Şimdi Ara

yeni aram mapı fps sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Normalde 3-5 fps alıyorum, oraya girince fps -lere düşüyor webcam'den fotoğrafımı çekip ekrana yollamaya falan başlıyor. Kötü oluyor moralim bozuldu
  • 25 fps ile bir oyunu oynayın bakalım zevk alcakmısınız. Aşırı kasma var. Daha sonra 40la oynayın. Hafif kasma var yine hissediliyor. sonra 60 fps ile oynayın oyun akıcı. 100 fps ile oynadıktan sonra bir daha 60 fps ile oynamak istemezsiniz.

konu açan arkadaşa: Evet bende de fps düşüyor
  • Valla sistemim yetmediğinden değil ama ayarları düşürdüm ben Low'da bazen team fightta öyle saçma bi kasma yapıyor ki oyundan bile olabiliyorsunuz. Önlem almak şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

25 fps ile bir oyunu oynayın bakalım zevk alcakmısınız. Aşırı kasma var. Daha sonra 40la oynayın. Hafif kasma var yine hissediliyor. sonra 60 fps ile oynayın oyun akıcı. 100 fps ile oynadıktan sonra bir daha 60 fps ile oynamak istemezsiniz.

konu açan arkadaşa: Evet bende de fps düşüyor

Eski bilgisayarımda 20-10 fps ile oynuyordum, şimdikinde 60 fps olunca çok rahatladım dediğin gibi. Bir de ne kadar lag olursa olsun eski alışkanlıkla oynayabiliyorum

Sorun bende de var bu arada. Riot pls

• Cesaret arenasi devre disi kaldi degil mi simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikleri diğer haritalara oranla daha iyi olduğu için olabilir. Ayrica üzüldüğün şeye bak millet 60' ı göremiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

Normal bir insanın gözü 60+ Fpsyi algılayamaz. Yani 8847528279 Fps ile 60 fps sana aynı gelir. O yüzden üzülme o kadar.

Normalde böyle ama o sabit 60 olur olur tf nin ortasında 40 lara falan düşer sen farketmezsin. Ayrıca 60 fps nin yeterli olmadığı oyunlar var yani bazen yetmeyedebiliyor. Bu arada sorun bende de var...

Cod da niye 250 fps ile 60 fps arasinda GÖZLE görülür fark var?

• Görüntü ayarlarını düşür,zaten 60-70 fps iyi
  • O mapin dokusu diğer rift'ten daha ayrıntılı ve aa değerleri yüksek onun için fps stabil kalmaz
  • 200fpsde ekran kayması olmuyor muydu ya? Bilmiyorsam affedin

Amaç:Normalde 200fps ile oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSwordDown -- 1 Mayıs 2013; 16:33:21 >
  • Ben Call of Duty 2 yi 700 fpsde oynamıştım, oyunun yürüme efektleri çalşmıyordu adam kayıyordu zeminde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

quote:

quote:

Normal bir insanın gözü 60+ Fpsyi algılayamaz. Yani 8847528279 Fps ile 60 fps sana aynı gelir. O yüzden üzülme o kadar.

Normalde böyle ama o sabit 60 olur olur tf nin ortasında 40 lara falan düşer sen farketmezsin. Ayrıca 60 fps nin yeterli olmadığı oyunlar var yani bazen yetmeyedebiliyor. Bu arada sorun bende de var...

Çünkü cod lol gibi en fazla 80 fps ye kadar akıcılaşmıyor sınırı daha fazla çünkü fps oyunu. Lolde oyun 80 fpsye kadar akıcılaşır sonra pek bir fark olmaz.

• Grafikler yeni haritada daha iyi kar fırtınası gibi rüzgar falan esiyor kuleyi yıkınca zincirler kırılıp düşüyor falan fps düşüşü normal bende de oldu
  • Normal oyunda 30 fps, Aram'da 10 fps gördüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

quote:

quote:

Çünkü cod lol gibi en fazla 80 fps ye kadar akıcılaşmıyor sınırı daha fazla çünkü fps oyunu. Lolde oyun 80 fpsye kadar akıcılaşır sonra pek bir fark olmaz.

konuşmadaki ender mantıklı yorumlardan .. aşağı kadar resmen bu yorumu aramışım :)

• şu sistemle bile aramda 60fpsyle oynadık ya helal olsun mübarek crysis3e denk galiba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.