Şimdi Ara

Yeni Alınan Iphone Sorunu - Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumdan bir arkadaştan, dün bir Iphone satın aldım.Tüm hatlar ile çalışıyor idi,arkadaş cihazın garantili olduğunu da söylemişti.Bu sabah telefonun içindeki tüm ayarları silerek yeni bir başlangıç yapmak istedim ve ayarlar'dan içindeki tüm veriyi ve ayarları silmesini istedim.Yaklaşık 30 dk içinde tekrar açıldı ve karşıma kendi hattımla ve bir başka operatörün hattı ile çalışmayan ve sadece acil aramaları kabul eden bir telefon çıktı.Şimdi bu konuda senelerin deneyimi olarak bir yardım istiyorum.

1) Bu telefonun Türkiye'den alınmadığını kanıtlar mı?
    2) Telefonumu çalışır hale nasıl getirebilirim, illa alındığı ülkenin hattı ile açarak mı Jailbreak yapmam gerekiyor.
    3) Simlock işlemi ile Jailbreak işlemi arasındaki fark nedir?

Hızlı bir şekilde nasıl çözebilirim bu sorunu?

Tşk.

• simlock telefonu izin verilmeyen hatları kullanabilmen için yapılan işlem jailbreak ise apple store da bulunan lisanslı programların lisanssız olarak çalışması için yapılan işlem
  • Telefonumu itunes çalışırken bilgisayara bağladığımda, Turkcell hattımı gördü.Menüyü çıkardı.Bu sanırım 1.maddeyi çürüttü?Ne dersiniz?
    Benim dün de şöyle bir problemim oldu, cihazı fabrika ayarlarına almak için gereken refurbish programını kurmak için .net framework kurmam gerektiğini okudum ama bende daha üst versiyon bir framework olduğu için kuramadım.Bu programı neden kuramıyorum daha yüksek versiyon varken?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.