Bildirim
Yeni aldığım 1050ti görüntü yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Anakartla uyumluluk sorunu yok, deneyebiliyorsanız başka bi pc'de deneyin kartın bozuk olmadığından emin olun önce yada ondan önce kartı başka bi slotta deneyip, pc kartı görüyorsa driver'ını baştan kurun, içim tamamen rahat olsun diyorsanız tüm bunlardan önce bi format da atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 21 Şubat 2018; 1:15:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart bios update yapın derim.
Onun dışında kartı başka pcye takarak çalışıp çalışmadığından emin olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en çok yapılan hata kartın üzerinde bulunan 6 pinlik ek güç bağlantısını takmayı unutmak oluyor genelde
-
Vatandan almıştım geri götürdüm durumu anlattım denediler çalışıyormuş crysef in dediği gibi bios update deneyin dedi ama elimde başka kart yok pc de açamıyorum tabi ozmn kasayı getir biz bakalım dedi akşam kasayı götürücem
Yorumlarınız için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X