Şimdi Ara

Yeni Almanca Sitem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    Almanca üzerine öğrenmek isteyenler yardımcı olmak amacıyla açtığımım bu site hakkında ne düşünüyorsunuz?
    www.basitalmanca.com

    Basit ve anlaşılır bi dil kullandım ve konuların anlaşılmasınıı kolaylaştırmak için
    bol bol örneklere yer verdim.

    Geri dönütlerini bekliyorum yardımcı olursanız çok sevirim.
    Ayrıca abone olup yeni yazıları size ulaştırmamızı sağlayabilirsiniz.

    Teşekkürler :)



  • Merhaba hocam, emeğinize sağlık. Ben üye oldum. Sanırım yeni kurulmuş bir site, hayırlı olsun. Belki ilerleyen dönemde basamak basamak konu ve içerikler eklersiniz. Umarım içeriği geliştirmeye devam edersiniz ve pekçok kişi faydalanır. Bir doktor olarak kitaplara ve literatüre boğulmuş biri olarak şunu söylemek isterim. Aslında gerçek 1 tane ve o gerçeğe çıkmayı amaçlayan ancak bu esnada bazen amacından sapan tonlarca yol üretiliyor. Günümüzde o amaç doğrultusunda en kestirme ve kalıcı yolu bulmak güzel olan. Çünkü zaman da para da kıymetli. Ben sıfırdan almancaya başlayacağım. Nerden başlarım bilmiyorum ama sizin sitenizden Vokabeln kısmıyla başladım. İngilizce de çalışıyorum, rat.planet hocamın açtığı konuyu takip ediyorum. Umarım dil becerimi güzel noktalara taşır ve sizlere de çok dua ederim. Teşekkürler.
  • Merhabalar Doktorum

    Sizin de tespit ettiğiniz üzere sitemiz daha yeni ama gün geçtikçe siz de fark edeceksiniz ki yeni konular ve kelimeler eklenmeye devam ediyor ve edecek(Hatta şu anda bir tanesi üzerinde çalışıyorum). İlk hedefimiz bu internet denilen bilgi karmaşası olan yerde almanca öğrenmek isteyenlerin en kısa ve kolay şekilde bilgiye ulaşmasını sağlamaktır. Konuları anlatırken ise olabildiğince basit, anlaşılır anlatıp: bol bol örnekler ile desteklemeye çalışıyoruz çünkü dediğiniz gibi zaman da bilgi da kıymetli.
    Beğenmenize çok sevindim ve umarım hedefleriniz doğrultusunda sizlere yardımcı olabiliriz. Kafanızda oluşan soruları ingilizce veya almanca hiç fark etmeden bana ulaştırabilirsiniz seve seve yardım ederim. Hiç şüpheniz olmasın lütfen çünkü son cümleniz bizim için en değerli olanı.

    Teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.