Arkadaşlar, elimde 91 mazda 323 var. Şu farları açılıp kapananından. Su gibi benzin yiyiyor. Buna LPG mi taktırsam satıp yenisini mi alsam bilemedim. Aracın ayrıntılarını hazırladığım satış ilanında bulabilirsiniz. Yardımlar için teşekkür ederim.
" Merhaba, Severek aldığım ve kullandığım Mazda'mı aşırı benzin yemesi sebebiyle satıyorum. Arabadan anlıyorsanız uygun fiyattan alıp bakım yaptırıp kullanabileceğiniz bir araç. Ben anlamadığım ve daha önce piyasadan 1.500 tllik bir kazık yediğim için anlayan birine satmak istiyorum.
Benim gördüğüm yaptırılması gereken bakımlar şunlar.
1- LPG taktırmalısınız. Başka türlü kullanamazsınız. 2- Arabanın önünde hafif bir göçük var, bana kalırsa birkaç çekiçlik işi var 3- Kaporta kapağı güneş yanığı sebebiyle boyanmalı 4- Bir kaç tane macunlanıp boyanması gereken yer var 5- Şanzuman bakımı yapılmalı (Her nekadar geçen yıl bir arkadaşım servisi yerine tanıdığı birine götürüp bana 1500 tl maliyet çıkarsa da!) 6- El frenininin ışığı sönmüyor. 7- Direksiyonu sağ veya sola sonuna kadar çevirdiğinizde bir gıcırtı geliyor. 8- İç döşemeyi tırmanmak için kullanan kızım yırttı. Bunun dışındakilere arabayı yakından görerek siz karar verebilirsiniz.
Artıları 1- Otomatik vitesli 2- Direksiyonu çok rahat 3- Ön panel temiz. 4- Frenleri sağlam 5- Lastikleri iyi. 6- 2013 mart ayına kadar muayenesi var 7- Sigortası sürüyor