Şimdi Ara

Yeni Adidas aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çinli üreticiler adidas isminden isimler türetiyorlar. adidos v.s gibi...
    bu da bir benzeri sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

Şaka yapıyorsun değil mi?
    Çinli üreticiler adidas isminden isimler türetiyorlar. adidos v.s gibi...
    bu da bir benzeri sanırım...

adidas ın ismi patent li değil fakat üç çizgi ve o yaprak gibi olan şey patentli
  • güzelmiş hayırlı olsun ama 400 lira biraz pahalı geldi :S
  • resmi görünce okumadım bile
  • Dalga geçmeyin arkadaş haklı bu ayakkabı 400 lira. tabanında özel bir madde var fişeğe dönüşüyor ve uçuyorsunuz. 400 lira tanıtım fiyatı. Normal satış fiyatı 2000$ olacak.
  • hayırlı olsun.
  • kanka ben bunu amerikadan sipariş ettim abim adidasta çalışıyor neyse 650 tl ye patladı iyi almışsın güle güle giy.Bu arada adiclas kullananlar kulübüne hoşgeldin
  • BaBaCan Senın GönLüne GöreySe ßize HayırLı Olsun Demek Düşer.
    GüLe GüLe Giy.

Kötü Yorum Yapan ÜyeLeride Kınıyorum ßurası Paylaşım Formu Ortalığı ßulandırma Yeri Değil.
  • Adam dalga geçmiş sizinle,hayırlı olsun diyenler var,biz bunu yemeyiz diyenler var.Hey allahım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagin08

Dalga geçmeyin arkadaş haklı bu ayakkabı 400 lira. tabanında özel bir madde var fişeğe dönüşüyor ve uçuyorsunuz. 400 lira tanıtım fiyatı. Normal satış fiyatı 2000$ olacak.

Fişek olayını anlatmadı bana satıcı. Adidas'ın sitesinde de ayakkabıyla ilgili bilgi olmadığı için oraya da bakamıyorum. Nasıl kullanılıyor acep? Fiyat konusunda haklı olabilirsin. Test aşamasında demişti adam, heralde ondan ucuz bu fiyat.
    Kazık yemişsin, çakma onlar diyen arkadaşlar kıskanıyorlar herhalde. siz anlamazsınız ayakkabıdan. İsmine dikkat edin "Adiclas" çok klass bir ayakkabı yani (Önündeki Adi ne onu anlamadım ama )

Ayrıca çakma ayakkabıları da biliyorum. "adasdas" "abidas" "adibas" "adidos"

• quote:

Orijinalden alıntı: BBoYSySTR

quote:

Orijinalden alıntı: cagin08

Dalga geçmeyin arkadaş haklı bu ayakkabı 400 lira. tabanında özel bir madde var fişeğe dönüşüyor ve uçuyorsunuz. 400 lira tanıtım fiyatı. Normal satış fiyatı 2000$ olacak.

Fişek olayını anlatmadı bana satıcı. Adidas'ın sitesinde de ayakkabıyla ilgili bilgi olmadığı için oraya da bakamıyorum. Nasıl kullanılıyor acep? Fiyat konusunda haklı olabilirsin. Test aşamasında demişti adam, heralde ondan ucuz bu fiyat.
    Kazık yemişsin, çakma onlar diyen arkadaşlar kıskanıyorlar herhalde. siz anlamazsınız ayakkabıdan. İsmine dikkat edin "Adiclas" çok klass bir ayakkabı yani (Önündeki Adi ne onu anlamadım ama )

Ayrıca çakma ayakkabıları da biliyorum. "adasdas" "abidas" "adibas" "adidos"

Fişekler "ADİFUEL" adında bir yakıtla çalışyıor. Öncelikle bunu satın almalısın. Ayakkabılar ayağındayken bi leğenin içine boşalt yakıtı yarım saat sok ayağını içine dışarı çık koşarken anlayacaksın nasıl çalıştığını.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.