< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
KGP86AXB0N bu modelin gri olanı yok mudur yada buna ne karşılık gelebilir gri olarak B sınıfı bir dolap alma durumu var ama bakıyorum da fiyatlar uçmuş. |
|
|
|
İnsanlar enerjinin önemini hala anlayamamış belli bir kW nın üstünde elektriğin fiyatı 2 -3 KATI (şuan 2 katı) olduğu dönemlere girilecek Bosch KG86AXB0N alın kendi parasını 5 yılda çıkartır Adem Helvacının önermiş olduğu reklamla para kazandığı ürünleri alırsanız faturanız 2 ye katlar (370 - 400 üstü kwh harcayan ürünler öneriyordu) Hepsinde panasonic kompresör var aradaki fark yalıtımdır Belli bir kw altında olduğu için 1033 tl yerine 475 tl ödeyeceğim TELEFONA 25 -100 BİN TL veren bir kişi buzdolabından tasarruf etmesin ![]() Bana son 2 ayda gelen fatura (Kurutma / ÇM / BM / Dondurucu / Buzdolabı / 2 tv / 2 pc / Süpürge / ketıl / fırın / kombi .... ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Ekim 2025; 14:28:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor24 -- 28 Ekim 2025; 22:15:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hayırlı olsun üst modeli daha ucuzken neden 53 bin tl bu dolaba verdiniz en az 3 yıllık model defolu olma ihtimali yüksek Profilo BD3086ICFP 44 bin Siemens KG86PFIC0N 58 bin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Kasım 2025; 19:52:30 > |
|
Ben kendime almadım Bosh olsun istediler. Profilo bana da uzak bir marka üst model dediğiniz dolap çok iyiyse neden ucuz? Bosh servis olarak hiç başımı ağrıtmadı evde gene 25 senelik bosh var bozulmuyor buzluğunda ışık falan var aletin şimdikilerde yok çok ilginç, ksu5700ne bişiler modeli efsane olarak duruyor. Bana kalsa KGP86AXB0N alır geçerim. Ek olarak bu allahın belası sitelerde ucuz gözüken satıcılar dolapları hep İstanbul falan gönderim yapıyor hepsi yalan yani alamıyorsunuz. O fiyatlar gerçek değil kısaca başka satıcı seçeyim dersen hop fiyat 70 bin falan oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedycihan -- 12 Kasım 2025; 21:34:58 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C00K -- 20 Kasım 2025; 11:48:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Profilo BD3086ICFP 45 bin tl fiyatı yukarı çekerlerse 55-57 bine Siemens KG86PFIC0N veya Bosch KG86FIC0N alın Bayilere gidip alın dolapların hepsi aynı yerden geliyor neredeyse hepsi horoz lojistik evinize getiriyor |
|
Bu modeller panasonic kompresörlü mu hepsi bide 86 en bana büyük bi küçüğü lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Bende ses yok hatta kullandığım en sessiz buzdolabı gidin arçelik alın daha sesli olur Embraco VEMZ 7C R 600a (Embracodan 3 kat daha sessiz) Bosch KGN57SM32N Buzdolabı Bakımı | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/bosch-kgn57sm32n-buzdolabi-bakimi--155962079Şöyle bir durumda olabilir Bendeki etiket bu ![]() Etiketle milleti kandırma olayı olabilir ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Kasım 2025; 21:36:44 > |
|
Hocam ben de gördüğüm şikayetlere şaşırdım. Tam istediğim buzdolabını buldum dedim ama bi bakayım dedim şikayetleri görünce canım sıkıldı. BSH dışında bir marka almak istemiyorum. Hocam Profilo Siemens ve Bosch arasında fark var mı aynı modellerde yalıtım veya iç malzeme anlamında? |
|