Şimdi Ara

YENİ 30 TL WORLDCARD KAMPANYASI SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BANA GELEN MAİLDE 3-29 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA WORLD ÜYESİ İŞYERLERİNDEN GİYİM,AYAKKABI,ÇOK KATLI MAGAZALAR,OPTİK,KOZMETİKSAAT,MÜCEVHARAT,KUYUMCU VEYA GIDA MARKET SEKTÖRLERİNDEN 3 ADET 100 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞE 30 TL WORLDPUAN

Kampanya koşulları:
    Kampanyaya katılmak için “KAZAN” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin SMS ile 6635'e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanyaya taksitli ve peşin işlemler dahil olup, BusinessCard'lar, Worldpuan ile yapılan alışverişler, nakit çekim ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez yararlanabilir.
    Aynı gün aynı World üye işyerinden yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanya dahilinde kazanılan puanlar kartlara 6 Mart gününe kadar yansıyacak olup, puanların son kullanma tarihi 18 Mart'dır.19 Mart'ta kullanılmayan puanlar geri alınacaktır.
    Marketlerdeki taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir., BU VAKIFBANK İÇİN GEÇERLİ KAMPANYA YAPI KREDİDE AYNIDIR

• bir önceki 500 e 50 yi yatrımadılar. madur olan arkadaşlar var. boyner dahil değilmiş meseala öncekine. Bu kampanayaya hangi mağazalar dahil nerden öğreneceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzz42 -- 8 Şubat 2012; 13:00:20 >

Kampanya Koşulları
    World ile 3 - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak 3 adet 100 TL ve üzeri gıda marketi, giyim, ayakkabı, çok katlı mağaza, kozmetik, optik, saat ve mücevherat alışverişlerine 30 TL Worldpuan hediye edilecektir. Gıda marketi alışverişlerinde tek çekim, diğer sektörlerde tek çekim veya taksitli ödemeler kampanyaya dahildir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları, Yapı Kredi banka kartları, Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir. Kampanyaya katılmak için “KAZAN” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Vakıfbank Worldcard için 6635'e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Banka kartlarının kampanyaya katılmaları için SMS göndermelerine gerek bulunmamaktadır. Kampanyaya taksitli ve peşin işlemler dahil olup, ticari kartlar, puan ile yapılan alışverişler, nakit çekim ve iade işlemleri dahil değildir. SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL’dir. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez yararlanabilir. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar kartlara 06 Mart 2012 tarihine kadar yüklenecektir. Kampanyadan kazanılacak 30 TL puan için son kullanım tarihi 18 Mart 2012'dir. Kullanılmayan puanlar 19 Mart 2012 tarihinde geri alınacaktır. Banka kartlarının puan yüklemesi 14 Mart 2012 tarihine kadar yapılacaktır. Aynı gün aynı World üye işyerinden yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz

• Üye işyerlerini worldcard'ın sitesinden sektör bazında kontrol edebilirsiniz.

Diğer başlıkta sormuştum ama kimse cevap verme zahmetinde bulunmadı, tekrar soruyorum;

Benim kampanyadan geç haberim olduğu için 2 adet 100 TL üzeri alış-veriş yaptıktan sonra SMS göndererek kampanyaya dahil oldum.

SMS gönderdikten sonraki alış-verişler mi dikkate alınır? yoksa SMS gönderim zamanının bir önemi yok mudur?

Teşekkürler..

Yani bu marketlerden yapılacak alışverişlerde gıdaya ek olarak giyim, elektronik, kırtasiye, tekel vb. alışverişler de olamaz mı?

"HAYAT, SEN BAŞKA PLANLAR YAPARKEN BAŞINA GELENLERDİR"
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Acaba Gıda Marketlerindeki alışverişlerde derken sadece bu marketlerden yapılacak gıda alışverişleri mi kasıt ediliyor?

Yani bu marketlerden yapılacak alışverişlerde gıdaya ek olarak giyim, elektronik, kırtasiye, tekel vb. alışverişler de olamaz mı?

Gıda sektöründe faaliyet gösteren üye işyerinden her türlü alışveriş (elektronik, tekel ürünleri vb.) geçerlidir.

VakifBank Worldcardla 29 Subat a kadar World uye isyerlerinden 3 ad.100TL gida ve giyim alisverisine 30TL Worldpuan!KAZAN yaz,kartin son 6 hanesini 6635e gonder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykb nin kampanya şartlarında kuyumcu değil de mücevherat olarak geçiyor yani kuyumcu dahil mi kampanyaya acaba?

Orijinalden alıntı: tori

hızlıal hepsiburada gibi sitelerden gr altın alsak kabul oluyor mu?

Olmuyor..

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Üye işyerlerini worldcard'ın sitesinden sektör bazında kontrol edebilirsiniz.

Diğer başlıkta sormuştum ama kimse cevap verme zahmetinde bulunmadı, tekrar soruyorum;

Benim kampanyadan geç haberim olduğu için 2 adet 100 TL üzeri alış-veriş yaptıktan sonra SMS göndererek kampanyaya dahil oldum.

SMS gönderdikten sonraki alış-verişler mi dikkate alınır? yoksa SMS gönderim zamanının bir önemi yok mudur?

Teşekkürler..

eski kampanyalardan tecrübemi aktarabilirim, sms öncesi veya sonrası fark etmiyor yapıkredi kampanyalarında. Ama diğer arkadaşın dediği gibi telefon edip teyit almakta fayda var.

Orijinalden alıntı: serdar1457

Vakıf world egelen mesaj

VakifBank Worldcardla 29 Subat a kadar World uye isyerlerinden 3 ad.100TL gida ve giyim alisverisine 30TL Worldpuan!KAZAN yaz,kartin son 6 hanesini 6635e gonder

7-31 ocaktaki 5x100 e 50 tl worldpuan kampanyasına katılım için sms yollamıştım, ama sms gitmemiş ve puanımı yüklemediler...sms gönderdikten sonra bankadan kampanyaya katıldınız diye sms gelmesi gerekiyor dediler.

Orijinalden alıntı: kyuksel

quote:

Vakıf world egelen mesaj

7-31 ocaktaki 5x100 e 50 tl worldpuan kampanyasına katılım için sms yollamıştım, ama sms gitmemiş ve puanımı yüklemediler...sms gönderdikten sonra bankadan kampanyaya katıldınız diye sms gelmesi gerekiyor dediler.

dostum keşke sms onayı gelmeyince, bankayı arasaydın, sağlık olsun, biraz pahalıda olsa tecrübe oldu...

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

Vakıf world egelen mesaj

dostum keşke sms onayı gelmeyince, bankayı arasaydın, sağlık olsun, biraz pahalıda olsa tecrübe oldu...

hiç dikkat etmemiştim.sanki sms geldi diye hatırlıyorum ama mesajları sildiğim için hatırlayamıyorum.silinen mesajları bir kurtarabilsem netleştiridim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

Vakıf world egelen mesaj

hiç dikkat etmemiştim.sanki sms geldi diye hatırlıyorum ama mesajları sildiğim için hatırlayamıyorum.silinen mesajları bir kurtarabilsem netleştiridim.

dostum eğer gönderdiğin sms'e cevap geldiğini düşünüyorsan (en azından içinde şüphe varsa) turkcell yazılı başvur, giden sms dökümünü versinler sana, 15 gün gibi bir sürede cevap verirler sanırım. gelen cevaba göre hareket edersin

• _____________________________
  • Ben bundan önceki yani 31 ocak son olan kampanya ile 5 tane 100 tl alışverişe 50 tl wordpuan kampanyasına katıldım. dün itibariyle yüklenmesi gereken 50 tl puan yüklenmedi.Bende müşteri hizmetlerine telefon açtım sebebini sordum. kampanya süresi içerisnde Kiler Alışveriş merkezinden yaptığım 100 tl üzeri alışverişi saymıyorlar. üye işyeri olarak tanımlanmamış. Ama wordcard.com.tr adresinizde üye işyeri olarak tanımlanmış ve üye iş yeri numrasıda işte şu dedim. efendıim sitenizde öle görülüyor haklsınız ama bu sisteme tanınmadığı için 4 alışverişiniz geçerli gözüküyor dedi.Eee peki ne olcak dediğimde kusra bakmayın yapacak birsey yok dedi çıkti işin içinden.Sinir oldum varmı böle birsey ya. .hem üye işyeri olarak sitende yazacaksın hemde tanımayacaksın bunun ad tam bir kurnazlık ve sahtekarlık. Ama peşini bırakmayacağım.

Orijinalden alıntı: aksaray1

Ben bundan önceki yani 31 ocak son olan kampanya ile 5 tane 100 tl alışverişe 50 tl wordpuan kampanyasına katıldım. dün itibariyle yüklenmesi gereken 50 tl puan yüklenmedi.Bende müşteri hizmetlerine telefon açtım sebebini sordum. kampanya süresi içerisnde Kiler Alışveriş merkezinden yaptığım 100 tl üzeri alışverişi saymıyorlar. üye işyeri olarak tanımlanmamış. Ama wordcard.com.tr adresinizde üye işyeri olarak tanımlanmış ve üye iş yeri numrasıda işte şu dedim. efendıim sitenizde öle görülüyor haklsınız ama bu sisteme tanınmadığı için 4 alışverişiniz geçerli gözüküyor dedi.Eee peki ne olcak dediğimde kusra bakmayın yapacak birsey yok dedi çıkti işin içinden.Sinir oldum varmı böle birsey ya. .hem üye işyeri olarak sitende yazacaksın hemde tanımayacaksın bunun ad tam bir kurnazlık ve sahtekarlık. Ama peşini bırakmayacağım.

saçmalığa bak bi zahmet internet sitelerindeki üye işyerlerini güncellesinler de biz de ona göre hareket edelim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: jean valjean

quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Ben bundan önceki yani 31 ocak son olan kampanya ile 5 tane 100 tl alışverişe 50 tl wordpuan kampanyasına katıldım. dün itibariyle yüklenmesi gereken 50 tl puan yüklenmedi.Bende müşteri hizmetlerine telefon açtım sebebini sordum. kampanya süresi içerisnde Kiler Alışveriş merkezinden yaptığım 100 tl üzeri alışverişi saymıyorlar. üye işyeri olarak tanımlanmamış. Ama wordcard.com.tr adresinizde üye işyeri olarak tanımlanmış ve üye iş yeri numrasıda işte şu dedim. efendıim sitenizde öle görülüyor haklsınız ama bu sisteme tanınmadığı için 4 alışverişiniz geçerli gözüküyor dedi.Eee peki ne olcak dediğimde kusra bakmayın yapacak birsey yok dedi çıkti işin içinden.Sinir oldum varmı böle birsey ya. .hem üye işyeri olarak sitende yazacaksın hemde tanımayacaksın bunun ad tam bir kurnazlık ve sahtekarlık. Ama peşini bırakmayacağım.

saçmalığa bak bi zahmet internet sitelerindeki üye işyerlerini güncellesinler de biz de ona göre hareket edelim o zaman.

garanti bana 2010 yılında sevgililer günü kampanyasında yaptı. Sitesinde görünmesine rağmen üye işyeri değil, bizi arayıp teyit almamız gerekirdi dediler. Hatta iadeli taahhütlü dilekçe gönderdim. Cevap bile vermediler. Bırakır mıyım peşini. Reklam kuruluna yazdım. Reklamlarına uymuyorlar, verin cezalarını diye dilekçe gönderdim. 4 ay sonra kredi kartı bölüm gene müdür yardımcısı kendi cep telefonundan benim cebi aradı. Özür diledi ve bonusumu yatırttı. Üstüne gitmeyin ceza almayalım gibi bir ricada bulundu. Bende o zamanlar garantiden bu kadar nefret etmiyordum, tamam dedim, ceza almadılar. Ki reklam denetim kurulunun en basit cezası yüzbinlerle ifade edilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.