Şimdi Ara

Yeni aldığım laptop kasıyor yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım laptop z510 ōzellikleri kısaca 8 gb ram i5 4200m nvdia Gt740m paylaşımsız 2 gb 2.4 ghz ===> 3.1 ghz ye kadar çıkıyor laptobu şarjda kullanıyorum ve driverlar güncel 8.1 win var . Sorunum ise tepkisizlik normalde webde gezinirken aniden internet gidiyor ama altta hala var gözüküyor sonra kapat diyorum kapanmıyor zorunlu kapanıyor sonra tekrar girmiyor tıklıyorum hiç bir şey olmuyor ctrl+alt+delete yapıyorum menü gelmiyor görev yöneticisi açılmıyor bilgisayarı kapa diyorum kapanmıyor yeniden başlatmıyor sonra bi bakıyorum geçmiş sorun ama sonra tekrar başlıyor ayrıca normal fps değerini alamıyorum oyublarda mesela league of legends oyununda normalde haritada gezinirken kasmıyor fakat skill shot skilleri seçereken kasmaya başlıyor hele hele team fightlarda 90 24 de kadar düşüyor normalde arkadaşlarda kasmıyor ayarları aynı laptop modeli aynı neden olabilir ( not : skill shot skillerinde 80 den 50 ye düşüyor ama kasmış oluyor ve oyunda sıkıntı çıkarıyor ) Donanım haber ailesi yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.