Şimdi Ara

Yeni Alien filmi gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • District 9 ve Elysium filmlerinin yönetmeni Neill Blomkamp yeni bir Alien filmi üzerinde çalışıyor olabilir. Neill Blomkamp isimli Twitter hesabından Alien filmine ait görseller paylaşıldı.

Bu adam Alien filmi çeksin başka bir şey istemiyorum.

• Ripley oynamaz herhalde bu sefer, kadının perti çıktı.
  • zaten prometheus ün devamı gelmedi büyük ihtimalle onun devam filmi çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prometheus'un devamı yerine yeni Alien filmi gelse daha iyi olur. Ripley yerine başka bir karakterle farklı bir zamanda geçmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Prometheus'un devamı yerine yeni Alien filmi gelse daha iyi olur. Ripley yerine başka bir karakterle farklı bir zamanda geçmeli.

Kesinlikle yönetmen zati çok etkin bu konuda başaracağına inanıyorum, yasak bölge 9 uzay teması olarak gelmiş geçmiş en iyi yapımlardan biridirki yönetmen bekleneni elysıum ile pek veremdi aslında verdi ama süksesi fazla yansımadı yoksa gayet ortanın üstü bir yapımdı
  • Bilim-kurgu delisi olduğum için birkaç yorumda bulunayım istedim.

Aslında "Prometheus", "Alien", "Predator" ve "Alien vs Predator" filmlerinde içi içe geçmiş olay örgüsü vardır. Bu filmler belli zamanlarda kesişirler, senaryolar kesişir.

Hem Prometheus hem Alien hem de Predator filmlerinin daha bir çok devam filmini izleyebiliriz. Bu filmleri birbirinden aşağıda görmek haksızlıktır. Bu filmler birbirini tamamlayan senaryolardır.

Alien Serisi'nin ve Prometheus'un konusu uzak gelecekte geçmekteyken, diğerleri ise yakın gelecekte ya da geçmişte yani çağımızda geçmektedir. Prometheus ile birlikte senaryo öyle bir dallandı budaklandı ki tahminde bulunmak çok zorlaştı.

Film içeriği hakkında yorumum olduğu için bunu gizledim.

Prometheus'tan önce Predator'lar varken şimdi ise Mühendisler (Engineers) var. Senaryo içerisinde Weyland ve Yutani Şirketlerini de unutmamak lazım. Bu filmlerin türü sadece bilim-kurgu değildir, içerisinde felsefe tavan yapar, yer yer sistem eleştirisi yapar.

Saygılar...

• cyborg1981 kullanıcısına yanıt
    Predator, Alien'dan bağımsız başka bir hikaye, bir bağlantıları yok. Alien vs Predator filmleri yapımcıların tamamen maddi çıkar beklentisi ile yaptığı keyfi filmler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllar önce filmlerde gördüğümüz birçok teknolojik şeyleri bugün gerçekten kullanıyoruz.

Siz filmlere hayal ürünü olarak bakabilirsiniz ama hayal kurmadan gerçeğe yaklaşamayız.

Bence bağlantı var, yeni filmler çekildikçe bu bağlantılar daha da belli hale gelecektir.

Birkaç detay vereyim istersen
    Alien vs Predator filmlerinde (iki film) yaratıklarla avcıları bir arada izlemiyor muyuz? AVP I'de (2004) Weyland Şirketi yok mu, AVP II'de (2007) filmin sonunda Predator'ın silahını Yutani'ye vermiyorlar mı?

Saygılar...
  • cyborg1981 kullanıcısına yanıt
    Detay ekleyerek gerekirse jurassic park'a da baglarsin avatar'a da o yuzden yazdiklarinin bir onemi yok. O detaylar iki farkli figuru ayni filmde bulusturmak icin yapilmasi gereken unsurlar. Alien ve predator iki farkli yaratik iki farkli hikayedir, ben sana yanlis bilgi vermemen icin dogrusunu soyluyorum yoksa kendi icinde neye nasil inanmak istiyorsan inan, beni ilgilendirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Melkor dikkat ederseniz "bence" diye başlıyorum, hepsi benim kendi yorumum.

İyi geceler, saygılar...
  • spoiler...

arkadaşlar AvsP bambaşka bir seri.... tamammen predator 2 ( Av 2 ) filmin final sahnesindeki bir kafatasından üretilmiş yeni bir senaryo. Alien serisiyle yada Av 1- 2 filmleri filan alakası yok. Kendi içinde bir senaryosu var. eğer bağlantılı diyorsanız bunun sonucu olarak prometheusun finalindeki mühendisler predatör ırkı olması lazım. çünkü ilk AvsP filminde bir flashback de anlatılanlara göre insanlara hükmeden canlılar onlar(mış).

neyse Alien e dönersek; prometheus un devamı olamaz çünkü prometheus un devamı zaten alien filmi. sonrasında aliens alien 3 alien resurrection diye devam ediyor. şahsen en dandik film derseniz resurrection derim.

artı arkadaşların dediği gibi ripley baya yaşlandı. eğer birdaha yeni projede oynarsa umarım umarım alien filmindeki final sahnesi tarzında bir sahne koymazlar. bu yaştan sonra böyle sahneleri ne signature (neydi adı? ) kaldırabilir nede ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapımcısı aç kalmış olmalı...
  • Sigourney Weaver artık çok alıştığımız bir karakter umarım filmde yer alır ve orjinal senaryoya sadık kalınır.

• Kim ne derse desin prometheusun devam filmi gelmeli.Bittigi yerden direk alien filmine baglanmiyor cunku.

Ayrica Alien serisi benim icin Alien 3 le birlikte bitmistir.Sonraki filmler sacmaliktan baska bir sey degil.

• Henüz vizyona girmeyen Chappie'nin yönetmeni Neill Blomkamp bu yılın başlarında Instagram hesabından yayımladığı konsept çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

Collider'a yaptığı açıklamada Blomkamp; "Her zaman bu filmi çekmek istedim, Halâ daha istiyorum (Gülüyor), Bu olabilir, ama yapmak için zamana ihtiyacım var. Chappie ortaya çıktığında bunun için zamanım vardı, bu yüzden dolayı yapmaya başladım. Konsept çalışmalarını yaparken Sigourney (Alien filminin başrolü) ile konuştum. Yani, her defasında ona Alien filmini soruyorum. Alien ve Aliens filmleri benim favorim," dedi.

http://www.merlininkazani.com/Yeni_bir_Alien_filmi_gorebiliriz-oyun_sinema-79814p1.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.