİN MALI ÇİN MALLARININDA KALITESI ORTADA AMA ARÇELIK YADA VESTEL OLSUN BUNLARIN PARÇA GARANTILERI VAR BENCE TANIDIK OLMASI İYİ PİYASADA ÇOK ALICI VAR HERGUNDE YENISİ GELİYORR BUNLARIN HEPSİ ÇİN MALI...EN İYİ DEDIKLERINIZ BİLE MESELA DİSCOVEYI TURKEYI ÇÖZEMİYORR AYRIVA FULLX FELAN BUNLARADA BEN RASLAMADIM ÇÖZULEN KANALLAR ZATEN ŞU ANDA BELLİ VE HEPSINIDE EKSIKSIZ ARÇELİK ÇÖZUYORR ÇÖZULMUŞ OLUPTA ÇÖZEMEDIGII YOK!!!
  • FIRIN BUZDOLABI YAPMAKTA AYRICA BASIT İŞLER DEGIL VE BUDA BİR UYDU ALICISI SATMAKLA ÖLÇÜ OLAMAZ ...ASLINDA SANA DOGRUSUNU YAZMAK ISTIYORUM O ALICILARIN TAMAMI YANI BUNA YERLI OLANLARDA DAHIL İÇİNDEKI ELEKTRONIK DEVRENIN TAMAMI DIŞARDAN HAZIR GELİYOR BURADA ÇOK BASIT BİR ŞEKİLDE SOKET TARZINDA MONTAJ YAPILIYORRR HEPSI YURT DIŞI...İLK DIVX OKUYAN CİHAZI HATIRLA ŞİMDİ 60 MILYONA DIVXLI DVDLER VAR PİYASADA İLK VESTEL ÇIKARDI SONRA TUM MARKALAR YANI 1 YIL SONRA TUM UYDU ALICILAR AYNI DEGERDE OLACAK HER KONUDA YAZILIMDA DAHIL...
  • senin rastalamış olman çözmediği anlamına gelmez, alırsın 250ytl verip next 2005sky rastlarsın fullx çözen, çakılı modülü olan bilgisayara kayıt yapan(bahsettiğin cihazdan 50ytl daha ucuz ve bu özelliklerin hepsi bahsettiğin cihazda olmayan özellikler) cihaza. senin bahsettiğin özellikteki cihazları kolaylıkla 170-200 ytl civarına bulursun piyasada, feriştahı olsa 300 ytl yapmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: sonistasyon

ŞUNUDA SÖYLİM O ALICILARIN ÇOGU ÇİN MALI ÇİN MALLARININDA KALITESI ORTADA AMA ARÇELIK YADA VESTEL OLSUN BUNLARIN PARÇA GARANTILERI VAR BENCE TANIDIK OLMASI İYİ PİYASADA ÇOK ALICI VAR HERGUNDE YENISİ GELİYORR BUNLARIN HEPSİ ÇİN MALI...EN İYİ DEDIKLERINIZ BİLE MESELA DİSCOVEYI TURKEYI ÇÖZEMİYORR AYRIVA FULLX FELAN BUNLARADA BEN RASLAMADIM ÇÖZULEN KANALLAR ZATEN ŞU ANDA BELLİ VE HEPSINIDE EKSIKSIZ ARÇELİK ÇÖZUYORR ÇÖZULMUŞ OLUPTA ÇÖZEMEDIGII YOK!!!

• arkadaşım bende beko modeli var ben gayet menununm vede yazılım atıyorum şimdilik bir sorunum yok yanlız fiyat gerçekten çokkk biraz daha araştırmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.